Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hala bir gelişme yok hocam. Bekliyorum ben de. Arada sırada bakıyorum int ten ama, olumlu bir sonuç yok henüz :( Firma yetkili arkadaş da son yazdığımdan sonra da herhangi bir şey yazmadı burada da!
  • maydin2710 M kullanıcısına yanıt
    Salı günü kontrol edin kayıt altına alınacak demişti merakla bekliyoruz sonucu . Olmadı imei çakacağım şimdilik cihaza kapanana kadar bekleyip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kim o

2 Ay çok uzun bir süre. Özellikle yazın tatildi okul kapanma dönemiydi oruçtu bayramdı derken yeni telefon alacaklara satım fırsatını çoktan kaçırmış olacaksınız. 15 gün içinde getirip aynı fiyat ve hatta altından piyasaya sürerseniz GM Disco nun rekoruna kafa tutarsınız.

Aynen katiliyorum son anda kacirdim maalesef tam alacakken stok bitti... Ve 2 ay cok gec benim icin sahsen o doneme kadar buyuk ihtimal baska bir cihaz bulacagim kendime

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 veya 100 adet stokla bu işler nasıl oluyo hayret bence yaptığın masrafa değmez!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydin2710

Kayıt etmeden kapama yapamazlar mı diyosunuz yani? Bi de bu kayıt işi henüz kesinleşmeden telefonunuzun ekranına film de çektiremiyorum. Bu arada 15.07.2014 tarihinden itibaren aksesuar satışına başlayacakmışsınız sanırım burda yazılanlara göre. Ve de telefonu satın alan kişilere kapak vb. şeyleri sizden tel. alanlara ücretsiz gönderecekmişsiniz diye yazıyordu. Doğru mudur bunlar?

Telefon alan arkadaşlarımıza aksesuar(Koruyucu kapak) ücretsiz göndereceğiz,telefonunuzun üstünde ekran filmi var,imalat aşamasında bizler onları yapıştırdık.Üstünde iki adet film var bir tanesi tanıtım filmi(volume,power,menu vs.)var onu kaldırdığınızda ekran filmi yapışıktır.Bakanlıkla görüşmelerimiz oldu onların yoğunluğundan dolayı perşembe(05.06.2014)tarih verildi.

• quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    Güzel haberlerini bekliyoruz hocam. Bu arada orjinal romunu kurdum cihaza gps sıkıntısı gibi ufak sıkıntılar yokoldu. Cihazdan çok memnunum ama tek derdim pil süresi . İçiyor sanki cihaz bataryayı sanırım güncelleme ile düzelebilecek bir sıkıntı çünki bir romla baya uzatılmış batarya süresi needromda yazılana göre.
  • İlgi ve alakalarınız için çok teşekkür ederiz.Bir bilgilendirme olarak yazıyorum,bizim buradaki amacımız size yardımcı olmak ve problemlerinize çözüm bulmak bizim şirket olarak forum sitelerini kullanarak bir satış yapmak veya satışımızı forum siteleri üstünden artırmak gibi bir niyetimiz yok.Anladığım kadarıyla(ilk defa bir forum sitesini takip ediyorum)buradan ticaret yapan arkadaşlarımız var veya birbirinize yardımcı olan arkadaşlarımız var biz bunların ticaretlerine engel olmak istemiyoruz ve öyle bir niyetimizde yok.Saygılarımızla Erkayasan Telekomünikasyon.
  • İnternette bulunan resmi firmware güncellemelerini yüklemek için root işlemi gereklimi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgatokgoz41 -- 3 Haziran 2014; 18:55:33 >
  • GG deki Bonus kampanyasini yakalasaydik iyiydi hb deki ascend g700 e kayiyorum ama aklimda bu telefonda kalacak

• Güncel yazılım yükleme işleminin nasıl yapıldığını bilen bir arkadaşımız açıklayabilir mi acaba

• Telefonun pili 100 den 40 a kadar hızlıca gidiyr fakat 40-4 arası uzun 4 den 0 a aşırı hızlı gidiyor nasıl çözebiliriz ?
  • tolgatokgoz41 T kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal bir sıkıntı olduğu söyleniyor yabancı forumlarda. Thuderbolt diye bir romda düzeliyormuş demiş şu konuda forumdaşımız. Birde thl w8 in 2000 mah lık bataryasını buna uydurabiliyorsun youtube da videoları mevcut. Ben aliexpressten hem orjinal bataryasını hemde w8 bataryasını sipariş verdim gelince fikirlerimi yazarım.

http://forum.donanimhaber.com/m_86023229/f_//tm.htm#86023229

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 4 Haziran 2014; 1:52:14 >
  • Bu konuyu inceleyiniz hocam.

http://forum.donanimhaber.com/m_86023229/f_//tm.htm#86023229

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 4 Haziran 2014; 1:53:41 >
  • gittigidiyordaki satıcıdan dün
    Tarih: 03/06/2014 09:16:28
    1 hafta içinde tekrardan stoklarımızda olabilir. diye cevap geldi.olmazsa başka cihaz alıcam mecbur.
  • Evt arkadaslar sarz biraz hizli dusuyo yazilimsal olabilir guncelleme. alacakmiyiz bilgisi olan.. Yada rom mu yuklemeli

• selamun aleyküm
    telefonumu fazlalıktan satıyorum
    bir hafta bile olmadı
    alacak olan pm atsın
  • vuslat06 kullanıcısına yanıt
    Şarj %80 e kadar hılı düşüyor sonra yavaşlıyor. Dün hep wifi 6 saate kadar ekran görmüş %10 da taktım tekrar. %20 den sonra ise çok yavaş düşüyor bir kalibrasyon sıkıntısı var yazılımda. 1.1.4 kitkat gelmek üzere bu arada yabancı forumlardan takip ediyorum. Çıkınca buraya yazarım hocam. Ben 1.0.8 gps fix üzerine tsunami kurdum. İnceleme yapan arkadaş thunderbolt kurmuş o daha iyi diyordu şarj için.
  • Ciddi yazilimsal pil sikintisi gozukuyor. Thl romlari portlanmadan cozulmeyecek gibi.

• Arakadaşlar totalde bir günü net olarak çıkarıyor batarya bu benim için yeterli diğer arkadaşlarında söylediği gibi 40 a daha cabuk düşüyo sonrasında daha uzun süre kullanılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Şarj %80 e kadar hılı düşüyor sonra yavaşlıyor. Dün hep wifi 6 saate kadar ekran görmüş %10 da taktım tekrar. %20 den sonra ise çok yavaş düşüyor bir kalibrasyon sıkıntısı var yazılımda. 1.1.4 kitkat gelmek üzere bu arada yabancı forumlardan takip ediyorum. Çıkınca buraya yazarım hocam. Ben 1.0.8 gps fix üzerine tsunami kurdum. İnceleme yapan arkadaş thunderbolt kurmuş o daha iyi diyordu şarj için.

Eyvallah hocam pil disinda hos cihaz bide %4 den sonra birden kapaniyo dediginiz gibi kalibrasyon hatali bahsettiginiz romlara bakayim bi

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.