Şimdi Ara

Quantum Break | Xbox One (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
6
Favori
24.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• CagriBey83 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim Sinan :))

Öncelikle yeni kanalın hayırlı olsun.

DF ilk basta yaptıgı analizde oyunun saf 720p olmasına ragmen 1080p den farkı olmadıgını ve 720p kalmasının bu tenikle 1080p den hicbir farkı olmayacagını ,farklı bir teknik kullanıldıgından cok net goruntu elde edildiğini bahsetmişti.Daha sonra Remedy net acıklık getirerek onceden kullanılmayan bir teknikle 720p x 4 MSAA lık kare goruntu den 1080p goruntu elde ettiğini açıkladı.

DF nin elbetteki analizleri yalan yanlıs değil.Burda Remedy nin 1080p yi farklı bir sekilde elde ettiği analizler sonucunda ortaya cıktı.

Oyunun hayal kırıklıgı yaratacagı kişiden kişye değişebilir.Grafik olarak tatmin edecegi kanısındayım Acıkcası Bir Uncharted kadar merakla beklediğim oyunlar arasında.Çok az bir zaman kaldı cıkmasına.Şahsi gorusum olarak oyunun alınması yonunde .Oyun kendini tekrar edebilirmi evet edebilir,ama hikaye iyi bir sekilde işlenmisse ( zayıf oldugundan bahsediliyor) oyun kendini oynatır.Burda zaten ara - dizi videolarla hikaye ye yogunlasılacak.

Sonuc olarak bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsan (Korea Store da su anda 145 TL) oynayıp kanalında inceleybilirsin.

Keyifli oyunlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanların Quantum Break'den yüksek beklentileri olmasına şaşırıyordum zaten. Son yıllarda kaliteli "Hikaye" odaklı Single Player oyunlar yapmak iyice zorlaştı, azaldı. (Multiplayer saçmalığı yüzünden)

Bu oyunda da büyük ihtimalle zamanı geri alma olayı oyunu batırdı. Veya senaryosu ya da oynanışta sıkıntı var...

Tehlike şurada: Yapımcıların, "Quantum Break bile tutmadı, artık oyunları sadece Multiplayer yapalım." demelerinden korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Nisan 2016; 20:58:22 >
  • Herkese iyi forumlar
    buyursunlar efendim yok artik diyebilirsiniz
    evet yanlis gormuyorsunuz 121.3 gb hayrli olsun
    Ayrica oyunu kötülemenin mantigi yok almazsin olur biter
    Bu mesaja eklenen görseller:

Quantum Break | Xbox One
  • Theumit kullanıcısına yanıt
    Episode packde sadece dizi mi var?

• gokhanext kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim Gökhan , abone olursan sevinirim

us hesabımda 100$ var ve kanal yeni olduğu için zıplama yapmam lazım. Bunuda quantum break ile yapabilir miyim bilmiyorum.

60$ çok pahalıya gelecek bu yüzden p2 olayını düşünüyorum , bu güne kadar yapmadım ama bu oyuna direk 60$ vermek istemiyorum
  • profxxx kullanıcısına yanıt
    bu gorselide paylasayim sizlerle olay tam acikliga kavuşsun
    Bu mesaja eklenen görseller:

Quantum Break | Xbox One
  • Live Action sahneleri için stream seçeneği var diye biliyorum yanlış mı biliyorum yoksa?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evt var ındırmek şart değil.

• Şimdi bu 75 gb neyin nesi beyler.Dizi mi ?

• Oyunu xbox için satın alıp, elinde pc için verilen kod olan hayırsever vermek isterse pm atabilir beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkham92 -- 3 Nisan 2016; 1:50:23 >
  • xbox a alıpta pc de oynamayacak arkadaşlar varsa oyunu alabilirim.ama yarı parası olur ama steam den bir oyun yollarım.

pc de oynamayacak varsa oyunu yarı yarıya almış oluruz.satmak isteyen ulaşırsa sevinirim iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Store dan 75GB'lık Live Action paketini indirmeyi unutmayın bu oyun hdd de 119GB yer kaplıyor.

gerek var mı live action indirmeye 100gb superonline kota talebinde bulundum zaten bu ay live action o kadar videoları o kadar önemli değildir heralde?
  • Xbox one on siparsite alan wake ve pc key ne zaman gondrilecek bilgisi olan varmidir?
  • Oyunun demosu live da var mı?

• oyunun pc key i ayrı olur değilmi?oyunla beraber kutu içinden windows 10 key i de cıkacak dimi ayrı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackerss1982 -- 3 Nisan 2016; 15:47:23 >
  • Merhaba arkadaşlar oyunun pc keyi elinde olan varsa satın almak istiyorum ciddi alıcıyım konuşup anlaşabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Oyunun demosu live da var mı?

Demosu yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü oldu denerdik

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Kötü oldu denerdik

Oyun sağlama benziyor

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.