Şimdi Ara

QUATRO M1453 ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
21
Favori
35.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam garanti belgesinde belirli yerlerde teknik servis adres ve bilgileri yazmaktadır. Onlara teslim edilen telefonlarda bildiğim kadarı ile BURSA ana servise gönderilmekte.

Bu arada günceldijital firması telefonal.com firması. Bu firma Geçmiş dönemlerdeki toptan alım yapan satıcı ana dağıtıcı. Çünkü quatro firması tek tek ürün satmakla uğraşmıyor. Toptan olarak ürünü bir kerede elinden çıkartıyor. O yuzden öyle bir şey olmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashris
    arkadaşlar benim telefonda 4.kez ekranda BEYAZ LEKE oluştu. sizde de beyaz leke sorunu var mı yoksa benim telefon hatalı üretim mi _?

Düz beyaz değilde sarıya yakın, kirli beyaz gibi bir renk ise ekranda sıkıntı olabilir. Vakit kaybetmeden servise vermenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripo -- 3 Eylül 2015; 18:26:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Hocam garanti belgesinde belirli yerlerde teknik servis adres ve bilgileri yazmaktadır. Onlara teslim edilen telefonlarda bildiğim kadarı ile BURSA ana servise gönderilmekte.

Bu arada günceldijital firması telefonal.com firması. Bu firma Geçmiş dönemlerdeki toptan alım yapan satıcı ana dağıtıcı. Çünkü quatro firması tek tek ürün satmakla uğraşmıyor. Toptan olarak ürünü bir kerede elinden çıkartıyor. O yuzden öyle bir şey olmuş olabilir.

Konu hakkında detaylı bilgim yok ancak Güncel Dijital'in sitesinde distribütör olduğu yazıyor ve N11, GG gibi sitelerde Güncel Dijital garantisi ile ürün satılıyor. Arıza durumunda da veya sıfır satılan bir cihazda sorun çıkması halinde cihazın 31983277 anlaşma numarası ile MNG kargo kullanılarak ücretsiz bir şekilde Güncel Dijital'a gönderilmesi isteniyor. Bu aşamalarda Erkayasan'ın hiç adı geçmiyor.

N11 ve GG satıcılarına özel mesaj atarsanız konu hakkında sizi bilgi verirler. Ben üstüne basa basa arızalı cihaz gelmesi durumunda veya cihaz arızalanırsa ne yapacağımı sordum, Güncel Dijital'a göndermem gerektiğini, arızalı ürün gelmesi halinde de yine onların düzenleyeceği rapor doğrultusunda değişim yapılacağını söylediler.

Aklımdaki Sorular;

1- Güncel Dijital garantili olarak görünen cihazlara Quatro firması bakıyor mu?
    2- Güncel Dijital garantili olarak satın alınan sıfır cihazda sorun çıkarsa cihazı kime gönderiyoruz?
    3- Cihazlar arıza durumunda Güncel Dijital'e gönderilecekse servis işlemini onlar mı verecek?
    4- Servis işlemini Güncel Dijital verecek ise Erkayasan kadar kaliteli olacak mı?

Bu konuya Quatro firması açıklık getirirse sevinirim.

• Arkadaşlar bu telefonun altındaki çita gibi birşey varya o çıktı gitti. Birde kılıf ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salihli7 S kullanıcısına yanıt
    0224 273 33 33 teknik servisi arayınız. konu ile ilgili yardımcı olacaklardır.
  • benım cıtada kırıldı cıtayı fırma yollamıyo telefonu yollamanızı ıstıyor bunun içinde telefon yollanırmı bilmiyorum ben yollamadım bi arıza olursa yollarız artık
  • yardım lütfen benım telefonda yanlışlıkla videoları ve dosyaları sildim onları nasıl geri getire bilirim bilgisi olan varsa lütfen
  • Yamac80 Y kullanıcısına yanıt
    citayi gondermeme nedenleri tekrar ayni sorunla karsilasma ihtimali ;)

• Yamac80 Y kullanıcısına yanıt
    telefonda sd kart kullaniyorsaniz resim ve videolar sd kartinizdan silindiyse kart okuyucu ile pcye takip silinen dosyalari bulabilirsiniz. tel hafizasi ise isiniz zor.

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    merhaba m1453 aldım gücenlleme nasıl yaabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Levien

merhaba m1453 aldım gücenlleme nasıl yaabilirim

ayarlar menüsüne girin ordan cihaz hakkında diyip yazılım güncelleme bölümü var oraya girin kontrol edin var ise güncelleme yükler yoksada sisteminiz güncel diye uyarı verir.
  • David Levien kullanıcısına yanıt
    derleme numaraniz 1.1.1 degilse halihzirda guncelleme var. onun disinda @benkimim50 arkadasimizin anlatimi gibi kontrol yapabilirsiniz.

• teşekkürler güncelmiş sanırım 1.1.1. şu an
  • Daha güncelleme gelir mi ?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • gelebilir ama gelsebile bunlar sistem iyilestirme eksik giderme olacaktir.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • arkadaşlar bu telefonu (m1453) kesinlikle almayın!

bu paraya başka şeyler alın, para kolay kazanılmıyor. yazık.

bir iki ay önce telefonumu birkaç şikayetten ötürü servise gönderdim. Aynı sorunlar tekrar su yüzüne çıktı.

- Ekranda 3 adet spot patlaması. eskisi kadar belirgin olmasa da hala var. sözde ekranı değiştirmişler, yalan!

- şarj olurken %25'ten bir anda %12'ye düşmeler. eskiden vardı, hala var.

- şarj olurken elektrik çarpması. hala var.

ben bu telefonu aldığıma pişmanım. hiç memnun değilim. iki haftadan uzun sürdü üstelik servisten gelmesi.

onlar utanmıyorsa böyle ucuz esnaflık yapmaya (!!!) ben bunları yazmaya hiç utanmıyorum. haram olsun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasucar

arkadaşlar bu telefonu (m1453) kesinlikle almayın!

bu paraya başka şeyler alın, para kolay kazanılmıyor. yazık.

bir iki ay önce telefonumu birkaç şikayetten ötürü servise gönderdim. Aynı sorunlar tekrar su yüzüne çıktı.

- Ekranda 3 adet spot patlaması. eskisi kadar belirgin olmasa da hala var. sözde ekranı değiştirmişler, yalan!

- şarj olurken %25'ten bir anda %12'ye düşmeler. eskiden vardı, hala var.

- şarj olurken elektrik çarpması. hala var.

ben bu telefonu aldığıma pişmanım. hiç memnun değilim. iki haftadan uzun sürdü üstelik servisten gelmesi.

onlar utanmıyorsa böyle ucuz esnaflık yapmaya (!!!) ben bunları yazmaya hiç utanmıyorum. haram olsun!

İrtibat numaranizi verirmisiniz

• Tüm Quatro ailesinin kurban bayramını kutlarım. Ülkemiz ve bizler adına hayırların başlangıçı olur inşAllah.

QUATRO M1453 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 23 Eylül 2015; 17:00:22 >
  • Benim telinde üst parça düştü ve şarj oluyor diyor şarj olmuyo iyice düşüyor napicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan14 -- 26 Eylül 2015; 14:46:22 >
  • gurkan14 G kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili olarak teknik servise danışınız.

0224 273 33 33 nolu tlefondan yadahttps://www.facebook.com/quatromobile adresinden ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 26 Eylül 2015; 15:20:59 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.