Şimdi Ara

Qualcomm'un 64-bit Snapdragon işlemcilerini ve Vestel'in ithalat koruması talebini konuştuk (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • snapdragon 999999999 çıksa ne işine yarayacak ben anlamıyorum..Sadece daha büyük rakam daha güzel diye alıyoruz..Daha hala snapdragon 800 işlemciyi kastıran oyun yok..Google önce oyunlara uygulamalara baksında sonra Qualcomm ne amaçla ürettiğini açıklasında sonra biz alalım..Adam ayda giden araba satıyor bize..İyide dünyadayız ağa sen ne diye sattın bunu bana diyen yok..Vestelin Türk şirketi olması bile utanç sebebidir bu saaten sonra..Her şirketin hayali olan ama ayıp olan bir şeyi devletten utanmadan istediler..

• iphone5s'den sonra iphone6 plus kullaniyorum daha 64bit'in bir faydasini ben gormedim.ios tarafinda soyle bir baktim 64bit'e guncellenen tweetbot var dropbox var.arkadasin note4 ile karsilastiriyorum hicbir farki yok uygulama acilislarinda ve performansta.64bit tamamen pazarlama.hic aldirmayin arkadaslar.

• 2 telefon üretti diye kendini dev sandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ekonomist veya teknoloji editörü değilim. Fakat bu tutumun Vestel'e hiçbir şey kazandırmayacağı çok fazla zarar ettireceğini düşünüyorum. İnsanlar Vestel'e cephe alacaklar. Ki şu an bile cephe alan insanlar tanıyorum. İnsanlar iPhone 6 veya Note 4 alacaksa önüne fazladan vergi zammı yaparak önüne geçilebileceğini düşünmüyorum. Bence Vestel'in önüne geçmesi gereken ürünler yurtdışından getirilen 'Yerli Üretim' diye sunulan televizyonda bal reklamlarındaki gibi satılan cihazlardır. Bugün sokağa çıktığınızda 10 kişinin sadece birinin elinde iPhone 6 görürken dokuzunda iPhone 6 muadili görüyorsunuz. Vestel Ar-Ge ekibinin çok detaylı bir araştırma yapması gerekiyor. Telefonu kimlerin kullanacağına çok dikkat edip ona bir arayüz tasarlamalı.

• Gider casper alma gibi bi salaklık yapabilirim belki ama vestel asla!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

iphone5s'den sonra iphone6 plus kullaniyorum daha 64bit'in bir faydasini ben gormedim.ios tarafinda soyle bir baktim 64bit'e guncellenen tweetbot var dropbox var.arkadasin note4 ile karsilastiriyorum hicbir farki yok uygulama acilislarinda ve performansta.64bit tamamen pazarlama.hic aldirmayin arkadaslar.

AMD athlon serisi ile de bu balon millete sunulmuştu.Şimdi de mobil cihazlarda aynı terane..
    Hiç bir beklentim yok şahsen, 64 bit diye de hemen saldırmam..

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

iphone5s'den sonra iphone6 plus kullaniyorum daha 64bit'in bir faydasini ben gormedim.ios tarafinda soyle bir baktim 64bit'e guncellenen tweetbot var dropbox var.arkadasin note4 ile karsilastiriyorum hicbir farki yok uygulama acilislarinda ve performansta.64bit tamamen pazarlama.hic aldirmayin arkadaslar.

AMD athlon serisi ile de bu balon millete sunulmuştu.Şimdi de mobil cihazlarda aynı terane..

simdi soyle.pc masaustunde islem gucunu zorlayan programlarda uygulamalarda 64bitin etkisini gorebilirsin belki ona bisey diyemem ama ben twitter uygulamasini,whatspp'i ortalama bir kullanicinin yani cogumuzun kullandigi uygulamalari 32bitte kullansam ne kullanmasam ne:-)..firmalar birazda milletin cebine 64bit mezvusu ile el atacak.hepsi bu:-)

• hükümet açıklama yaptı çari açığı kapatmak için önlemler alacakmış ithal lüks tüketim mallarında ki vergiler yükseltilecekmiş
    yani vestelin istediği olmuş,şimdiki vergiler çok azmış gibi oranlar dahada yükseltilecek
    yaptın yine yapacağını vestel
  • Vestelin coplerine para vermem.

• %10+ olarak vergi geldi, allah belanı versin vestel.. vestel yaptırdı bu vergiyi, daha önceden 1-2 yıl öncede zaten %25 ötv artmıştı. bu ülke bu insanlar nereye gidiyoz ya..
  • Vestel'in yaptığı üretim hikaye. bilgisayarlarını bile Casper üretiyor. Onu bile ellerine yüzlerine bulaştırdılar yani. ben neden vestel'i zengin etmek zorunda olayım ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Z4 compact gelir mi hocam sizce ? Bir de snapdragon 810 la gelme olasılığı nedir ? %1 falan heralde ?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100794080
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

%10+ olarak vergi geldi, allah belanı versin vestel.. vestel yaptırdı bu vergiyi, daha önceden 1-2 yıl öncede zaten %25 ötv artmıştı. bu ülke bu insanlar nereye gidiyoz ya..

