Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha telefon yeni geldi %53 doluluktaydı batarya gps açık wifi açık yükleme vs.. 2,5 saatte %5 e indirdim şarjı kapatıp şarja taktım bakalım yarın ne olacak. Gps ile ilgili fix videosu var youtube da yada forumda ki incelemye bakabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_86023229/f_//tm.htm#86023229
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    Şu konuda bilgi verebilirseniz cok memnun olacagim.

Bu cihazdan siparis ettim. Cift hatli olarak kullanacagim. Cihaz elime gecince imei kontrolünü her 2 hat icin yapmaliyim dogrumu? Bir yada ikisi resmi sitede kayitli gorunmezse ne yapmaliyim ? Geri iade mi etmeliyim?

Tesekkurler
  • ahmetreha61 kullanıcısına yanıt
    Ürünümüze gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.Cihazın imei kayıtlarını salı(03.06.2014) günü mcks'nin internet sitesinden kontrol edebilirsiniz.Telefonumuzda gps,gprs,3G özellikleri mevcuttur.Saygılarımızla Quatromobile.
  • chefiso kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzun imei'ni salı günü(03.06.2014)mcks'nin sitesinden kontrol edebilirsiniz,herhangi problem ile karşılaşırsanız 02244410704 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
  • Cihazımızın ekranı ips'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

arkadaşlar telefon geldi ama imei kayıtsız sizde durum nedir?

Cihazınızın salı günü (03.06.2014) mcks'nin internet sitesinden kontrol edebilirsiniz.Herhangi bir problem yaşarsanız 02244410704 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.Saygılarımızla quatromobile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

Cihazımızın ekranı ips'dir.

Konuya yetkili birinin gelmiş olmasına sevindim.
    Forumda bu tip cihazlara ilgi yüksek. Anladıgımız kadarıyla ürün, İnew V3 modelinin Türkiye'de montajlanmış hali.
    Ürün teknoloji marketlerde satılacak mı? Teknik servis sadece Bursa'da mı mevcut?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eh80 E kullanıcısına yanıt
    Firma yetkilisi gerekli cevabı vermiş hocam salı gününü bekleyip göreceğiz hepberaber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

bu satıcı
    http://www.n11.com/quatro-mobile-f1453-modeli-16-gb-beyaz-P24524630

acaba gittigidiyordaki ile aynımı.cihaz aynı yerden garantili.sorucevap kısmında bilgi var.ama pahalı burası

Quatro Mobile F1453 Yorumlar

Cihazlar aynıdır cihazın Türkiye üreticisi Erkayasan Telekomünikasyondur.Fiyat aralığı bilgisi bizde mevcut degildir,herhangi bir problem için 02244410704 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

quote:

Forumda bu tip cihazlara ilgi yüksek. Anladıgımız kadarıyla ürün, İnew V3 modelinin Türkiye'de montajlanmış hali.
    Ürün teknoloji marketlerde satılacak mı? Teknik servis sadece Bursa'da mı mevcut?

İnew firmasının Türkiye distribütörü olup Quatro F 1453 adı altında türkiyede imal edilmiştir.Ürün teknoloji marketlerde yerini alıcaktır.Quatromobile olarak Türkiye'nin farklı şehirlerinde servis anlaşmalırımız vardır fakat F 1453 ürünün sadece Bursa'daki genel servisimiz hizmet verecektir.Ürünlerimiz 2 yıl garantili olup servis süremiz 7 iş günüdür.

• Quatro firmasını burada ve cihazının arkasında görmek ne güzel
  • quote:

Ürünümüze gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.Cihazın imei kayıtlarını salı(03.06.2014) günü mcks'nin internet sitesinden kontrol edebilirsiniz.Telefonumuzda gps,gprs,3G özellikleri mevcuttur.Saygılarımızla Quatromobile.

Bir yetkilinin gelmesi iyi olmuş.
    3G sıkıntısız çalışmakta değil mi?Bazı modellerde şebeke üzerinden internete girilemiyor,bu modelde böyle bir sıkıntı yok değil mi?
  • quote:

quote:

hakikaten bende yetkili birisini gördüğüme sevindim.helal olsun vede teşekkür ederim

ayrıca bu telefon için aksesuar ve daha yüksek mAh değerlerine sahip pil satmayı düşünüyormusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 1 Haziran 2014; 14:11:16 >
  • @quatromobile stok sorunu var mı ve inew in diğer ürünleri de gelecek mi

Edit : birde yeni konu açın bence orada kendinizi tanitin soru/cevap yapın zira zopo dan sonra bu forum böyle ilgili saticilara aç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 1 Haziran 2014; 14:17:33 >
  • Kılıf ekran koruyucu ve yedek batarya ne zaman stoklarınızda olacak ve fiyatları ne olacak.

• quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    Hocam yerinize gelsek elden alabilme imkani varmi? Sanirim besevler civarindasiniz

• quote:

quote:

quote:

İnew firmasının Türkiye distribütörü olup Quatro F 1453 adı altında türkiyede imal edilmiştir.Ürün teknoloji marketlerde yerini alıcaktır.Quatromobile olarak Türkiye'nin farklı şehirlerinde servis anlaşmalırımız vardır fakat F 1453 ürünün sadece Bursa'daki genel servisimiz hizmet verecektir.Ürünlerimiz 2 yıl garantili olup servis süremiz 7 iş günüdür.

Cihazda otg desteği var mı?

• Firmanın aracı koymadan dh özel satış açsa rekor kırar bence hem daha uygun fiyatlı almış oluruz hem satışları artar firmanın aradaki satıcılarin üzerindeki kar payı ne kadardır kimbilir

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

quote:

hakikaten bende yetkili birisini gördüğüme sevindim.helal olsun vede teşekkür ederim

ayrıca bu telefon için aksesuar ve daha yüksek mAh değerlerine sahip pil satmayı düşünüyormusunuz

Pil ile ilgili çalışmalarımız sürüyor ama kesin bir söz vermek an itibariyle havada kalır,aksesuar ile ilgili 15.07.2014 tarihinden itibaren stoklarında mevcut olacaktır.Cihaz alan arkadaşlarımız irtibata geçerse onlarada ücretsiz olarak yollanacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sobit

quote:

quote:

quote:

Cihazda otg desteği var mı?

Cihazımızda otg mevcuttur.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.