Şimdi Ara

QUATRO M1453 ANA KONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
21
Favori
35.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 günü çıkartacaktır.
    alt çıta çoğu zaman çıkmıyor. ama bazen kullanıcı hatası yada fabrikasyon tırnak hatası nedeniyle sorun olabiliyor. Garanti kapsamında ister siz takın ister gönderin servis taksın.

şarjı 4 saat ekran açık süresi veriyor. Bu süreye 6-7 saattede ulaşaiblirsiniz. 1 1,5 günde de.
    Batarya dolum süresi en fazla 3,5 / 4 saat sürüyor.
    ilk başlarda bataryanın kalibre olması için tam dolum tam boşaltım yapmalısınız.
    Bildirim Ledi yok.

örnekleme olarak

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Pil kalibrasyonu konusunda problemi olan arkadaşlar Pil Kalibrasyonunu deneyebilir.Hiçbir uygulama gerekmiyor.

- Pil kalibrasyonu için hiçbir uygulama kullanmayın.

- Cihazı 100% e kadar sarj edin. 99% takılsa bile 100% olana kadar bekleyin.

- 100% olduğunda cihazı şarjdan çıkarmadan kapatın ve tekrar açın.

- Kapatıp açtıktan sonra cihaz 100% olana kadar tekrar sarjda bırakın.

- Cihazı sarjdan çıkarın. 0% olup kapanana kadar cihazı kullanın.

- En az 3 defa cihazı açmayı deneyin ki şarjın tamamen bittiğinden emin olun.

- Şimdi cihazı şarja takın. 10 dakika sonra cihazı açın.

- 100% olana kadar cihazı şarjdan çıkarmayın.

- 4-5 saat sürecektir.(gece yapmanızı tavsiye ederim.)

- 100% olduğunda pil kalibrasyonu tamamdır.

bu şekilde.

M modeli ile ilgili kendi izlenimlerim.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=104635044

• telefonun tasarımı çok hoş quatro baya ilgili alıcam inşallah fiyatı çok uygun sıra ikna yeteneğimde aileyi ikna ediyim bir bakalım inşallah.
    (Normalde android düşünmüyodum ama fiyat çok uygun tasarım çok hoş o yüzden istiyorum )
  • rucuer20002 R kullanıcısına yanıt
    Hangi teli alirsaniz alin allah guzel haberler alip verirken kullanmayi nasip etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonumun sorunlarından daha önce bahsetmiştim.
    servise gitti ve geldi.
    telefonum için yeni bir şarj cihazı vermişler. daha sağlam gözüküyor.

ekran değişimi yapılmış.

ancak telefonun alt ve üst kısımlarındaki çıtaları değişmemiş sanırım, sadece yapıştırılmış. emin olamadım. sağlam gözükmüyor.. o yüzden mümkün olduğunca telefonumun içini açmamaya çalışıyorum (yani arka kapağını). sahi... bu arada o çıtaların tam bir inşaat faciası gibi durduğunu belirtmek isterim. hangi akla hizmet öyle kullanışsız amaçsız çubuklar yapılmış anlamak mümkün değil. sanki dizayn yapılırken orası unutulmuş da sonradan artan parçalarla eklenmiş gibi.
    bahsedilmiş... kullanıcı hatası denmiş ama bence bu bir üretim hatası =)) kullanıcının kolayca bir hamleyle çıkarıp kırabileceği şekilde dizayn edersen buna kullanıcı hatası diyemezsin.

gel gelelim asıl probleme...

telefonun sarj olma sorunu var. ciddi anlamda saatler sürüyor bu. örneğin %57'de iken sarjı... %58'e yarım saat 40 dk.da ancak geçebiliyor.
    bazen geceden şarja koyuyorum. takılı. şarj ediyor gözüküyor. sabaha noluyorsa telefonum kapanmış şarjı %0 oluyor. bu sorun iki kez başıma geldi. nedenini anlamış değilim. o yüzden "şarjdan çıkmıştır, herhalde kablo çıkmıştır" diyor, ve izleyemediğim için kullanıcı hatasıdır deyip geçiştiriyorum. ama gözüm üzerinde m1453.

telefonun şarjının bitmesi konusuna gelince... normal. yani bir günü tamamlamasını beklemeyin. üstelik facebook'unuz mobil veri erişiminiz sürekli açıkken. yarım günü biraz geçiyor. ama bu klasik. bataryayla ilgili. kamera karşılaştırması yaptım. galaxy s4 ile. aradaki uçurum anlatılmaz yaşanır. ama zaten ben alırken bunu göz öönünde bulundurmuştum. sıkıntı yok.

telefonumdan genel olarak memnunum. servisinden ilgisinden daha da memnunum. idare ediyoruz.

anlayamadığım bir sıkıntı var:

bazı numaraları (arama engelleme) yapabiliyorken, bazı numaraları engellemek için o menü çıkmamakta. bunun sırrını çözemedim...??? bilen varsa, aydınlatsın.

saygılar, sevgiler.
    @bydublor , @quatromobile

• ulasucar U kullanıcısına yanıt
    Programsiz olarak arama engelleme yapabilmeniz icin telefon numarasinin telefon hafizasinda olmasi gerekiyor bir kontrol edin ?

