Şimdi Ara

QUATRO M1453 ANA KONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
21
Favori
35.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla isteyen gelir. İsteyen gelmez. Grup un kapısı herkese açıktır. :) Gruptaki yardımlaşma buraya göre 10 kat daha iyi. Şöyle söyleyim. Grup a quatro yetkilileri de katıldı. Şimdi ise her geçen gün gittikçe büyüyen quatro ailesi olduk. Grup un kurucusu benim. Ama grupta 3 tane yönetici var. Benim dışımda diğer iki yönetici grupla gayet iyi ilgileniyorlar. Neyse ben sizleri yinede grup a davet ediyorum.

Saygılarımla...
    ATU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu alalı 5 ay olmasına rağmen 5 yıllık iPhone bundan yeni duruyor alt ve ust çıtası dustu konuşmam bittiğinde tuş kilidine alana kadar kendiliginden son aramalarda ki kişileri ariyor şarj çok geç oluyor ve aniden 25 lerden sıfıra dusuyor. Kulaklık takiyorum mic çalışıyor ses hala telden geliyor. İnternet aniden gidiyor kapatip acmadan gelmiyor Aldığından beri randıman alamadım bu f1453 deki yorumlardan dolayı almıştım ama çok problem yaşadım bir daha quatro tercih edeceğimi sanmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeBLood -- 24 Kasım 2015; 2:09:42 >
  • Teknik servisle sorunlarınız için irtibata geçtiniz mi acaba ? Geçtiğiniz halde sorunlarınız devam ediyor ise şayet memnuniyetsizlik konusunda sonuna kadar haklısınız.
  • Quatro m1453 ön ve arka kamera döndürme tuşu kayboldu bulamıyorum teli resetledim ama geri gelmedi sadece ön kamera calışıyor ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeBLood

Bu telefonu alalı 5 ay olmasına rağmen 5 yıllık iPhone bundan yeni duruyor alt ve ust çıtası dustu konuşmam bittiğinde tuş kilidine alana kadar kendiliginden son aramalarda ki kişileri ariyor şarj çok geç oluyor ve aniden 25 lerden sıfıra dusuyor. Kulaklık takiyorum mic çalışıyor ses hala telden geliyor. İnternet aniden gidiyor kapatip acmadan gelmiyor Aldığından beri randıman alamadım bu f1453 deki yorumlardan dolayı almıştım ama çok problem yaşadım bir daha quatro tercih edeceğimi sanmiyorum

İlk önce telefonu servise yolla. Ondan sonra son kararını ver. bataryanın geç dolması herkeste var. ve bunun bir çözümü yok.
    Çıtaların düşmesi ise muhtemelen imalat sırasında iyi monta edilmemesindendir. Ve bir çok kişide bu sorun vardı. Firma çıtaları garanti kapsamımda ücretsiz tamir ediyor.
    Yani sana demek istediğim ilk önce telefonu servise yolla.

• quote:

Orijinalden alıntı: fimu

Quatro m1453 ön ve arka kamera döndürme tuşu kayboldu bulamıyorum teli resetledim ama geri gelmedi sadece ön kamera calışıyor ne yapmalıyım

Farklı bir kamera uygulaması indir birde onunla dene.

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    3gp çözümü burada hocam
    http://forum.donanimhaber.com/m_107505491/mpage_98/f_//tm.htm#111563312
  • atilgan1 kullanıcısına yanıt
    sorun uzantiyi degistirmek degil de kayit formati diye ayarlarda bir yer olmasi guzel olurdu. ona gore ses ve goruntu codeci vs vs.

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    şunu bir deneyin hocam
    https://play.google.com/store/apps/details?id=rubberbigpepper.lgCamera

aslında mp4 ve 3gp codecleri aynı gibi.sadece kayıt esnasında .3gp yapıyor.
    ben denedim oldu general mobile discovery videosun uzantı değiştirme işini.
    snap camerada vardı sanki uzantı ayarlama.
  • atilgan1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim boş bir zamanda deneyeceğim. ;)
  • Arkadaşlar M1453 'e güncelleme gelmiş.

https://www.facebook.com/quatromobile/?fref=ts
  • Morpheus. kullanıcısına yanıt
    Güncelleme içeriği.

Rootlu cihazlar ve bazı rootlardan unroot yapılan cihazlar sorun yaşayabilir. Her güncelleme öncesinde sizler için olmazsa olmaz verilerinizin yedeğini almadan güncelleme yapmayınız.
     QUATRO M1453 ANA KONU
  • arkadaşlar yardım... güncelleme yapayım dedim. telefon açılmıyor ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskidji58

arkadaşlar yardım... güncelleme yapayım dedim. telefon açılmıyor ne yapmalıyım?

Hocam ne yaptınız telefon düzeldi mi?
    Telefonunuzda root var mıydı? Bende root yok da siz böyle yazınca güncelleme konusunda tereddute düştüm

• maalesef düzelmedi. servise göndermek için mng kargoya gittim. erkayasan ile sözleşmemiz bitti. dediler kargoyu kabul etmediler.
  • telefonda root yoktu fakat, güncelleme yapacağımda rootlu uyarısı geldi. halbuki ben rootla filan uğraşmam. ve teli sıfır almıştım. neden böyle uyarı verdi anlamadım.
  • eskidji58 E kullanıcısına yanıt
    Firma ile telefondan iletişime geçin. 0224 273 33 33 yarın arayın. Kargo bilgisi vereceklerdir. Mng ile anlaşmaları bittiğini bilmiyordum.

Öyle bir şey var ise size zaten bilgi vereceklerdir.
  • Merhaba telefona bugun gunceleme geldi gunceledim telefon kitlendi ne yapmam lazim icindekileri kaybetmemem lazim lutfen yardimci olun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamac80 Y kullanıcısına yanıt
    Keşke güncelleme öncesinde yedek alsaydınız. Verilerinizin kurtulması biraz sıkıntılı gibi geliyor. İsteerseniz teknik servis ile iletişime geçiniz. 0224 273 33 33 veya facebook.com/quatromobile
  • Daha oncede guncelleme olmustu boyle olmadi aradim yolla diyolar yapicak bisiyokmu simdi :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.