Yılların eskitemediği, hala tadının ayrı olduğu bir oyun. Her ne kadar bıraktım dedirten ama hiç bir zaman bırakılamayan, günün birinde elbet geri döneceğin bir oyun. Online oyunların babası, pvp kavramının yaratıldığı, app teriminin türediği, oyuncusuna hiç bir oyunda verilemeyen serbestliği veren bir oyun.
Ben şahsen yıllar sonra tekrar başladım. yaş 16-17 civarıydı, daha macro yapmayı bilmeden, bokslarda skill kasarken mutlu oluyoduk. Elimize a katana alıp pk kovaladığımız o anlar nasıl unutulur. Yaş 28 oldu ve geri döndüm ultimaya. Eminim benim gibi bir sürü kişi vardır burda.
Bu sıralar her ne kadar küsülmüşte olsa türk serverlarına, arada fırsat vermemiz gerekenlerde var. Artık yaş ortalaması arttı ve eski tadından daha fazla tat verir hale geldi ultima.
Şu an oynadığım server eski ultima tadını tam olarak verebilen eski sistem bir server. Yeni açıldı. daha 3. haftasını tamamlıyor. ph bütün skillerde olmasa bile çoğunda açık. Staff bütün dikkatiyle hizmetini iyi yapıyor. Orjinalliğini bozmadan yenilikler katıyor. Ben şahsen şuan zevk alarak oynuyorum. Sizlerde eminim zevk alacaksınız. Yeni açıldığından bir player olarak oynadığım serverı duyurmak istedim. Online rekoru olarak 100 kişiye kadar çıktı server. Bu serverda 500 kişilik potansiyel var.
Hala içinizde bi yerlerde saklı olan ultima aşkının farkına varmanız için sizleri tanıştırmak isterim. "Quasar" Detaylı bilgi: http://www.quasar.web.tr
Şimdi yıllar sonra tekrar başlicam, ama 1 ay sonra kapanıcak.. Ne acı dimi? işte bunun garantisi yok malesef bu oyunda..
Yok bu server uzun bir süre kapanmaz. Oyuncusu giderek artıyor, action başladı. Chaos order savaşları başladı. Şuan gayet güzel gidiyor. Staff kendi aralarında uyumlu. Server destekçisi oyuncuları var. Çoğu sunucular kapandı ewt, çoğunda da oynadım. Hatta kapanacağını bile bile oynadım, çünkü zaten karakter kasmak zor deil di, amaç action a girmek. Ne kaybım olabilirdi. İtemse item hertürlü geliyo zaten. Günde 1-2 duble ultima iyidir :) Beklerim.