Gözümden kaçmış. Haber kaynağını verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

quote:

Z4 compact gelir mi hocam sizce ? Bir de snapdragon 810 la gelme olasılığı nedir ? %1 falan heralde ?

Link z3 ana konuya atıyor hocam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

quote:

Link z3 ana konuya atıyor hocam ?

link sıkıntılı, sayfa açılınca "yenile" ye tıklamak lazımmış.. neyse.. oradaki mesajım:

bugün bir gazetenin teknoloji haberlerinde 2015 ilk çeyrekte, 4.7 inç 1080p ekranlı, 3000 mah pil, 3 gb ram, 810 işlemcili ve 32 gb dahili hafızalı Z3 compact ın çıkacağını yazdı..
    beklenti hep 1-3-5 şeklinde ama anladığım kadarı ile yılbaşında çıkacak z4 le sony artık yılda bir amiral çıkaracak dendi, demekki compact ı da çıkacak yılda bir..
    z3c nin kamerasıda ne kadar düzeltilecek ilerki aylarda şüphelenmeye başladım..

son 2 sayfada alıcıların mesajlarından da z3c ucuzlamış denebilir, yenisi geleceği için olmasın ???

• Sanki tüm ürünleri %100 Türk üretimide maval okuyorlar!

Vestel'in kuruluşu 30 sene öncesine dayanıyor. Sen 30 senede ürettiğin tüm ürünleri %100 Türk sermayesiyle ve işgücü ile yaptın, sorunsuz ürettin, milyonlara ulaştın, ona göre Türkiye'deki en iyi Türk servis ve destek hizmetleri kurdun, biz almadık öyle mi?

Ulan Türkiye kapılarını ithalata tamamen kapatsa, elimdeki telefonu satar yine senin yarısı Türkiye menşeili (ki o da bence gerçekleri yansıtmıyor) dandik telefonunu almam, aldırmam! Telefonsuz kalırım, ev telefonuyla yaparım her işimi.

Evimde beyaz eşya olmasa, çamaşırı bulaşığı buz gibi suyla elimde yıkar, TV olmasa duvarlara bakarım ama yine ürünlerini almam, aldırmam!

İşsiz kalsam Vestel'e başvurmam!

Hele şu son yaptığınız şey sayesinde anti-damping vergisi getirmelerine ön ayak oldunuz ya! Zaten hiçbir ürününüzü alıp kullanmamıştım, adınızı duyunca sıtkım sıyrılıyordu, şimdi hepten tiksindim sizden!

30 senede hiçbir gelişim gösteremediniz! Geldiğiniz nokta belli. Rekabet sıkıntısını artık kemiklerinizde o kadar hissediyorsunuzki "dövlet biye bahmiy!" noktasına geldiniz. Ulan devlet bu ülkede sadece sizi piyasada bıraksa yine benden bir kuruş çıkmaz size!

Hem kendini 30 yıl geliştirme, doğru dürüst iş yapma, daha hala %100 Türk malı ürün üreteme sonra gel devlete ağla, yok öyle bedavacılık! Kendin gibi 80'li yılların ortalarında kurulmuş yabancı firmalara bakın, örnek alın.

İthalata vergi koydurup pazardan nah pay alırsınız. Sende sıkıysa ürettiğin ürünlerdeki bileşenleri yurtdışından alma, seninde katkın olsun Türk üreticisine!

Terbiyesizler!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: forcsf

quote:

Orijinalden alıntı: .i.

%10+ olarak vergi geldi, allah belanı versin vestel.. vestel yaptırdı bu vergiyi, daha önceden 1-2 yıl öncede zaten %25 ötv artmıştı. bu ülke bu insanlar nereye gidiyoz ya..

Gözümden kaçmış. Haber kaynağını verebilir misiniz?

2015 %10-15 vergi artışı
    http://shiftdelete.net/otv-zammi-cepleri-vuracak-32451

2012 de %25 ötv artışı
    http://shiftdelete.net/otv-zammi-cepleri-vuracak-32451

bizim halkmı aptal ben mi farkındayım.... bu ne be.....

• işgereği Amerika'da her sene ortalama 6-7 eyalet geziyorum, bu videodaki arkadaşların dedikleri olayı bir kere bile yaşamadım. 4G bulamamışlar :) Vay canına. Sizi nerelerde gezdirdiler yav Amerika'da?

Ayrıca Turkcell'in yerinde olsam bu video için girişimde bulunurdum, atmadıkları laf kalmamış. Ben yurt dışında da Turkcell kullanıyorum, şimdiye kadar ne fazla fatura geldi ne de başka birşey. Akıllı tarife ayarlarını adam gibi yapan adama nasıl fazla fatura gelir?

Yani sözde teknoloji ile ilgili review videosu ama sanki iki tane alakasız adam önlerine Casperları koymuş öylesine muhabbet ediyorlar gibi :) Komik.

• Ben özet geçeyim 64bit luzumsuz. Vestelin yaptığı hainlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

yanlış düşünüyorsun şubatta 64 bit kodlama zorunlulugu geliyor ve daha hızlı stabil olacak. şuanda 32 bit uygulamadan 64bit hızı stabilitesi beklemek yanlış olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.