Şimdi Ara

Qualcomm Snapdragon 820 hakkında her şey 'Ne yeni? Ne kadar hızlı? ne zaman geliyor?' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • S810 ile aynı performansı veren ve olabildiğince düşük ısı yayan bir işlemci yapsalar daha iyi olurdu.Geliştirici örneği telefon 6.2 inç yerine yaygın kullanımı daha fazla olan 5 inçi tercih etmemeleri tuhaf olmuş.sanki test telefonu tepsi gibi olmak zorunda.geliştiriciler büyük ekrana gereksinim duyuyorsa 2 test örneği yap; biri tablet, diğeri de normal telefon boyutlarında olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi abinin bilgi birikimi anlatisi falan 1 saat olsa izletir videoyu
    m8 kullaniyorum 1,5 senedir m10 da artik tam askerden gelince cikicak, degistiririm.
    tabi cikicak telefonlarin hepsi hemen hemen ayni performansta olucak. insallah htc m10 da , m8 in cerceveleri alinmis htc yazisinda fiziksel tuslari olan ama kasa kalitesi ayni kalan bir telefon yaparda aliriz. Bir de 5 yerine 5.5" olsa tadindan yenmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Sabit donanıma sabit yazılımlı sistem için bu kadar kendinizi yırtmayın.

Apple alan da facebook instagram twitter ile zaman öldürür Android ki samsung Lg HTC sony alanda.

Kimsenin kuantum hesabı yaptığı resim render ettiği atomu parçaladığı yok.

Kendine özgü testLerDe Yüksek çıkıyor olması ancak milletin gözünü boyamaktır. Ne zaman ıphone a andoid yüklenir o zaman şartlar eşit olur.

Herkes sizin gibi facebookta vakit öldürmüyor. Bazıları için performans da önemli. Siz bu forumda boşuna vakit harcıyorsunuz 500 liralık bir telefon da sizin işinizi görür teknolojiyi bu kadar yakından takip etmenize gerek yok.

Yazında görelim ne yapıyorsunuz performans ihtiyacı olan işlemleri bilelim.
    2013 te aldığım s600 işlemcili cihazım ile sorun yaşamadım hiç 4 bin tl verip cihaz alınca insan demek ki yüzde 70 performans artışı diye kendi ni avutuyor.

nds emülatörü psp emülatörü java ideleri rr3 gta san andreas php ideeri video edit programları hala daha fazla güce ihtiyaç duyuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

quote:

quote:

Apple alan da facebook instagram twitter ile zaman öldürür Android ki samsung Lg HTC sony alanda.

Kendine özgü testLerDe Yüksek çıkıyor olması ancak milletin gözünü boyamaktır. Ne zaman ıphone a andoid yüklenir o zaman şartlar eşit olur.

Herkes sizin gibi facebookta vakit öldürmüyor. Bazıları için performans da önemli. Siz bu forumda boşuna vakit harcıyorsunuz 500 liralık bir telefon da sizin işinizi görür teknolojiyi bu kadar yakından takip etmenize gerek yok.

2013 te aldığım s600 işlemcili cihazım ile sorun yaşamadım hiç 4 bin tl verip cihaz alınca insan demek ki yüzde 70 performans artışı diye kendi ni avutuyor.

nds emülatörü psp emülatörü java ideleri rr3 gta san andreas php ideeri video edit programları hala daha fazla güce ihtiyaç duyuyor.

hmm oyun oynamak için mi yani işiniz gücünüz oyun . BAşka bir şey değil bende kuantum hesabı yapıyorsun atomik hesaplamalar yapıp uzay araştırması yapıyorsun sanıyorum. Bu gün pc ler laptoplar bile video editlerken render yaparken zorlanıyor siz avucunuz içinde olan aletin onlardan daha üstün olmasını ama bataryasının bitmemesini istiyorsunuz gerçekten garipsiniz.

Gta yı pc de laptopta oynamak varken 5,5-6 inc telefonda 10-15 inc tablete oynamak daha mı zevkli.

Bu konularda bilgin var bir şey sormak istiyorum benim bilgim yok android için yada ios için oyun yapılırken telefonların üzerinde mi kodlar yazılıyor yoksa pc de yazılıp mobile mi uyarlanıyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

quote:

quote:

hmm oyun oynamak için mi yani işiniz gücünüz oyun . BAşka bir şey değil bende kuantum hesabı yapıyorsun atomik hesaplamalar yapıp uzay araştırması yapıyorsun sanıyorum. Bu gün pc ler laptoplar bile video editlerken render yaparken zorlanıyor siz avucunuz içinde olan aletin onlardan daha üstün olmasını ama bataryasının bitmemesini istiyorsunuz gerçekten garipsiniz.

Gta yı pc de laptopta oynamak varken 5,5-6 inc telefonda 10-15 inc tablete oynamak daha mı zevkli.

Bu konularda bilgin var bir şey sormak istiyorum benim bilgim yok android için yada ios için oyun yapılırken telefonların üzerinde mi kodlar yazılıyor yoksa pc de yazılıp mobile mi uyarlanıyor?

pc de android studio veya eclipse de yazılıyor ama hobi amaçlı telefonda da kod yazılabiliyor ideler çok gelişmemiş ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 18 Aralık 2015; 22:04:33 >

• Güzel bir analiz olmuş.Emeğinize sağlık.snap.820 olmuş artık besbelli.

Sony ve HTC dizaynlarını düzeltip (çerçeve meselesi) 820 li olurlarsa dadından yinmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercnyvs

Gelecek sene 821 ile 820yi ısıtıp önümüze koyar artık

Adam ileriyi görmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.