Şimdi Ara

QUATRO M1453 ANA KONU (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
21
Favori
35.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firmamız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 28/10/2015 saat 13 den itibaren 02/10/2015 saat 9:00 kadar tatil sebebiyle kapalıdır.Tüm müşterilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.
  • Rehber Sorunu yaşayan arkadaşların şunu denemelerini istiyorum. Samsungda yaşanılan bir rehber olayının çözümünde başıma geleni bizim telefona uyarlamaya çalıştım.

BU İŞLEM SONRASI TELEFON HAFIZASINDA NUMARALAR VAR İSE SİLİNECEKTİR. SORUMLULUK SİZE AİTTİR.

Menü / Ayarlar / Uygulamalardan Tümü kısmı altında Kişi Deposu var. Ona tıklayın ve Verileri Sil deyin.
    Sorununuzun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.
  • m1453 ekran görüntüsü almaya calısıyorum power ses tusuna basmak zor oluyor başka bi yöntem varmı
  • programlarla zor oluyo yada ben beceremedim bilemiyorum android lolipopa yükselme ihtimali varmı sanırım lolipopta ayrı bi program gerekmiyomuş ekran cekimi için
  • Yamac80 Y kullanıcısına yanıt
    Lollipop gelmeyecek. android telefonlarda Ses kısma tuşu ile Telefonu açma kapama tuşuna aynı anda basılıp 3-5sn beklediğinizde ekran görüntüsü alır. aslında basit bir olaydır sadece aynı anda basıp 3,5sn beklemek lazım.
  • Merhaba sürekli yardımcı olduğun için teşekkürler
    Ben şu Enginermode da bazı yanlışlıklar yaptım ve sesler bozuk gelmeye başladı nasıl düzeltebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chatlakk C kullanıcısına yanıt
    suan f1453 plus kullaniyorum. m1453 maalesef yok elimde ancak aksam musait oldugumda f1453 plustaki ses degerlerini paylasabilirim muhtemelen isini gorecektir

Umarım işine yarar Tek tek içlerine girerek yazdım.
     QUATRO M1453 ANA KONU
    Merhaba Chatlakk

Telefonunuzu resetlediğinizde çözülüyor sorununuz.

Quatro Mobile
  • Fabrika ayarlarına döndüğünüzde kişisel verilerinizi yedeklemeyi unutmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 6 Kasım 2015; 10:54:15 >
  • Teşekkürler

• Arkadaşlar 13 temmuzda internet üzerinden m 1453 aldım.son 1 aydır telefonun şebeke çekimi nerdeyse 1 dişe kadar düştü.bezen de tamamen kayboluyor.sim kartı başka telefona takıyorum full çizgi oluyor.yani operatör sorunum yada verici sorunum yok.telefonun çekim gücü azaldı.buna bi çare varmıdır
    teşekkürler.
  • Otg özelliği kazandırdım quatro mobil destek ve yardım platformunda enes şahin olarak ulaşabilirsiniz m1453 modeline rootlu da rootsuz da işe yarıyor

• @bydublor

• Bydublor @bydublor

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes817t

Bydublor @bydublor

sakin hocam bu ne şiddet cellal sürekli aktif olup göremez ki bydublor hocam. anlatın dinliyoruz otg özelliği nasıl kazandırdınız burdaki arkadaşlarada yararınız dokunsun.
  • Facebook üzerinden ulaştı bana hocam sorun yok. Biraz dolaylı yoldan da olsa kendi dertlerine derman bulmuşlar anladığım kadarı ile

adaptörten extra güç alarak usb çoklayıcıya oradan usb otg dönüştürücü ile telefona vermişler sanırım. Bende kendisine foruma yazmasını anlatmasını istedim ama belki yazar bilemiyorum.

Kendilerinin aktif olduğu facebookta bir grubu var sanırım orada paylaşım yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Facebook üzerinden ulaştı bana hocam sorun yok. Biraz dolaylı yoldan da olsa kendi dertlerine derman bulmuşlar anladığım kadarı ile

adaptörten extra güç alarak usb çoklayıcıya oradan usb otg dönüştürücü ile telefona vermişler sanırım. Bende kendisine foruma yazmasını anlatmasını istedim ama belki yazar bilemiyorum.

Kendilerinin aktif olduğu facebookta bir grubu var sanırım orada paylaşım yapmış.

tamam anlaşıldı hocam bilgilendirme geçtiğin için teşekkürler.nedense hep bana facebook ta teknoloji konuşmak için uygun bir yer gibi gelmiyor (zaten o grup düşündüğüm ise pek katılabilceğimi sanmıyorum o grubun açanı açılış sebebini hepimiz biliyoruz(tabikide yardım ve destek için başka bir sebebi yok) )

• Anlatım(Rootsuz romlar için):Nexus Media Importer ugulamasını yükleyin.Önce OTG kablonuzu telefona bağlayın. Ardından iki ucu'da erkek olan kablonun bir ucunu bilgisayarınıza takın. Diğer ucunu otg kablosuna takın ve şarj olmaya başlayınca çekin, çektiğinizde hâlâ şarj oluyormuş gibi görünene kadar bu işleme devam edin. Kabloyu çektiğiniz halde şarj oluyormuş gibi göründüğünde istediğiniz cihazı bağlayın( USB bellek, mouse, klavye) görecektir. USB bellek bağladı iseniz ekrana çıkan Nexus Media Importer uyarısından USB olan seçeneği seçin, artık dosylarınızı kullanabilirsiniz.

Anlatım(Rootlu romlar için):USB OTG Helper [root] uygulamasını yükleyin.Önce OTG kablonuzu telefona bağlayın. Ardından iki ucu'da erkek olan kablonun bir ucunu bilgisayarınıza takın. Diğer ucunu otg kablosuna takın ve şarj olmaya başlayınca çekin, çektiğinizde hâlâ şarj oluyormuş gibi görünene kadar bu işleme devam edin. Kabloyu çektiğiniz halde şarj oluyormuş gibi göründüğünde istediğiniz cihazı bağlayın( USB bellek,harici harddisk, mouse, klavye) görecektir. USB bellek yada harici harddisk bağladı iseniz ekrana çıkan USB OTG Helper [root] uyarısına tamam deyin ve çıkan ekrandan MOUNT seçeneğini seçin. İşlem tamamlandığında /storage/sdcard0/UsbOtgDrives/. dizininden bağladığınız belleği sanki hafıza kartınızın içinde bir dosyaymış gibi her türlü özelliği ile kullanabilirsiniz.Ben USB çoğaltıcı ile aynı anda klavye, mouse, USB bellek ve harici harddisk bağladım. Hepsini birden bağlayınca nadir de olsa sorun çıktığı oluyor.Bu yazı tamamen kendi emeğimdir. İşinize yaradı ise ne mutlu bana.
    Pc yerine şarj cihazı da olur

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.