Bildirim
QUATRO M1453 ANA KONU (27. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende yaptım güncellemeyi şimdilik bir sorun yok. Fakat bu güncelleme ne gibi yenilikler getirdi bilgisi olan varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cevapsiz cagri ve mesaj geldiinde alttaki dokunmatik tuslarin isigi yaniyor. bildirim ledi olarak. sistem iyilestirilmeleri falan yapildi.
Orijinal romu nasıl yükleyeceğim. Dowland'a basın diye bastıktan sonra daha da sonrası gelmiyor.
Benim tel rootluydu sonra rootunu kaldırdım . Komut yok hatası verdi.
Şu orijinal romu yükleyen varsa yardım etsin lütfen. -
isletim sistemi win7 olan bir pc kullanin.
needromdan indirdiginiz dtock romu hatasiz olarak klasore cikartin.
yine stock romun bulundugu yerden flastool programini indirin.
programi acin.
ardindan scatter loading tusuna basin
rom klasorunun icindeki mtk6582 scatter txt dosyasini acin.
buraya kadar tel pcye bagli olmasin. teli kapatin.
programda downloada basin. ardindan teli usb ile pcye baglayin.
hersey duzgun giderse asagida yuzdelik dilim dolmaya baslar en sonunda yesil halka cikar. pcden cikarirsiniz teli.
arkadaşlar aynı telefonun yurtdışı versiyonu olan inew v3 ü 2 yıldır kullanıyorum .
ekran kırıldı ne yapmamı önerirsiniz ?
quatro servise göndersem ücret karsılıgında yaptırabilirmiyim ?
yada
yurtdısındanhttp://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Original-High-Quality-5-0-inew-v3-LCD-Display-digitizer-and-Touch-Screen-Digitizer/32398683523.html
bu ürünü alsam düzelirmi?
ama dikkatimi çeken üsteki linkteki üründe without frame (frame yok diyor )
bu üründe frame var diyor .http://www.aliexpress.com/item/White-color-Original-5-inch-inew-v3-LCD-Display-digitizer-inew-V3-Touch-screen-Touch-Screen/2042074992.html
frame nedir? hangisini almalıyım yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
-
ilk verdiginiz sadece ekran. yanindaki cerceve vs yok. siz suan mevcut olan kasaya yapistiriyorsunuz. hasir nesir degilseniz bir telefoncuya yaptirabilirsiniz. ikincisi yan cerceveler olan dokunmatik tuslu kasa ile geliyor. onun degisimi daha kolay. ancak ikincinin fiyati ve bekleme sureniz quatro firmasi ile irtibata gecip ekran taktirmaniz ile ayni fiyata gelecek. ve urun daha cabuk elinize gecmis olacak. tercih sizin ;)
quote:
Orijinalden alıntı: bydublor
ilk verdiginiz sadece ekran. yanindaki cerceve vs yok. siz suan mevcut olan kasaya yapistiriyorsunuz. hasir nesir degilseniz bir telefoncuya yaptirabilirsiniz. ikincisi yan cerceveler olan dokunmatik tuslu kasa ile geliyor. onun degisimi daha kolay. ancak ikincinin fiyati ve bekleme sureniz quatro firmasi ile irtibata gecip ekran taktirmaniz ile ayni fiyata gelecek. ve urun daha cabuk elinize gecmis olacak. tercih sizin ;)
tekrardan tşk ederim hocam -
yok ne yaptıysam bağlayamadım pc'ye , xp kullanıyorum , daha önceki telefonlarımı direk bağlayabiliyordum , sd kart kullanmıyorum , ben telefon hafızasına bağlanmak istiyorum , nası yapıcaz bu işi , usb hata ayıklama vs işaretli
birde bu ana ekrandaki google arama çubuğu kalkmıyor mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretntnc -- 17 Ağustos 2015; 12:59:00 > -
usb aygiti ile bagladiginizda pcye bildirim cubugunu asagiya cekin orada usb depolama baglandi yazar yada medya aygiti kamera vs . oraya tiklayin birde diger secenekleri deneyin deneyin ?
google arama cubugu icin ayarlar / uygulamalar / tumu kisminin altinda google aramayi bulun ona tiklayin. durdurmaya zorla deyin ve devre disi birakin. teli yeniden acin kaybolacaktir.
quote:
usb aygiti ile bagladiginizda pcye bildirim cubugunu asagiya cekin orada usb depolama baglandi yazar yada medya aygiti kamera vs . oraya tiklayin birde diger secenekleri deneyin deneyin ?
google arama cubugu icin ayarlar / uygulamalar / tumu kisminin altinda google aramayi bulun ona tiklayin. durdurmaya zorla deyin ve devre disi birakin. teli yeniden acin kaybolacaktir.
usb ile bağladığımda ordakilerin hepsini denedim , medya aygıtı , kamera vs .. bilgisayarım bölümünde görebiliyorum çıkarılabilir disk diye ama üstüne bastığımda :F bir disk yerleştirin vs, diyor , zaten usbyi bağladığımda anda yazılım yükleme ekranı geliyor karşıma , sadece kamera ya tıkladığımda otomatik çalıştı , çektiğim fotoğrafları pcye alabiliyorum ama pcden telefona fotoğraf atamıyorum ,
-
farkli kablo ile yada xp olmayan bir pcde deneme imkaniniz var mi ? belki sistem telin driverini yukleyemedigi icin goremiyor olabilir.
quote:
farkli kablo ile yada xp olmayan bir pcde deneme imkaniniz var mi ? belki sistem telin driverini yukleyemedigi icin goremiyor olabilir.
tşk ederim birazdan dediklerinizi denicem .. -
Bu yeni güncellemeyle birlikte gelen bildirim ledini nasıl kapatacağız? -
muhtemelen kapanmiyor :)
ürün v3 değil v7 olacak dikkat edin. -
Beyler ROM portlayabilen var mı ?
Grupta rom portlayan bazı arkadaşlar var istersen grup a gel.
https://m.facebook.com/groups/646497312148424?ref=bookmarks
Arkadaşlar telefonumun birinci ayda geldiği nokta bu servis buna bir çözüm bulabilir mi hakikaten durduk yere dusmus hiç farkında bile değilim cebimden çıkardım bi baktım telefonun ekranın altı ile şarj girişi arasını tutan plastik yok nasıl yapılır bu?
Firmanın Facebook hesabından alıntıdır.
Quatro Mobile M1453 modelimizi kullanan ve çıta sorunu yaşayan kullanıcılarımızdan almış olduğumuz geri bildirimler neticesinde takılan ve ardından tekrar düşen çıtalarda telefonun yan metal parçalarının köşelerinde ezilmeden dolayı olduğu tespit edilmiştir. Hasar görmüş yan metal parça değişmediği takdirde, kapak açıldığı zaman çıtada tekrar atma görülebilir. Yan metal parçası hasar görmüş kullanıcılarımız ücret (20 TL) karşılığında telefonlarını tarafımıza gönderip değiştirebilirler. Alt ve üst plastik çıta değişimi ücretsizdir.
Detaylı bilgi için Bursa Merkez Servisimize 0224 441 07 04 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.#quatromobile
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X