Şimdi Ara

Quantum Break | Xbox One (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
6
Favori
24.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunu xbox için alanlar varsa lütfen yazabilirmi pc için keymi veriliyor nasıl oluyor birisi aydınlatırsa çok sevinicem? 2.el bölümüne konu açıcam pc için oyunu alıcam.

oyun yarın çıkıyor ama hiçbir halt bilmiyorum açıkcası.pc nasıl etkinleştiricez keymi veriliyor yoksa mağazaya mail ile girip oyun ordamı gözüküyor.

anlıyacağınız baya cahil kaldım bu konuda.
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Ben a 2 kod elimde oşacak satacagım key olarak gelecek storede girip indireceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyun kutulu olarak çıkmayacak mı acaba? satışını hiç bir yerde bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar oyun kutulu olarak çıkmayacak mı acaba? satışını hiç bir yerde bulamadım.

yarın çıkıyor teknoloji marketlerinden temin edilebilir örnek olarak;

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/XBOX-ONE-QUANTUM-BREAK/Oyunlar/Aksiyon-Macera/Aksiyon/urunno=0000000686058
  • oyunun kutulu alınması durumunda. pc için kutu içinden key felan çıkıyor mu. hem pc için hem xbox one da oynayabilmek için illa digital mı almak gerekiyor?
  • Kaçta açılır acaba oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu çok sevdim adamlara güvendiğim kadar varmıs yarında pc key gelir satılıktır

• Quantum Break en ucuz hangi store'da şu an ?
  • Renji Abarai kullanıcısına yanıt
    Türkiye Store'da 00.01'de açılacak.Hangi storedan aldıysanız ona göre değişebilir açılma zamanı.Mesela şu anda Güney Kore, Avustralya oynuyor.
  • Cok tesekkurler ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar oyun kutulu olarak çıkmayacak mı acaba? satışını hiç bir yerde bulamadım.

yarın çıkıyor teknoloji marketlerinden temin edilebilir örnek olarak;

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/XBOX-ONE-QUANTUM-BREAK/Oyunlar/Aksiyon-Macera/Aksiyon/urunno=0000000686058

Kutulu olarak buradan alsak win 10 icin key gelir mi ?

• Xbox ım Türkiye seçili ama Türkiye de gece 12 de açılacak diye biliyordum ama Kıbrıs ta olduğum içinmidir bilmiyorum 4 saat önce xbox one da oynamaya başlandı. İlk bölümü geçtim güzel oyun.

Ama bir yama gelmesi lazım çünkü bazı yerlerde kaplama gecikmeleri ve fps düşüşleri oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperci -- 4 Nisan 2016; 23:38:27 >
  • unchartad 5 kullanıcısına yanıt
    O gelen keyi senden başka kimse kullanamaz.

• Oyun alenen 720p, ama monitorde oynuyorsaniz goze batmayabilir. Tvde bariz belli. Onun haricinde bu neslin en orijinal oyunu kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 4 Nisan 2016; 23:45:54 >
  • what_tha kullanıcısına yanıt
    Oyun 1080p

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyun 1080p

Evet 720p den 1080p ye upscale edildigi alenen ortada. Gren efektiyle ortmeye calismislar. Oynayinca anlarsiniz.

• Açılmadı yahu

• what_tha kullanıcısına yanıt
    O dediğin efekt oyunun içine etmiş az önce çıktım oyundan grafıkler tek kelimeyle berbat gözüküyor yazıklar olsun bu kadar beklediğim süreye

• oyunu ne ara denedin ben oyunu aciyom indirme başlamiş yüzde 60 doldu oynamaya hazır diyo ama basinca satin alma yerine gidiyo halla halla ..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.