Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazım geldi on numara beş yıldız makine tek eksik yok 2 tane almadığıma pişmanım, aynı özellikte makine 1000 tl den aşağı alamazdım, gps gprs görüntülü görüşme var iNew 3 ile aynı sadece ismi değişik, çok hafif ve şık, kamera ve ses süper, satıcı getirirse mutlaka tavsiye ederim.Kargo sürat kargo ile ücretsiz geldi.
  • @quatromobile inceleme için ürünleri teknoloji sitelerine göndericek misiniz?(örnek:teknoseyir,donanımhaber,chip,shiftdelete,teknokulis v.b gibi...)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay sonra stok mu gelir ? Aynı General Mobile'ın geçen sene Discovery çıkardığı zaman gibi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

2 ay sonra stok mu gelir ? Aynı General Mobile'ın geçen sene Discovery çıkardığı zaman gibi oldu.

mantıklı olanı yapıyorlar yarın gelicek deseler ve gelmese sözlerini tutmamasalar iyi mi olur o zamanda niye dediğiniz zamanda vermediniz deriz. ayrıca bu bir pazarlama taktiği olarakta görülebilir adam iki ay dedi ama haftaya stok gelirse o zaman da diyeceğiz vay be adamlar iki ay dedi ama ürün bir hafta sonra stoğa geldi deriz.(örnek general mobile ın elitede yaptığı,zopo türkiyenin teslimi sürekli geciktirmesi) yani yetkili bunu diyerek ne kendini zora soktu ne şirketi.

• hocam bu işler kolay değil. koskoca telpa dediğiniz gibi belli adette getirmişti ilk getirdiğinde. hoşgörmek lazım çünki az para gerektiren işler değil bunlar ki kendi markalarını bastıkları için tac var vs var bak koskoca zopodan hepimizin çektiğinde. bu arkadaşlarsa söz verdikleri günden 1 gün sonra kayıt işlemi yapılmıştı. ayrıca foruma gelip sorularınıza cevapta veriyorlar ki o zopoda gene yok. zopoyu iptal edip bu ürünü aldığıma çok memnunum umarım firma kısa zamanda yeni çeşitlerle birlikte ürün getirirler.

• arkadaşlar telefon bugün elime geçti genel itibariyle fena değil ancak kamera çekimi videoları izlerken alt fonda yoğun bir hışırtı var ve 1 metre ilerdeki sesleri mikrofon almıyor. sizdede aynı sorun varmı? ne yapmamı önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @designer@ -- 5 Haziran 2014; 18:19:09 >
  • @designer@ kullanıcısına yanıt
    bende sıkıntı yok hocam firmaya gönderin yada iade edin isterseniz.

• Uzerinde gelen jelatini cikardim.. cama dokunmak gibisi yok ekrani daha iyi hissediyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuslat06 -- 5 Haziran 2014; 9:42:18 >
  • bende kasai arkadaşın yardımyla tsunami rom yükledim çok teşekkür ederim telefon daha güzel oldu gps sorunu kalmadı pil konusundada düzelmeler var tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borabey06 -- 5 Haziran 2014; 10:55:34 >
  • Ürünümüzü alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun telefonların imeilerini kontrol edebilirsiniz.Herhangi bir problemde 02244410704 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
  • quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    Yeni gelecek partide ilk gelen partiden satın alan arkadaşların sorunları giderilmiş olursa biz yeni partiden alacaklar daha güven içinde alışveriş yapabiliriz.
  • borabey06 B kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanalım hocam. Kitkat çıkınca linkini burada paylaşacağım deneyip
  • Ben imei sorgu yaptim kayitli her iki imei numarasida yalniz 5dk sonra mesaj geldi imei kayit disi diye kapanmasin telefon :)

• Sarj tutma ve kalibrasyonu problemi kalici olarak cozulurse bir tane alabilirim. Ainol tabletlerden cok cektim kalibrasyonda. Tam duzeldi derken 1 hafta sonra yine sacmaliyordu.

• İmei kayıtları yapılmış bu cihazı alarak kendini sanslı hisseden azınlıktayım
  • ZOPO TÜRKİYE'nin bu firmayı örnek alması lazım.

olmayan telefonlar için 160 sayfa yazı yazıldı yok gümrük yok imei yok tac adam burada hepsi hallolmuş bir şekilde hatta gg üzerinde satışa sundu

quatromibili alkışlıyorum.

Not: Zopo Türkiyeden sipariş vermeyi düşündüm ama almadım. Kendi imkanlarımla Çinden aldım. Eğer almasaydım quatromobilden almayı düşünebilirdim. Nasip
  • Gerçekten öyle adamlar sessiz sedasız islemleri yaptilar telefonları bitirdiler . yok tac yok imei ortaligi yikmadikar çinden telefon getirmek isteyen firmalara ornek olmali.

• Demekki yapılıyormuş zopoyu getiren firma gibi yalan dolan la insanları kandirmadilar hic değilse
    IMEI kayıtları su gün olacak dendi ve sözlerinde durdular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 5 Haziran 2014; 15:48:49 >
  • bende bugün cihaza kavuşan şanslı kişilerdenim. bu paraya başka hiçbişeye bakmayın derim. bu paraya ekran, ses işlemci , kamera , bütünüyle daha iyi bir cihaz bulamazsınız.
    ayrıca iki imei de kayıtlı cihazda.
    yeni bir discovery efsanesi yaşanabilir türkiyede.
    hatta discovery den çok daha hoşuma gitti diyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.