Şimdi Ara

Quantum Break | Xbox One (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
6
Favori
24.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ms yi simdi daha iyi anliyorum neden bu oyunu PC icin de cikarmak istediklerini... oyun cop degil ama 60$ degil 20-25$ eder en fazla. Zaten haziran ayinda falan 40$ a duser. Oyunu sisirdilerde sidirdiler ama uzucu tarafi o kadar balon degilmis.
    MS nin her elinin altinda olan firma hep can cekisir halde oldu, oluyor. Gercekten cok yazik. Xbox i cop ettikleri yetmiyor gibi su oyunu ne hala getirdiler. Ben sadece o guzel xbox one kumandasina ve tetik tuslarindaki titresimlere aciyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi işini nasıl yapmışlar? Oyundan sonra opsiyonel mi, ara sahne şeklinde mi nedir o olay?

• Baya merak ediyorum oyunu. Detaylı bir inceleme yazabilecek var mı ? Grafikler temiz değil anlaşılan, animasyonlar, efektler nasıl? Oynanış max payne vs. gibi aynı tarz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

O gelen keyi senden başka kimse kullanamaz.

Key gelecemk yada hesap bilgisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi işi şimdilik bir bölüm bitirdim ama actlarin sonunda 20 dklik bi bölüm veriyor sanırım,monitorde oynuyorum oynanış ve grafiklere ben sahsen bayildim,bitmesin diye hardda oynuyorum yine de pek zor değil gibi.

• arkadaşlar oyunu xbox one'da kaydettiğimizde pc den oynamak istediğimizde kaldığımız yerden devam edebiliyor muyuz?
  • Oyuna ilk bölümüne baktım internetten puanları düşük bile olsa microsoft tarafının en güçlü silahı denebilir şu ana kadar çıkmış oyunlar arasında. Konsol aldıracak yada pc toplatacak bir oyun değil ama imkanı olanın oynaması gerek bence. Ben de oynatacak bir cihaz aldığımda bakmayı düşündüğüm bir oyun olmuş. Zaten Remedy'den kötü oyun beklenmez.

Şu Aidan Gillen'e hiç iyi bir rol vermeyecekler herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

O dediğin efekt oyunun içine etmiş az önce çıktım oyundan grafıkler tek kelimeyle berbat gözüküyor yazıklar olsun bu kadar beklediğim süreye

Forumun en büyük xbox one fanı berbat diyor ben balontum break yazınca mesajım siliniyor

• Oyun sektörü her ne kadar rekabet dolu olsa da, dostluğun da yeşerdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Quantum Break ve Uncharted 4'ün geliştiricileri arasındaki bu dostluğun bizlerin sempatisini kazandığını da belirtmeden edemeyeceğim. Uncharted 4: A Thief's End'in yeni fragmanının oyuncularla buluşması üzerine Quantum Break geliştiricileri de oyunun tamamlamanın ardından Nathan Drake'i izler olmuş. Hatta Remedy Entertainment bu oynanış fragmanını o kadar çok beğenmiş ki, Naughty Dog'a teşekkür mesajı dahi iletmiş!

Quantum Break | Xbox One

Remedy Entertainment'ın Yaratıcı Yönetmeni olan Sam Lake fragmanı beğenmekle birlikte, Uncharted 4'ün yönetmenlerinden biri olan Neil Druckmann'a Quantum Break'in bir kopyasını imzalayarak göndermiş. 'Bizlere ilham verdiğin ve çıtayı yükselttiğin için teşekkür ederim Neil!' cümlelerini kopyaya yazan Sam Lake, Neil'in de olumlu mesajını Twitter üzerinden aldı!

• Sübhanallah bir oyun daha patladı.

Remedy i bile batırdın Microsoft büyüksün gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Sübhanallah bir oyun daha patladı.

Sorsalar şu dünyada patlamayacak 3-5 firmadan biri derdim ama şu hale bak. Acaba Remedy kendi isteğiyle mi diziyi de ekledi?

• oyunun en büyük artısı içinde alan wake kodu var 10 basar şu oyuna alan wake ah remedy yap alan wake 2 topla parseli
  • Oyun episode ve actler halinde. Bir episode'un tüm act'leri bittiğinde; o episode'un dizisi başlıyor. İstersen geçebilirsin ama tamamen hikaye ile bağlantılı ve karakterleri daha iyi tanıman açısından nefis ilerliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 5 Nisan 2016; 15:18:12 >
  • Arkadaşlar Xbox kodu ile Windows kodu aynı kullanıcıyamı ait?
  • Fifa 16, forza6 ve quantum break i Alip , pc icin kodu olan varsa hayrina ac gozluler icin verebilir mi

• Türkiye fiyatı 186 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Sübhanallah bir oyun daha patladı.

Adamlar 3 yıldır oyun geliştiriyor balon olduysa kendi hataları. Forza gibi bir baskı olduklarını sanmıyorum üstlerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar oyunu xbox one'da kaydettiğimizde pc den oynamak istediğimizde kaldığımız yerden devam edebiliyor muyuz?

oynayan arkadaşlar cevap verebilirse seviniriz? birde oyunu tavsiye ediyor musunuz acaba?
  • Oyunu açtım ve 2 saatlik ilerleyişim nedensizce silinmiş
  • Twitchde epey bir yayinini izledim oyunun. Guzel oyun, fakat bu kadar hype yapilacak, konsol aldiracak devrim niteliginde bir oyun kesinlikle degil. Episode'lar yakismis, grafikler "eh."

Alinir, oynanir ve rafa kaldirilir kisacasi.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.