Şimdi Ara

Qualcomm Snapdragon 820 hakkında her şey 'Ne yeni? Ne kadar hızlı? ne zaman geliyor?' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bir inceleme farklı tasarım lı telefonlarda ne gibi sonuçlar sunacak ve pil performansı nasıl olacak merakla bekliyoruz, zaten şuan için üst model bir telefona geçmeyi düşünmüyorum bu gibi gelişmeler olursa yakında geçeceğim galiba

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, teknoloji haberlerini takip etmeyi seviyorum ama teknolojiye çok para harcaman (daha doğrusu harcayamam :D)
    Önceki telefonum Xperia P'yi 3 sene kullandım.
    Fazla oyun oynayan biri olmadığım için s410 bile bana yeter de artar bile. Z3 compact'ı sırf boyutu ve bataryası için aldım. Almadan 1 gün öncesine kadar çok kafa patlattım, 1000 lira üstü telefon almak istemiyordum ama z3c tam bana göre bir telefon, n11 kuponuyla birlikte 1300'e geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seneye telefon almayacağım için çok ilgimi çekmedi.5-6 ay sonra ilk modelleri raflarda görülür.bugün s801'e bile yavaş diyen yok.o yüzden performans değil asıl önemli fark enerji tasarrufu.
  • Kapsamli bir video olmus. Unuttugumuz seyleri hatirladik ve yenileri eklendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Yok hocam, teknoloji haberlerini takip etmeyi seviyorum ama teknolojiye çok para harcaman (daha doğrusu harcayamam :D)
    Önceki telefonum Xperia P'yi 3 sene kullandım.
    Fazla oyun oynayan biri olmadığım için s410 bile bana yeter de artar bile. Z3 compact'ı sırf boyutu ve bataryası için aldım. Almadan 1 gün öncesine kadar çok kafa patlattım, 1000 lira üstü telefon almak istemiyordum ama z3c tam bana göre bir telefon, n11 kuponuyla birlikte 1300'e geldi.

Hayırlı olsun hocam,güle güle kullanın. bende çok sıkı takipçiyimdir fakat iş her 6 ayda bir cihaz değiştirmeye gelince, o taraf bana göre değil.
  • Mali T880 4K 120 fps videoya izin veriyor
  • Aynen dediğiniz gibi 2015 de sd 810 lu ,808 li cihaz alanlara,buna dünya para bayılanlara geçmiş olsun... Mobil sektörü için 2015 en verimsiz sene oldu. Bu büyük sıçrama zaten gerekliydi, yaa olacaktı yaa batacaklardı. Çok güzel bir gelişme, 2016 da 808 ve 810 kullanan cihazların fiyatları ciddi düşecek, mesela 2016 haziran gibi daha senesi dolmamış çil çil LG V10 U 1300,1500 tl fiyat aralığında alabileceğiz...

Burada kazanan yine sabreden,bilinçli tüketiciler olacak...
  • 13:21 de sol tarafta ''Train from Instanbul is arriving.'' yazıyor. İstanbul yazacaklardı sanırım.
  • beklediğim bir videoydu saolun beyler

• Bence insanlar telefon konusunun suyunu çıkartmış vaziyetteler. Elimde G3 32GB var yapamadığı şey yok. Arkama yaslanıp insanları seyrediyorum, 1,500 TL maaş alanlar 3,500 TL'lik telefonlar için yanıp tutuşuyor.
  • exynos cpu tarafında bunu yakalar belki ama gpu tarafında ve modem bağlantı teknolojisinde geri kalacaktır. bu saatten sonra snapdragona dönme vakti gelmiştir.

• 120 günlük cezalarımızı açarmısın mesut çevik ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Mali T880 4K 120 fps videoya izin veriyor

o mali t880 degil mali v550 ve v500 video islemcisi ve 8 cekirdekli olarak ölçeklenirse 4k 120 fpsye izin veriyor.hatta x10 daki 1080p 480fps video cekimide bu cipler sayesinde destekleniyor yani esasinda x10 4kQ120 fps destegi oldugunu soyleyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Mali T880 4K 120 fps videoya izin veriyor

o mali t880 degil mali v550 ve v500 video islemcisi ve 8 cekirdekli olarak ölçeklenirse 4k 120 fpsye izin veriyor.hatta x10 daki 1080p 480fps video cekimide bu cipler sayesinde destekleniyor yani esasinda x10 4kQ120 fps destegi oldugunu soyleyebiliriz.

ikisini bir bütün olarak düşündüm ayrıştırma gereği duymamıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 820 li cihazlar amerikada satisa ciktiginda kullanirim

• Sağlam olmuş... Qualcomm yılların tecrübesini konuşturmuş.

Anandtech'in ön incelemesine göre CPU bazlı testlerde A9 %5-10, GPU bazlı testlerde ise (Garip bir şekilde 3D Mark hariç) SD820 %5-10 daha hızlı çıkmış. Antutu 6.0 da ise yine SD820 %5 daha iyi. (iPhone 6S 125-128 bin gibi bir skor alıyor)

Sıradaki (Exynos 8890) gelsin...

http://www.anandtech.com/show/9837/snapdragon-820-preview/3

• Tek çekirdek performansını artırıp çekirdek sayısını azalmışlar. Çok çekirdek performansı aradan geçen koca bir yıla rağmen %25-30 artmış. Adreno 530 güzel olmuş ama muhtemelen onu da 2k/4k ekranlarla boğup bu yılki full hd cihazlarla aynı seviyeye getirecekler. Elde var sıfır. Iphone'daki gibi %70 performans artışı yok.

Snapdragon 820 serisi çıkınca 810 kullanan cihazlar ucuzlayacaktır bence onlara yönelin.

• Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Sabit donanıma sabit yazılımlı sistem için bu kadar kendinizi yırtmayın.

Apple alan da facebook instagram twitter ile zaman öldürür Android ki samsung Lg HTC sony alanda.

Kimsenin kuantum hesabı yaptığı resim render ettiği atomu parçaladığı yok.

Kendine özgü testLerDe Yüksek çıkıyor olması ancak milletin gözünü boyamaktır. Ne zaman ıphone a andoid yüklenir o zaman şartlar eşit olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Apple alan da facebook instagram twitter ile zaman öldürür Android ki samsung Lg HTC sony alanda.

Kendine özgü testLerDe Yüksek çıkıyor olması ancak milletin gözünü boyamaktır. Ne zaman ıphone a andoid yüklenir o zaman şartlar eşit olur.

Herkes sizin gibi facebookta vakit öldürmüyor. Bazıları için performans da önemli. Siz bu forumda boşuna vakit harcıyorsunuz 500 liralık bir telefon da sizin işinizi görür teknolojiyi bu kadar yakından takip etmenize gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Herkes sizin gibi facebookta vakit öldürmüyor. Bazıları için performans da önemli. Siz bu forumda boşuna vakit harcıyorsunuz 500 liralık bir telefon da sizin işinizi görür teknolojiyi bu kadar yakından takip etmenize gerek yok.

Yazında görelim ne yapıyorsunuz performans ihtiyacı olan işlemleri bilelim.
    2013 te aldığım s600 işlemcili cihazım ile sorun yaşamadım hiç 4 bin tl verip cihaz alınca insan demek ki yüzde 70 performans artışı diye kendi ni avutuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.