Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuslat06

Ben imei sorgu yaptim kayitli her iki imei numarasida yalniz 5dk sonra mesaj geldi imei kayit disi diye kapanmasin telefon :)

Bize ulaşırsanız probleminizi çözeriz.İrtibat no: 0224 441 07 04
  • ilk sayfadaki g.g linkinde satış kapanmış?
    Satış sürüyor mu?
    İşlemci modeli nedir?
    Ram miktarı 1GB midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

ilk sayfadaki g.g linkinde satış kapanmış?
    Satış sürüyor mu?
    İşlemci modeli nedir?
    Ram miktarı 1GB midir?

stokları bitmiş ondan satış kapanmış.şuanlık satış yok.ama iki ay içinde gelecekmiş.
    işlemci mtk 6582
    ram 1gb evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 5 Haziran 2014; 17:49:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piranha Zen ile Quatro Mobile F1453 karşılaştırabilirmisiniz arkadaşlar.
    birbirlerine karşı artı ve eksi özellikleri nelerdir?

bit bilenin bilgisine ihtiyacım var...
  • kim o K kullanıcısına yanıt
    zenin eksileri : işlemci tip
    artısı : pil bana kalsa f1453

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 6 Haziran 2014; 2:10:46 >
  • Evet arkadaslar cihaz elime ulasti cok iyi herhangibir sorunu yok. Tavsiye edebilecegim bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kasai

ben needrom dan indirdim hocam.

arkadaşlr merhaba...siteye çoktan girmedim.nasip bugüneymiş.rom konusunda uzman olduğum halde tele bir türlü thunderbolt ve tsunami romu kuramadım.aslında cwm den kuruyorum hata vermeden kuruyor.teli başlatınca eski rom la açılıyor.yani kurulum talimatını harfiyyen yapıyorum. kasai kardeşim sana zahmet baştan sen nasıl kurdun romu anlatırsan benim ve teli kullanan arkadaşlara faydası olur. cevabın için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerixi -- 6 Haziran 2014; 18:05:47 >
  • sezerixi kullanıcısına yanıt
    Hocam şu konuda arkadaş ayrıntılı olarak yazmış ayrıca rom linklerinde detaylı anlatılıyor ama takılırsanız sorun yardımcı olur. İnew v3 konusu linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_86023229/f_//tm.htm#86023229
  • quote:

Hocam şu konuda arkadaş ayrıntılı olarak yazmış ayrıca rom linklerinde detaylı anlatılıyor ama takılırsanız sorun yardımcı olur. İnew v3 konusu linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_86023229/f_//tm.htm#86023229

kasai kardeşim cevabın için teşekkür ederim.soruyu tekrar sorayım . thunderbolt zip.li romu sd karta atıyorum. cwm dokunmatik versiyon olan 6.0.4.4 sürümü ile teli başlatıyorum.romu sorunsuz kuruyor.ama tel açılınca eski romla açılıyor.altı sefer denedim sonuç aynı .sizden öğrenmek istediğim siz hangi cwm ile yapıyorsunuz. mesajda yazdığım gibi rom ve android konusunda acemi değilim.siz nasıl yaptınız sırasıyla yazarsanız arkadaşlarda faydalanır..teşekkür ederim.

• sezerixi kullanıcısına yanıt
    mobildeyim akşam geç geçeceğim. geçte olsa detaylı yazarım hocam. bende aynı cwm sürümü ile yükledim bu arada. yalnız tsunamiden önce 1.0.8 GPS fix romunu yükledinizmi hocam. üstüne tsunami kuracaksınız.

• quote:

mobildeyim akşam geç geçeceğim. geçte olsa detaylı yazarım hocam. bende aynı cwm sürümü ile yükledim bu arada. yalnız tsunamiden önce 1.0.8 GPS fix romunu yükledinizmi hocam. üstüne tsunami kuracaksınız.

kasai kardeşim kusura bakma sana iş çıkarıyorum. evet 1.0.8 gps fix romu yükledimve denileni yaptım.merak ettiğim herşeyi doğru yaptığım halde telin eski romla açılması.

sana zahmet geç te olsa arkadaşların ve benim faydalanmam açısından kurulumu ayrıntılı anlatırsan memnun olurum...hakkını helal et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerixi -- 6 Haziran 2014; 18:54:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerixi

quote:

arkadaşlr merhaba...siteye çoktan girmedim.nasip bugüneymiş.rom konusunda uzman olduğum halde tele bir türlü thunderbolt ve tsunami romu kuramadım.aslında cwm den kuruyorum hata vermeden kuruyor.teli başlatınca eski rom la açılıyor.yani kurulum talimatını harfiyyen yapıyorum. kasai kardeşim sana zahmet baştan sen nasıl kurdun romu anlatırsan benim ve teli kullanan arkadaşlara faydası olur. cevabın için şimdiden teşekkür ederim.

