|
Qualcomm yeni yıla girmeden müjdeyi aldı, ARM davasında karar çıktı
-
-
Oooo güzel haber. Ben de gidip bi tane Oryon çekirdekli telefon çakayım. -
Arm aç gözlülük yerine umarım farklı yöntemlerle gelir artırmanın yolunu arar. -
Karar kesin değil... Kaynakta yazıyor... Zaten tekrardan dava açılmasının da önü açıldı.
-
Yani ne yapacağız şimdi peki?
-
ARM64 Windows 11 deki yansıması kötü olacaktır. Belli başlı OEM firmaların ürünleri vardı artık bundan sonra zor yeni ürünleri çıkartırlar.
Donanım odaklı 3. parti programlarda esaslı destek yok.
Qualcomm un kendi X-Elite ve X-Plus larda kullandığı malum ekran kartının sürücüleri de inatla iyileştirilmiyor / optimize edilmiyor! Bu durum devam edecektir.
Bu ve nice şeyleri bilsem de bazı hayal kırıklıklarıyla satın aldığımı 2 hafta geçmeden iade ettim yerine tavsiyem Lunar Lake li TSMC de 3nm üretilen Intel ultrabook tercih ettim Asus tan .
Ultrabook ihtiyacımı böyle karşıladım. Surface serisine takılıyordum eskimişti.
Elbette herkesteki yansıması farklı olacaktır.
Düşünsene şuan iyi çalışıyor istediğim birkaç program zaten deyip ya ilerde yarın başka birşeye mecbur kalınsa desteklemezse o zaman elindeki çok hızlı ama yazılımı olmayan bir cihaz olur.
Elinde Lambo var taşra yollardasın misali ....
-
Neden Intel neden AMD değil? -
En başta Thunderbolt 4.0 ve 5.0 ...
-
Ben olsam kesinlikle Intel almazdım. AMD işlemci olarak şu an çok daha iyi durumda. -
Eski Intel elbette alınmaz. 2024 üretimliler ve sonrası mantıklı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X