Şimdi Ara

Quad core Q8200 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Hocam darboğaz benim için önemli değil bidaki seneye işlemci+anakart+ram alacağım gta 5 te distance ayarını falan diyorsunuz herhalde onları tamamen kapatırım sıkıntı olmaz benim için önemli olan güncel oyunları 30-40 fps de oynayabilmek. Gtx 750ti yerine 750 almak benim bütçem açısından daha iyi olur gibi geldi bana 100tlye falan 768p , 1440x900 monitörler var acaba bu çözünürlüktei monitörlerden alsam darboğaz azalır mı ?

Bence 750ti alın paranız yetiyorsa. Monitör almayın, mevcut sisteminizle idare edin. darboğaz olsa da öyle fps sürünmez merak etmeyin. seneye monitör dahil güzel bir sistem kurup sisteme 750ti'yi takarsınız.
  • Öbür seneleri düsünerek ekran kartı almayın. Ekran kartı teknolojisi cok hızlı eskiyor.

Simdi gtx 750 alın kullanın oldugu kadar. O lga 775 sisteme cuvalla para dökmeyin hocam. Yetmedigi yerde artık yeni ve modern bir sokete gecme zamanıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dovahkiin_16 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu ekran kartını bide seneye alacağım işlemci+anakart+rami (muhtemelen ddr4 olacaktır o zaman) 4-5 sene kullanırım çözünürlüğün 800x600 falan olması beni etkilemez oyunları açmayıncaya kadar kullanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende q8200 kullanıcısıyım gta5 witcher gibi oyunlarda bariz fps düşüşleri var asus gtx 560 ti top edition ekran kartım var. yani 2.8 ghz overclock ettiğimde bir nebze düzeliyor ama genel olarak yetersiz .
  • Şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. xeon işlemcilere yönelin. Ben aliexpressten bir tane x5460 sipariş verdim. q8200 den bariz iyi bir işlemci.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Hocam ram alırım sıkıntı değil 2 gb ram 50 tl falan değilmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorter47

Ya kardeş burdan konuyu trole sürüklemeyelim allah askina bi 1 yil once açtığın konulara bak bide benim 10 yıl önce açtığım konulara 10 yıldan fazladır bu sektördeyim ben az bilgimize emeğimize saygı duyun. Oynatır diyorsak oynatır cafelerde millet amd x2 x3 lerle gt730 larla oynuyor o oyunu

Doğru X2 lerel GT730'larla 800x600 ULTRA LOW OYNARSIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Hocam ram alırım sıkıntı değil 2 gb ram 50 tl falan değilmi ?

Almışken aynı marka-model hızdan alın dual channel çalışsınlar.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    kingston 1333mhz 2gb RAM 50Tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e7400 ve h3650 kombini var lfs ye yama atınca takılma yapıyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.