Şimdi Ara

Quad core Q8200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıktaki islemcim var 750Ti alirsam gta 5 witcher 3 falan oynayabilir miyim monitorum 1280x1024 eğer boyle oynayamazsam 1080P monitör alsam oynayabilir miyim?

PSU 450W RAM 4Gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyanayamazsın.

Zaten çok yetersiz bir işlemci.

Bende Q8200'dan G3258'e geçtim.

İşlemciyi şuan 4.0 Ghz'de kullanıyorum ve C2Q'dan yaklaşık 1.5 kat daha seri işlem yapabiliyor

Kısaca en kısa zamanda yeni nesile geçmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hozeis. kullanıcısına yanıt
    Islemciyi 3 ghz e filan overclock yaparsan fena olmaz. 750 ti orta alt seviye bir kart. Q8200 in yanina da takilir. Gta 5 oynarsin witcher 3 filan oynarsin bence. Ne de olsa 4 cekirdek iyi kotu. 750 ti alsan bile ilerde i5 e cilan gecersin ekran karti kalir sonra da onu degistirirsin. Bu arada ram en az 6 oneriyorum artik yeni oyunlara 4 yetmiyor (cod Aw mesela)

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Boş boş yorumlar yapmayın madem çaylaksınız bu işlerde susunda insanları yanlış yönlendirmeyin. Q8400 o oyunları oynatır kardeşim full hd ye geçersen daha rahat oynatır çözünürlük arttıkça işlemciye binen yükte azalıyor fakat ekran kartına binen yük artar 750 ti ile full hd orta ayarlada oynayabilirsin tavsiyem ekran karti alacaksan aşsağı yukari ayni fiyatnolan r7 265x alman

• Sorter47 S kullanıcısına yanıt
    Hocam PSU ya güvenmiyorum

• Hozeis. kullanıcısına yanıt
    Mübarek bende 400w var hd5850 yi kaldırıyor güç tüketimi konusunda daha başarılı diye biliyorum r7 265

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 120w 130w çekiyormuş full yükte

benimki 4-5 senelik üstelik ustundeki degerler dogrumu onuda bilmiyorum 750-750ti bakayım ben

• Peki sen bilirsin hocam ama kaldirir. Psu calculator diye birşey var ordan hesapla birde 12v tek kanalsa sıkıntı olmaz

sabah atarim psunun resmini

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorter47

Boş boş yorumlar yapmayın madem çaylaksınız bu işlerde susunda insanları yanlış yönlendirmeyin. Q8400 o oyunları oynatır kardeşim full hd ye geçersen daha rahat oynatır çözünürlük arttıkça işlemciye binen yükte azalıyor fakat ekran kartına binen yük artar 750 ti ile full hd orta ayarlada oynayabilirsin tavsiyem ekran karti alacaksan aşsağı yukari ayni fiyatnolan r7 265x alman

Çaylak mı

Kendi kullandığım işlemciyi mi bilmeyeceğim ?

Q8200 baya boru gibi çakılıyor GTA V'de 1080P çözünürlükte.

Sattım seti şimdide yeni nesil sistem dizdim Q8200 dan sonra oyunlarda ilaç gibi geldi.

Hadi şimdi git kumda oyna , birşey bilmeden yorum yapmamayı öğrenmeye çalış

Edit: Hem Q8400 nerden çıktı ? Adamda boru gibi Q8200 var. Önce okuduğunu anla sonra bizim bilgimiza çamur at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 11 Temmuz 2015; 5:18:21 >

Dalgınlığıma gelmiş q8200 sıkıntı çıkarmaz kardeş al bi ekran karti bak keyfine. Senlede uğraşamayacağım paşam hadi önce yetiş sonra gel hadi o sayıkladığın kumuna dön

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorter47

Dalgınlığıma gelmiş q8200 sıkıntı çıkarmaz kardeş al bi ekran karti bak keyfine. Senlede uğraşamayacağım paşam hadi önce yetiş sonra gel hadi o sayıkladığın kumuna dön

Allahım tipe bak hala bana yetiş diyor

Al sana Q8200 ile yapılmış testler :

http://forum.donanimhaber.com/m_100467909/mpage_1/tm.htm

Kendi açtığım konu kendi yaptığım testler. Hadi yol al.

Edit : GTA V için en az 6 GB Ram lazım şuraya not düşeyim de aklında bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 11 Temmuz 2015; 14:19:02 >

Arkadas hakli darbogaz olacaktir kullanilir orasi ayri ama tam performans almak imkansiz ayrica monitorde 1080p degil oda buyuk bir eksi

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Arkadas hakli darbogaz olacaktir kullanilir orasi ayri ama tam performans almak imkansiz ayrica monitorde 1080p degil oda buyuk bir eksi

Birde ben görmemişim 4GB Ram ile hel hiç oynayamaz isterse Titan X taksın 4K açsın ram stuttering'e ve laglara sebebiyet verir.
    Ya kardeş burdan konuyu trole sürüklemeyelim allah askina bi 1 yil once açtığın konulara bak bide benim 10 yıl önce açtığım konulara 10 yıldan fazladır bu sektördeyim ben az bilgimize emeğimize saygı duyun. Oynatır diyorsak oynatır cafelerde millet amd x2 x3 lerle gt730 larla oynuyor o oyunu

• UP

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynatır oynatmasına da bazı oyunlarda o çözünürlükte o işlemciye darboğaz yapar. Ha ''ben fps'me bakarım gpu kullanım oranı %50de kaldı diye kafama takmam'' derseniz sıkıntı yok. witcher'ı bilmiyorum ama gta5'te işlemciyi süründüren ayarlar var onları tamamen kapatmanız gerekir. Yoksa çamur gibi grafikle bile oynasanız fps pek artmaz bir yerden sonra.
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    Hocam darboğaz benim için önemli değil bidaki seneye işlemci+anakart+ram alacağım gta 5 te distance ayarını falan diyorsunuz herhalde onları tamamen kapatırım sıkıntı olmaz benim için önemli olan güncel oyunları 30-40 fps de oynayabilmek. Gtx 750ti yerine 750 almak benim bütçem açısından daha iyi olur gibi geldi bana 100tlye falan 768p , 1440x900 monitörler var acaba bu çözünürlüktei monitörlerden alsam darboğaz azalır mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.