Quad Dual Core işlemciye sahip bir bilgisayar ile Ulead, Pinnacle yada vegasta HD film montajlayan arkadaşlar. Ortalama bir saatlik filmi ne kadar zamanda montajlıyorsunuz? ben dual core 1.80 Ghz 2 Gb. Ram.li bir sony bilgisayarda bu işlemi 12 saate varan zamanlarad yapabiliyorum. Son sistem bir bilgisayar olsa HD görüntü montaj süresi ne kadar kısalır? Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
ne kadar yardımcı olur bilmioum ama 4.7gbytlık mkv uzantılı 1280*720 uzantılı filmi 720*360 avi uzantılı dosyaya 40 dakikada cewirioum.montajla alakası olmayabilir ama buda convert sonucda.. sistem q6600 2.4 2gbyte 800mhz
1.66 Dual core 2GB laptopta 1 saatlik 1440x1080i AVCHD formatı SD karttan aktarması ile birlikte yaklaşık 3.5-4 saatte DVD yapabiliyorum. Kesip biçme işlemleri hariç. 12 saat çok uzun bir süre. program videonun içeriğine göre convert işlemi için kayıt süresinin 5-8 katı sürer diye uyarı veriyor. ama hiç 5 saat sürmedi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme