Şimdi Ara

QUATRO M1453 ANA KONU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
21
Favori
35.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş nerden bulaştık bu telefona, telefonun şarjı %45 gösterirken aniden şarj bitiyor. Batarya kalibrasyonu yapılacakmış! 20 tllik mp3'ler bile kalibrasyon istemiyor. Alt tarafın çıtasıda o kadar dikkat etmeme rağmen silerken çıktı. Konuşmanın kesilmesi cabası.
  • Yasadiginiz sorunlarin cozumu icin telefonu teknik servise gonderin. Size yardimci olacaklardir. Bilgi almak icin arayabilirsiniz. 0224 273 33 33

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Yasadiginiz sorunlarin cozumu icin telefonu teknik servise gonderin. Size yardimci olacaklardir. Bilgi almak icin arayabilirsiniz. 0224 273 33 33

Garantiye gondersem iyi olacak. Telefon, telefonluktan cikti.

• telefon icin yapilabilecek bir sey var ise sorunlariniza yonelik yapacklarindan suphe etmiyorum ;)

• merhaba arkadaşlar ben telefonu aldım şarj sıkıntısı dışında bir sıkıntım yok yalnız telefon şarjdayken dokunmatiği kafayı yiyor telefonu servise gönderdim yazılım güncellemesi yapmıslar sanki biz yapamıyoruz yazılım güncellemesi onun yanında bataryasını değiştirmiş geri göndermişler telefonu şarja takınca dokunmatıik sorunu devam ediyor pazartesi günü tekrar göndericem fakat çözülebiliecek bi sıkıntımıdır acaba öyle ise hic servise göndermeyim yardımlarınızı rica ediyorum.
  • rmznaydogdu R kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik ile ilgili bir sorun varsa teknik servise özellikle notta belirtiniz. Muhtemelen dokunmatiği değişmesi gerekecektir. M modellerinde de komple ekran değişimi oluyor sanırım. Hatta imkanınız varsa videoya çekin sapıtmayı kendi telefonunuza da atın öyle servise gönderin :)
  • eyvallah hocam tekrar göndericem yarın (:
  • iyi akşamlar . Cihazın çekim gücü fazlasıyla düşük. Baz istasyon kapsama alanından çıkıldıkça tamamen iletişim kopuyor. Fakat aynı mekanda başka marka cihazlar 1 çizgi çekse dahi mesaj gönderiyor çağrı atıyor ama bu cihazda tık yok.

Acaba bu sorun ile karşılaşan veya çözümü olan var mı? Çinli telefonların hatlarıyla ilgili bazı ayarlar yapılıyor diye biliyorum. Root edip gizli menülerden band bölgesi seçimi gibi acaba böyle birşey yapmak gerekir mi?
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Merkez servisimizle irtibata gecerseniz cihazla alakali sorununuzu hemen hallederiz saygilar 0224 273 33 33

• merhaba cihazın altındaki şerit plastik kırıldı fırmayı aradım bana cihazı yollayın dediler şerit içinde cihazı yollamak istemiyorum ne yapmam lazım
  • Yamac80 Y kullanıcısına yanıt
    telefonun gidip gelmesi en fazla 3gun surer yinede uzun bir sure ise sizin icin bu teknik servisten parcayi isteyin israrci olun : D

• m1453 mü yoksa f1453 plus mı, ikisini de kullanan ve şu daha uygundur diyebilen var mı?
  • semih2643 S kullanıcısına yanıt
    bütceniz var ise f1453 plus derim ;) bunu deme nedenim m1453 yaramaz falan diye degil islemcisi ve inceligi daha iyi diye tercih sebebidir.

• merhabalar, telefonun açma tuşu bilindiği gibi sol tarafta acaba ses kısma tuşunu açma tuşuna atama gibi bir durum var m*ı
  • Lagari Hasan Çelebi kullanıcısına yanıt
    Playstore 'dan indirebileceğiniz yardımcı programlar ile yapabilirsiniz.
  • quote:

Playstore 'dan indirebileceğiniz yardımcı programlar ile yapabilirsiniz.

bildiğiniz bir program var mı?
  • quote:

bütceniz var ise f1453 plus derim ;) bunu deme nedenim m1453 yaramaz falan diye degil islemcisi ve inceligi daha iyi diye tercih sebebidir.

dublor kardeş distribütör garantili var bir tane, arkadaşımın incir alt yapılı sitesinden indirim çeki ile birlikte 525 TLye alacağım, ne dersiniz, distribütör garantilide sıkıntı olur mu?

http://www.esalisveris.com/quatro-mobile-m1453-gold-edition-cep-telefonu-distributor-garantili.html

• semih2643 S kullanıcısına yanıt
    Bu telefonun distribütörü zaten erkayasan telekomünikasyon şirketi. Yani teknik servisini veren, telefonu çinden getirip montajlayan firma. bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ama yine diyorum bütçe var ise F1453plus derim.
  • arkadaşlar benim telefonda 4.kez ekranda BEYAZ LEKE oluştu. sizde de beyaz leke sorunu var mı yoksa benim telefon hatalı üretim mi _?
  • quote:

Bu telefonun distribütörü zaten erkayasan telekomünikasyon şirketi. Yani teknik servisini veren, telefonu çinden getirip montajlayan firma. bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ama yine diyorum bütçe var ise F1453plus derim.

Artık bu konuda bir farklılık var sanırım çünkü Erkayasan, paralel ithalat servislerine Quatro için yetki verdi. Sayfanın en altına girip bakabilirsiniz.

http://www.gunceldijital.com.tr

n11.com gibi satış sitelerinde satış yaparken garanti kısmında Quatro Mobile yerine farklı firmalar yazıyor ve satıcılarla görüştüğümde arıza durumunda Quatro Mobile'a değil garanti kağıdında yazan paralel ithalatçıya gönderilmesini istiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.