Şimdi Ara

Qualcomm'un 64-bit Snapdragon işlemcilerini ve Vestel'in ithalat koruması talebini konuştuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Qualcomm'un Moskova'da düzenlediği etkinlik kapsamında yeni nesil 64-bit Snapdragon işlemcilerini yerinde görme şansı yakaladık. Bu videoda hem yeni Snapdragon ailesine göz atıyor hem de Vestel'in ithalat koruma talebi gibi bazı gündem konularını değerlendiriyoruz.

• bundan sonra Vestel'in hiçbir ününü almam aldırmam.

madem satamıyorlar, kendi ürünlerine kdv indirimi isteselermiş... diğerlerine zam istemek ne demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 13 Aralık 2014; 17:32:37 >
  • Videonun 38 dakika olduğunu görür görmez kapattım.

Böyle bir konu için uzun bir süre.

Biri özet geçerse süper olur.
  • vestelin yaptığı olay önceden haber olarak verilmişti yanlış hatırlamıyorsam o habere göre konuşursam vestelin yaptığı tamamen saçmalık eğer vestel herşeyini çinde yaptırdığı hazır bi cihazın üstüne sadece vestel yazıp yolladığında türk malı olmuyor zaten eğer vestel iyi bir cihaz yapsa kimse bu türk malı ben bunu almam demeyecektir diye tahmin ediyorum yani işin özü eğer vestel iyi bir fiyat performans telefonu yapsa bu tür saçma girişimlere gerek kalmayacaktır diye düşünüyorum.

• Akıllı kota!!! tuttum bunu.

• İzmir de bir firma parça getirip nbcn ismiyle 5.5 inçlik telefonu 600 tl ye satıyor ki özellik olarakda üstün vestel den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel VP70 = Cube U9GT4 Parça Üreticisi ÇİNLİ CUBE Firması. Montaj Yapan(Birleştiren) VESTEL
    Bu benim elimde olan cihaz.Diğerleride %90 dediğim gibidir.
    Bunun Neresi Yerli?
    Yaptıkları afedersiniz rezil ürünleri satamayınca , piyasadan kaliteli cihazları silmek neyin nesi? Rekabet edebilecek cihazın yoksa biz ne yapalım çöp cihazları? Servislerinin Beyaz eşya servisi olup tamirinden anlamadıklarınıda hatırlatıyım.(+ Oney? Bilmiyomki? -(Ben içimden) Benmi bilicem ulen? gibi diyaloglar havada.)

Board(Anakart) Hariç(Şuan üretebilmeleri imkansız 500nm'nin güzelliklerini yeni keşfeden ülkemiz firmaları için 21-14nm de nesi?) En azından Bataryayı,Ekranı,Kasayı(Hammaddelerine kadar) Türkiyede üret, onu kullanalım vestel efendi madem okadar düşünüyorsun cari açığı görelim hadi.

Kısaca Vestelin burda yaptığı yerli üretimle filan destek değil.cari açık hiç değil.Ben satamıyorum ama diğer firmalarda satamassa ben elimdeki çöpleri satarım diyor.

İyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 13 Aralık 2014; 18:55:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vestel'cim Samsung, HTC, Apple gibi telefon yaptın da almadık mı ? Boy ölçüştüremiyorsan girmeyeceksin telefon pazarına, adam gibi beyaz eşyanı üreteceksin. Emeklemeyi öğrenmeden koşmaya çalışmaya benziyor bu durum.
  • Abi Mate 7 almayı düşünüyorum sizinde elinizde vardı bir ara. Yaklaşık 1500-1600 lira aralığında geleceği söyleniyor sizce alınır mı o fiyata yoksa 610 serisini beklemeli miyim performans olarak çok fark oluşur mu aralarında

