Şimdi Ara

Qualcam quick charge 3.0(hızlı şarj) teknolojisi ve data kablo problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır bu quick charge 3.0 teknolojisini araştırıyorum lakin bilgi alamadığım çoğu teknoloji ile içli dışlı olan arkadaşlarla yapmış olduğum görüşmelerde açık vet tatmin edici bir yanıt bulamadım arkadaşlar.
    Elimde htc A9 model telefon var ve bu yeni nesil Qualcam quick charge 3.0 teknelojisini destekleyen telefon modellerinden biri. Yurt dışından bu teknolojiyle ilgili aradığım ürünü bıldum ve bu ürünü aldım
     Qualcam quick charge 3.0(hızlı şarj) teknolojisi ve data kablo problemi

Üründe göründüğü üzere 2.4 amper ve quick charge 3.0 teknolojisi çıkışına ait girişler var sorun bu noktada başlıyor. Türkiye,ABD,Çin pazarlarında yapmış olduğum araştırmada maximum 2.1 Amper değerli şarj kabloları mevcut sekterün devleri ugreen, blitzwolf, ttec vs her birinin siteleri dahil taradım. 2.4 amper veren tek kablo cinsi type c klasmanında yeni sunulan bizim android giirşlerden biraz daha farklı olan bir kablo türü var bundanda 1 kaç telefon hariç androidler girişi uymadığı için faydalanamıyor.

Kaldı ki bu quick charge 3.0 ile 2.4 amperin üzerinde akım desteği sağlıyor fakat ne hikmetse piyasada böyle bir kablo yok 2.1 amper üzeri kablo imkansız bu işte takıldığım yada yanıldığım bir nokta var ama bulamıyorum konuyla lgili görüşlerinizi almak istedim selamlar.

• Cok farketmez ya 2.1 amper kablo alsan da zaten 1900 le.falan etcek o da rahatlikla 75dk da doldurur bataryani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.