• arkadaşlar forumdaki yazılarınızın çoğunu okudum (hepsini okumak biraz sıkıcı aytlaya zıplaya okudum) bende inew v3 plus almayı düşünüyorum, ancak f1453 plus olarak quatronun sokmasını bekliyorum daha çokda bekleyecek gibi duruyorum, siz nedersiniz ne zaman gelecek bu
  • klimatör K kullanıcısına yanıt
    ürün en geç 2 hafta içerisinde çıkacak gibi duruyor. Firma imalatları tamamlamış. BTK sürecini işletiyor. Eli kulağında artık diyebiliriz. Bizlerde bekliyoruz bayadır ama işte şartlar anca bu zamana nasip etti herhalde.
  • F1453 mü M1453 mü bide m1453 real racing asphalt fln kasma yapıyormu ?
    F1453 de çok hoş keşke altın rengi olsaymış
  • rucuer20002 R kullanıcısına yanıt
    çok fazla oyun oynayan biri değilim. sadece video çekerken az bir süre asphalt 8i yüksek çözünürlükte oynadım herhangi bir kasma yoktu. Zaten 2gb rami var. oda kasmaların çoğu zaman önüne geçen bir etken. F modeli biraz daha ince zarif bir model. ay sonuda kısmetse f modelinin üstü f1453 plus çıkacak 8 çekirdek işlemci 2gb ramli onuda düşünebilirsiniz. kasa olarak birebir f modeli ile aynı ebatlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

çok fazla oyun oynayan biri değilim. sadece video çekerken az bir süre asphalt 8i yüksek çözünürlükte oynadım herhangi bir kasma yoktu. Zaten 2gb rami var. oda kasmaların çoğu zaman önüne geçen bir etken. F modeli biraz daha ince zarif bir model. ay sonuda kısmetse f modelinin üstü f1453 plus çıkacak 8 çekirdek işlemci 2gb ramli onuda düşünebilirsiniz. kasa olarak birebir f modeli ile aynı ebatlarda

600 liradan fazla vermek istemiyorum telefonada o yzdn

Nt de victor u2 var 600 lira kamerasında pembelk sorunu ön kamera kötüymş o yzdn istemiyorum 5.5 inc fazla bide
    M1453 Çok idael boyut olark asllında fazla oda 4.5 ideal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rucuer20002 -- 23 Temmuz 2015; 20:46:06 >
  • telefonumun şarjı bozulduğundan değişimi yapıldı şarj cihazının.
    ancak şimdi de ne zaman şarj etmeye kalksam, şarjı artacağına azalıyor. bunun için elektrik idaresinden elektrik faturası iadesi alacak mıyım? nasıl olacak?
    Telefonunuzu başka bir şarj cihazı ile şarj etmeye çalıştığınızda sorun var mı ? Yoksa gönderilen şarj cihazı mı sorunlu ?
    Sorununuz her şekilde devam ediyorsa 0224 273 33 33 nolu telden teknik servis ile irtibata geçin. Geçmiş olsun.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    dışardan alabileceğim farklı bir şarj cihazı da benim telefonuma uyar mı,?
    aynı akım gücü olması gerek sanırım.
    ve sanırım galaxy s4 şarj cihazı uyabilir?
    deneyeceğim.
    saygılar
    Quatronun şarj cihazı 5V-2A değerinde.

Herhangi bir samsung şarj cihazı bile 5V çıkışlı olsun şarj edecektir. 1A yada 2A olması çok farketmeyecektir.
    Evde başka akıllı telefon varsa deneyebilirsiniz.
  • Telefonu alıp almamak arasında gidip geliyorum. Özelliklerine ve fiyatına bakıyorum tam bir f/p ürünü ve paket olarak iyi ama hiç bir yerde yok ki elime alıp inceleyeyim. Ekranı güzel diyorlar o kadar. Samsung A ve E serisini inceledim ve ekran olarak beğenmedim piksel sorunu var hepsinde ve ppi değerleri düşük kalıyor o ekranlara. M1453 de böyle bir ekran sorunu var mı? Benim için çok önemli ekran. Tamam galaxy s6 ekranı beklemiyorum ama pikselleride saymak istemiyorum.

• Turkiyedeki @nt mağazalarında bulabilirsiniz.

• yakınlarda güncelleme gelecek mi bilgisi olan var mı?
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ile ilgili olarak firmanın çalışmalarının devam ettiğini biliyorum. Ne zaman yayınlanacağı konusunda bir bilgim yok. Gelecek olan güncelleme sistem iyileştirme eksik giderme tarzında olacaktır diye düşünüyorum. Hani mesela M modelinde bildirim ledi yok. Belki kapasitif tuşları bildirim ledi yaparlar. yada başka eksiklikleri giderirler. Android L için bir beklentide olmamak lazım.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Güncelleme olacak mı ?
    Ve neler düzelecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chatlakk -- 27 Temmuz 2015; 17:08:09 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.