• Qualcomm 810 anlaşılan baya geç gelecek önce 805 daha sonra sırada 808 var

• 64 bit gelince 32 bit çöp mü olacak şimdi :D baya çok performans degişimi olacak herhalde? 32 bit telefon almaya gerek yok bu dakikadan sonra.
  • keşke mediatek in 64bit leriyle bir kıyaslama yapsaymışsınız ticari açık çok fazla haklısınız büyük paralar akıyor burda telofonunu çıktıkça değiştirmeyenlerin canı yanıcak kabul edilirse cari açık konusuna gelirsek kapatılamaz ağır sanayi dedikleri nimetten hiç yararlanılamadığı için bizim ürünleri üretmemizi sağlayacak makineleri yapmamız gerekiyor ve gerçekten kolay bir iş değil makine hangi malzemeden yapılacağının belirlenmesi boyutlar ve dirençleri için hesaplamalar yapılması akıllı halede getirmek gerekiyor birde programlamanın yapılması gerekiyor hadi bunları aştın satışı nasıl yapıcaksın büyük firmalarla yarışa girmek zor adam senden 100 yıl ilerde zaten ilk makinesinden bu yana kendi eksikliklerini kapatarak bu zamana kadar gelmiş adam sermayeside var namı almış başını yürümüş bizim çıkaracağımız ilk makinelerde illaki arızalar olucak ve insanlar üretimlerinin aksamasını istemez bir makinenin yarım saat bile arızalanması zarardır ben kimsenin bun göze alarak alacağını sanmıyorum o yüzden kapanmaz belki enerji üretiminde çok iyi yerlere gelirsek ihrac ederek kapama şansımız var bu arada bor yataklarına sahip toprakların kimlere ait olduğunu araştırısanız artık bize bir yararının olmadığını görüceksiniz üreticek teknolojimiz olsa bile

• quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

64 bit gelince 32 bit çöp mü olacak şimdi :D baya çok performans degişimi olacak herhalde? 32 bit telefon almaya gerek yok bu dakikadan sonra.

32 bit çöp olmucak 2 sene daha büyük ihtimal kullanılır fakat burda önemli olan 64 bitlik bir telefonun Uygulamalar 64 bite geçildikten sonraki performans artışı baya fazla olcak bu hem saat hızları ile hemde uygulama bazlı olarak. Tabiki bunu zamanla görücez en azından uygulamaların 64 bite sorunsuz geçmesi lazımki bunları görelim.

Bence M9,Z4,Mi5,One Plus two BU telefonlarlar büyük ihtimal s805 ile gelcek. Burda Samsung en rahat olanı kendi yongaseti zaten 64 biti destekliyor. Bence G4 Ve sonraki telefonlar S810 kullanır bana göre. Zaten Lg Bence beklemede bile kalabilir kaldıki S805 ile avrupada çıkış yaptı G3 ile aynı yonga setini G4'de kullancağını sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

64 bit gelince 32 bit çöp mü olacak şimdi :D baya çok performans degişimi olacak herhalde? 32 bit telefon almaya gerek yok bu dakikadan sonra.

32 bit çöp olmucak 2 sene daha büyük ihtimal kullanılır fakat burda önemli olan 64 bitlik bir telefonun Uygulamalar 64 bite geçildikten sonraki performans artışı baya fazla olcak bu hem saat hızları ile hemde uygulama bazlı olarak. Tabiki bunu zamanla görücez en azından uygulamaların 64 bite sorunsuz geçmesi lazımki bunları görelim.

Bence M9,Z4,Mi5,One Plus two BU telefonlarlar büyük ihtimal s805 ile gelcek. Burda Samsung en rahat olanı kendi yongaseti zaten 64 biti destekliyor. Bence G4 Ve sonraki telefonlar S810 kullanır bana göre. Zaten Lg Bence beklemede bile kalabilir kaldıki S805 ile avrupada çıkış yaptı G3 ile aynı yonga setini G4'de kullancağını sanmam.

İyi şeyler çıkabilir 64 bit Apple in gücü ortada Androidde nasıl olacağını görecegiz rayına oturursa apple i sistemsel olarak rahat sollayacagını düşünüyorum.

• vestel almayın aldırmayın
  • Z4 compact gelir mi hocam sizce ? Bir de snapdragon 810 la gelme olasılığı nedir ? %1 falan heralde ?

• Vestel hem devlet desteğiyle vergi indirimi alıyor hepde diğer markalara vergi bindirimi istiyorlar :) Komedi valla.
    Vestel ürün almam aldırmam.

• 2 Gb Ram kullanan S400 lü telefon var. Gerçi S400 lerin çoğu 1.2 ghz de çalışırken bu model 1.6 ghz de çalışıyor.
    http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4g-6561.php
  • Lg nin 2 kat artsa fiyati vestel yariya dusse para bulur yine lg alirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Z4 compact gelir mi hocam sizce ? Bir de snapdragon 810 la gelme olasılığı nedir ? %1 falan heralde ?

Her Z serisinde olduğu gibi Z4 comapcta çıkar düşüncesindeyim. S810 ile gelme olasılığı Compact için diyorsan İmkansız diyebilirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.