Şimdi Ara

Quantum Break | Xbox One (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
720
Cevap
6
Favori
24.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 720p cozunurluk gercekten 42" tv de cok sırıtıyor.En azından 900p olaydı sırıtmazdı.Sanırım diğer efektlere daha cok yogunlaştılar(4xMSAA kullanmışlar) o yuzden dusurduler. Bu tarz oyunları ne olursa olsun oynuyorum zaten sıkıntı yok ama daha net olmasınıda isterdim.Zaten pre-order yapmıştım cıktıgında gorucez.Full detaylarda PC de de gormek gerek.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-hands-on-with-quantum-break

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 20 Mart 2016; 22:43:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Adventure.

Hocam hoşgeldin uzun süredir yoktun.

Şuan ki haliyle bir grafikler mükemmel ama maalesef 720p'yi duyan üstüne çullanıyor. One'nın güncel versiyonundan çok ise bence donanımsal bir parça satışa sunacaklar gibime geliyor çünkü Ms'in açıklamaları daha çok cihazın upgrade edilebilir olacağından yana.

Umarım öyle bir parça olur daha cihazı alalı 2 hafta oldu kendi açımdan bayağı kötü bir durum olur :) ayrıca bu oyun 720p mi ? Çok şaşırtıcı bir durum 2 yıldır ps4 kullanıyorum daha 720p oyun görmedim desem yeridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Bu biraz kendini kandırma yazısı gibi olmuş. Oyun her şekilde PC'de oynanıyor. Ve bunlar Windows Store'a çıkan ilk AAA oyunları. İlerleyen zamanlarda Windows Store'da iyileştirme yapmak zorundalar.

Microsoft yarım hizmet mi verecek? Windows Store'a çıkarıyorsa, bunları da düşünmüştür.

Steam'e bile FPS sayacı yıllar sonra 2015 yılında eklendi.

XBOX oyunlarını PC'ye çıkarmasını desteklemiyorum. Orası ayrı mesele.

Kendini kandırmakla alakası yok şu anda Windows Store'un durumu bu ileride gelişir düzelir bu kadar kısıtlayıcı bir platform olmaz ona göre yazarız.Gears gibi bir oyun kimsenin umrunda değil -ki- PC'de sağlam multiplayer TPS zaten öyle çok fazla değil.
  • QUANTUM BREAK EPISODE 1: MONARCH SOLUTIONS

https://www.youtube.com/watch?v=wHeKQGUzZgc&feature=youtu.be
  • 4x MSAA ise 720p upscale 1080p sorun olmaz.

• Oyunun ilk bölümü... Canlı yayın

Quantum Break Gameplay Walkthrough Part 1 Full Game HARDLINE & PR Choice Act 1 Review Xbox One, PC

https://www.youtube.com/watch?v=BFdqOOBtAbE&ebc=ANyPxKrbkExMtqbcLiEYOj3EYf9vPDA9-ahQVDI9dLTC3ETqV3MEEi-IK3h56_DPiHrqT14vdddmfbzSaLTe-sDC2gNt0mePLg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refuse2k3 -- 21 Mart 2016; 11:06:31 >
  • Amerika pazarı için bundle'ı yapıştırmışlar.

• steam sanki ilk çıktığında 4 4lüktü.hatırlayın azıcık.ms zamanla düzeltir store u abartmayın.
  • İnşallah pc optimizasyonu çok kötü olur.

• bu konuda sürekli seksist mesajların dönmesi de ayrı ayıp olmuş herkesin yaşı 16 galiba forumda
  • Sadece American Nightmare kodu geldi,orjinal Alan Wake oyun çıkınca mı gelecek acaba bilen var mı?
  • Oyun windows store'da ön siparişe sunulacak mı ? sunulacaksa eğer ne zaman sunulacak bilgisi olan arkadaşlar bilgi aktarımı yaparsa sevinirim.
  • Az kaldi az, geliyor gonlumun efendisi.

• Çook az

• Dizisi oyunun içinde olup ekstradan bölüm çıkmıcak herhalde ?

http://www.imdb.com/title/tt4576352/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1

imdb sayfasında 1.sezonun tüm bölümleri oyunun çıkış gününü gösteriyor.Keşke biraz uzun olsaydı dizisi konu olarak güzel çünkü

• Normalde remedy ne yapsa gözüm kapalı alırdım ama nedense bu oyunda çok ön yargılıyım. Sanırım oyunun puanlarına bakıp öyle alacağım.
  • Windows store da ön siparişe sunulacak mı bilginiz var mi hocam ?

• Son 7 gün.Az daha sabredin.

Hocam önsiparişe sunulsaydı çoktan sunulurdu kanımca.Oyunun çıkışına az bir süre kaldı.Xbox storeye önsipariş yaklaşık 1 ay önce açıldı.
  • akpnar1905 kullanıcısına yanıt
    Bir bilgim yok malesef hocam.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.