Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam malzeme kalitesini discovery ile kıyaslar mısınız? Gerçi onun kapak da bayağı adiydi ama. En azından onun kadar iyiyse fiyata göre iyi olduğunu düşünüyorum...
  • Bende bü ürünü sipariş verdim ama satıcı çok ilgisiz arkadaşlar.Cuma sipariş vermeme rağmen ürün henüz elime ulaşmadı.Meğer satıcı hafta sonları çalışmıyormuş, ne kadar tembel bir milletiz yahu.Bir ürünü kargo yapmak için çalışmakmı gerekiyor illa, müşteri memnuniyeti için özel zamanından 1 saat fedakarlık yapsan nolucak yani.Çok yazık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glifixx -- 2 Haziran 2014; 20:23:16 >
  • @quatromobile stok hakkında bilgi verirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun gorustm ureticiyle ellerinde yokmus hepsini istanbula gondrdik dedi anlasilan kapanin elinde kaldi cihaz:)

• Satacak olan varsa PM

• 490 tl ye süper fırsat oldu desenize :) yakında gelir yenileri sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

490 tl ye süper fırsat oldu desenize :) yakında gelir yenileri sanırım.

Pek gelmeyecek gibi 2-3 ay sonra felan dedi konustugum kisi kesin birsey soylemedi ama ins kisa surede getirirler..500 vereyim hocam 10tl kar :D

• takip :)
  • chetin C kullanıcısına yanıt
    Tsunami rom da yükledim süper oldu cihaz :) Kusura bakma hocam 2 ay zopo bekledikten sonra hızlı bir kararla nihayet telefon almışım hayatta satmam ...
  • quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    Taahhüt ettiğiniz tarih yani bugün(hatta dün mesai bitimi diyordunuz gittigidiyordan yazdığınız mesajlarda) MCKS'den baktım, telefonuma ait 2 IMEI numarası hala kayıtlı değil görünüyor. Sizin yüzünüzden korkuyla kullanıyorum telefonumu her an kapanacak diye? Ve de telefonumun ekranında film çektiremiyorum sayenizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydin2710

Taahhüt ettiğiniz tarih yani bugün(hatta dün mesai bitimi diyordunuz gittigidiyordan yazdığınız mesajlarda) MCKS'den baktım, telefonuma ait 2 IMEI numarası hala kayıtlı değil görünüyor. Sizin yüzünüzden korkuyla kullanıyorum telefonumu her an kapanacak diye? Ve de telefonumun ekranında film çektiremiyorum sayenizde.

Siz rahat rahat kullanın telefonunuzu imei için bugun haber bekliyoruz dun butun gunum ankarada bu işler ile geçti ama devlet kurumlarını sizlerde iyi biliyorsunuz emin olun imei'lerin bir an önce açılmasını bizde bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatromobile -- 3 Haziran 2014; 12:11:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetin

quote:

Orijinalden alıntı: kasai

490 tl ye süper fırsat oldu desenize :) yakında gelir yenileri sanırım.

Pek gelmeyecek gibi 2-3 ay sonra felan dedi konustugum kisi kesin birsey soylemedi ama ins kisa surede getirirler..500 vereyim hocam 10tl kar :D

2 ay gibi stoklaramızda mevcut olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetxy

Cihazlarinizi tedarik eden arkadas birakmis isi nasil tedarik edeceksiniz

Ayni cihazin 6592t modelini getiren olacak bunla ilgi calismaniz varmi..

Size bir mdel onereyim ...

Ben sorunuzu anlayamadım cihazı tedarik eden arkadaş derken?
    Kayıt etmeden kapama yapamazlar mı diyosunuz yani? Bi de bu kayıt işi henüz kesinleşmeden telefonunuzun ekranına film de çektiremiyorum. Bu arada 15.07.2014 tarihinden itibaren aksesuar satışına başlayacakmışsınız sanırım burda yazılanlara göre. Ve de telefonu satın alan kişilere kapak vb. şeyleri sizden tel. alanlara ücretsiz gönderecekmişsiniz diye yazıyordu. Doğru mudur bunlar?
  • Bu telefona yedek batarya bulabilir miyiz? Elinde olan var mı?
  • Bana kapanma mesajı geldi bakalım bir hafta içinde çözülür nasılsa ayrıca batarya,kılıf ve ekran koruyucu getirecek bir arkadaş çinden eski mesajları tararsanız bulabilirsiniz.
    2 Ay çok uzun bir süre. Özellikle yazın tatildi okul kapanma dönemiydi oruçtu bayramdı derken yeni telefon alacaklara satım fırsatını çoktan kaçırmış olacaksınız. 15 gün içinde getirip aynı fiyat ve hatta altından piyasaya sürerseniz GM Disco nun rekoruna kafa tutarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kim o

2 Ay çok uzun bir süre. Özellikle yazın tatildi okul kapanma dönemiydi oruçtu bayramdı derken yeni telefon alacaklara satım fırsatını çoktan kaçırmış olacaksınız. 15 gün içinde getirip aynı fiyat ve hatta altından piyasaya sürerseniz GM Disco nun rekoruna kafa tutarsınız.

Aynen katiliyorum.

evet hocam kapanma mesajı banada geldi ayın 8 inde kapanacak telefon kayıtla ilgili bir gelişme varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.