Evet bende sana katılıyorum kardeş bende şimdiye kadar yaklaşık 1000 defa rom yüklememe rağmen dediğin aynı sorunu bende yaşadım..Çözüm bulursam paylaşırım..

Ayrıca ben cihazı yeni aldım,benim şansımmıdır nedir gelen telefonun alt ekran kısmıyle plastiğin arası açık biraz ve buradan ışık sızması oluyor..Sanırım vidalar iyi sıkılmamış..Bunlarıda sıkıcak tornavida bulmak imkansız heralde..Ürünü iade edicem sanırım..!

• Evet şuan farklı 4.5 Rom denememe ve hepsini sorunsuz şekilde yükleyip yüklememe tamamlanmıştır demesine rağmen,açılışta yine orjinal roma dönmektedir.Bu sorunu daha önce yaşayan kimse varmı yada sorunu yaşayıp çözen yada bir fikri olan...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: glifixx

quote:

quote:

Evet bende sana katılıyorum kardeş bende şimdiye kadar yaklaşık 1000 defa rom yüklememe rağmen dediğin aynı sorunu bende yaşadım..Çözüm bulursam paylaşırım..

Ayrıca ben cihazı yeni aldım,benim şansımmıdır nedir gelen telefonun alt ekran kısmıyle plastiğin arası açık biraz ve buradan ışık sızması oluyor..Sanırım vidalar iyi sıkılmamış..Bunlarıda sıkıcak tornavida bulmak imkansız heralde..Ürünü iade edicem sanırım..!

dediğin ışık sızması büyük ihtimalle bütün telefonlarda olması lazım benim telde de sızma var.o da gece karanlığında belli oluyor.rahatsızlık verecek derecede değil tavsiyem tele hiç dokunma vidalarla ilgili bir sorun değil.sıkarsan da sonuç değişmeyecek.....ayrıca sizde varmı bilmiyorum konuşurken ahizede karşıdan gelen ses cızırtılı geliyor yani hoperlör patlamış gibi bir ses ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

dediğin ışık sızması büyük ihtimalle bütün telefonlarda olması lazım benim telde de sızma var.o da gece karanlığında belli oluyor.rahatsızlık verecek derecede değil tavsiyem tele hiç dokunma vidalarla ilgili bir sorun değil.sıkarsan da sonuç değişmeyecek.....ayrıca sizde varmı bilmiyorum konuşurken ahizede karşıdan gelen ses cızırtılı geliyor yani hoperlör patlamış gibi bir ses ..

Maalesef daha telefon görüşmesi yapmadığım için deneme şansım olmadı.Yalnız bu rom yüklememe olayı canımı çok sıktı..Varmı sizde öyle bir problem..!

• Bu forumda tek ben varım heralde.:) Rom kuran arkadaşlar Tsunami'den başka rom kurmayı deneyen yada kurup kullanan varmı..?
  • Hocam bundan daha yuksek bir cihaz stoklariniza gelicekmi 2gb ramli bi telefon cevaplarsaniz sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Maalesef daha telefon görüşmesi yapmadığım için deneme şansım olmadı.Yalnız bu rom yüklememe olayı canımı çok sıktı..Varmı sizde öyle bir problem..!

Alıntıları Göster

maalesef..inan on tane android tel kullandım hiç sıkıntı çekmedim.on telefon dan dörtü çin malı hatta markalarını söyleyeyim umi x1 jiayu g3 g4 thl .hepsini rahatlıkla rootladım ve rom attım.ne hikmetse bu telefona ilk başta lewa romu kurdum görsellik çok güzeldi ama ram den çok yiyiyordu orjinaline döndüm sonra 1.0.8 yükledim.şimdide thunderbolt tsunami romu kuramıyorum. aslında sıkıntı şu psikolojik olarak hep başardığın bir şeyi yapamadığın zaman canın çok sıkılır. romu kurdun veya kurmadın hiç önemli değil.hepsi merak veya sıkıntıdan..inşaallah kasai kardeşimiz bize nasıl yaptığını anlatırda rahatlarız biraz.

• Kardeş uzun uğraşlar sonucu başardım.:) Neadrom sitesinden (1.1_V3-E_1.0.8_rooted_GPS-fix) Romunu indirip CWM den kurdum tlf.açmadan recovery moda girip Yalnız benim dahili hafıza görünmüyodu sd karttan Tsunami romu bulup ok.dedim ve yükledi nihayet..Sonra Oppo romu yükledim ve halen onu kullanıyorum..Biraz şarjı çok yiyo ama görsel olarak en iyi rom bence..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.