Şimdi Ara

QUATRO M1453 ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
21
Favori
35.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chatlakk

Bu cihaza rom veya root varmı?

iRoot ile kolayca root atılabiliyor.
    Rom henüz yok gibi duruyor.

Bu arada cihazı çok beklemek istemediğim için dün direk NT'den alıp geldim. 1 gündür kullanıyorum, şimdilik maşallahı var. Ne tekliyor, ne bir donma ve yavaşlama var. Ekran kalitesi, parlaklığı, stabilitesi şimdilik müthiş.

Evet malzeme kalitesi biraz tırışka ama çok da umursadığım bir şey değil elimde kalmazsa...

• O cüzdan başka yerden çıkmasında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi survivor23 -- 8 Temmuz 2015; 23:29:09 >
  • O cüzdan başka yerden çıkmasında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi survivor23 -- 8 Temmuz 2015; 23:30:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmzann

tarifenizdeki dakikalardan görüntülü konuşma yapabiliyorsunuz.
    harici bir programa gerek yok.

Teşekkürler. Mesajınızı yeni gördüm.
    Telefonu aldım, kullanıyorum.
    Görüntülü konuşmayı kurcalaya kurcalaya buldum. :)
    Görüntülü konuşma için Telefonun ayarlarında kablosuz ve ağlar kısmında diğer, mobil ağlar, 3G hizmeti, 3G'yi etkinleştir.
  • bi arkadaşıma uygun telefon ararken bu modelden ve bu konudan haberim oldu.
    Telefon tam bir fiyat performans urunu olmuş. Bu arada telefonun performansında kitkatın rolu buyuktur lollipop gelmedi diye uzulmesin kimse.
    Lollipop guncellemesi alan telefonlar nedense bir suru sorun yasıyor 5.1.1 ve sonrası ile duzelecegini umut ediyoruz.
  • Telefonu 5gündür kullanıyorum.
    Telefondan memnunum fakat arka kapağı açmak isterken ön tarafın altındaki küçük kapak çıktı. Takıyorum, yine çıkıyor.
    Çok büyük bir sorun değil ama görüntü olarak çok çirkin oluyor.
    http://i.hizliresim.com/0qPVRR.jpg
    http://i.hizliresim.com/JY5LZW.jpg
    Bugün Quatromobile.com internet sitesinden teknik servise mesaj attım.
    Nasıl bir çözüm sunacaklar bilmiyorum ama japon yapıştırıcısıyla falan yapıştırmak istemiyorum.
    @quatromobile

• Gaza geldim gittim aldım stabilizasyon veya ufak tefek problemleri en baba üreticilerin telefonlarda bile vardı bu bakımdan ufak tefek noktalar takılmam. Cihazı beğendim. Ama hangi kafaya şu NFC'yi çıkarmışlar anlamadım. QX10 kulanıyorum ve Nfc lazımdı be. Benim için önemli olan kamera idi ve arka kamer oldukça iyi.

Şirket piyasaya gümgübr girdi, inşallah diğer Türk şirketleri gibi iki gün sonra ortadan kaybolmazlar :) Daha önce başıma geldi Raks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 11 Temmuz 2015; 11:15:07 >
  • Firmanin f1453 modelinde nfc vardi keske onu tercih etseydiniz. Neyse hAyırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustiozbal M kullanıcısına yanıt
    Ben size servis numaramizi vereyim 0224 2733333 ordan arkadaslar size gerekli yonlendirmeli yaparlar probleminizi xozerler saygilar

• Aradım, telefonu gönderin, parçayı takıp aynı gün geri gönderelim dediler.
    Teşekkürler Quatromobile

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Firmanin f1453 modelinde nfc vardi keske onu tercih etseydiniz. Neyse hAyırlısı olsun.

Arada 1 gb ram farkı var, bataryasıu daha düşük galiba. Birde kamera lensleri aynı mı bilmiyorum ama InewV7'nin ptoları daha iyi gibi geldi.
  • Batarya ayni 2100mah. Kamerası da bildiğim kadari ile tatmin edici m modeli kadar. Ram 1gb ama. Neyse artik hayirlisi olsun m modeli hayirli gunlerde kullanin

• quote:

Batarya ayni 2100mah. Kamerası da bildiğim kadari ile tatmin edici m modeli kadar. Ram 1gb ama. Neyse artik hayirlisi olsun m modeli hayirli gunlerde kullanin

Kamera konusunda riske giremedim, çünkü birkaç ay önce aldığım Xperia M2'yi birine hediye etme nedim tamamen kamera idi. Bunların arasında en iyisi M1453 olarak görünüyordu, bu yüzden tercih ettim. Birde Camera Fv-5'i kurdum kamera mis gibi oldu
  • Sorunsuz güzel günlerde kullanın. ;)
  • quote:

Sorunsuz güzel günlerde kullanın. ;)

Teşekkür ederim
  • Arkadaşlar m1453'te kullanılan ve Sony'e ait olduğu söylenen bu lens başka hangi cep telefonunda kullanıldı bilen var mı?
  • M1453 almak isteyen var ise telefonun bir tane genetik sorunu var. Telefonun şarjı 4 saatte doluyor. Bazen 4.5 da olabiliyor. Bunu göze alarak alınız. Eğer çok kullanan biri iseniz telefonu almazını önermem. 4-4.5 saatte şarjı dolan telefondan 3.5-4 saat ekran görüntüsü alabiliyorsunuz. Ben aldım. Aldığıma pişmanım.

Saygılarımla...
    Hayırlı ramazanlar...

• Arkadaşlar aranıza katılmak üzereyim lakin bişey sorucam bu telefonun temasını değiştirebiliyormuyuz mesela hep s1453 modelinin incelemelerini izledim siyah duruyor acaba bi samsung bi huawei gibi temalar ama duvar kagıdı değil bir bütün olarak telefonu etkileyen temalar koyulabiliyormu böyle deneyen varmı lütfen arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum saolun varolun.
  • .
     QUATRO M1453 ANA KONU QUATRO M1453 ANA KONU QUATRO M1453 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 14 Temmuz 2015; 14:34:45 >

• .
     QUATRO M1453 ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.