Şimdi Ara

Quadro 2000D vs HD6870 Crossfire

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, bir sistem toplayayım dedim işin içinden çıkamadım:) 2D/3D işleri için alacağım ekran kartına karar veremedim. oyun 2. planda olacak. önceliğim çizim ve modelleme işleri. iki tercihimde hemen hemen aynı fiyata geliyor. o yüzden yorumlarınızı bekliyorum.

1tane quadro 2000D mi alsam 2tane hd6870 mi?

anakartım, asus p8p67 işlemcim, i7 2600

• sözkonusu tasarım ve 3b modelleme, rende vs... ise:

4 tane 5870 bir tane quadro nun yanına yaklaşamaz
  • valla işte quadro mevzusu bu forumun yumuşak karnı, çizim işiyle uğraşan ve quadro kullananan kullanıcı sayısı az ve burayı pek düzenli takip eden yok. malum iş güç sahibi insanlar meşgul olup her zaman cevap yazmıyorlar... Kendim kullanmadım ama yabancı forumlarda okuduklarımdan anladığım nvidia quadro için genelde söylenenler; bazıları işleri epey hızlandırdığını söylüyorlar, ama bazıları da gtx 480 gibi üst düzey kartlarda performans ve hız olarak bir fark görmediklerini söylüyorlar... Bu konu profesyonel çizimci olmasamda ilgimi çeken, merak ettiğim bir konu...
  • Basit modelleme ve çizim işleri yapacaksanız(öğrenci statüsündeyseniz) 6870CF de işinizi görür. Ama kartı yoracak işler yapacağım diyorsanız ikinci el quadro 4000 veya 3800 bulmaya çalışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoden541

sözkonusu tasarım ve 3b modelleme, rende vs... ise:

4 tane 5870 bir tane quadro nun yanına yaklaşamaz

kesinlikle
    3dsmax, render, vray, aftereffect,autocad,archicad.....
    o bahsedilen kartların hepsi sahnedeki poligon sayısı arttıgında can çekişir..
    quadro show yapar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.