Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o cihazlar hususunda birşey var doğru düzgün satışta değiller kaynaklar ise çok belli belirsiz o dediğiniz cihaz xtouch gearbestte 196dolardan satışa çıkmış ama linke bakıldığında stokta olmadığı görülüyor http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_234129.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale ve donanımıda o parayı hak edicek düzeyde pek değil bana göre.

xfire pro ise henüz soru işareti ortada hiçbirşeyi yok söylentiler dışında :) ayrıca s808 kulanacağı 3gb ram iddası var ama 170dolara o paraya çıkacağını pek sanmıyorum ucuz telefon satmanın piri xiaomi bile mi4c yi aynı konfrigasyonda 235dolara satışa çıkardı.

• Bluboo Xtouch ' ı paylaşacağım linkte görmüştüm ama belirtilen özelliklere sahip değilmiş maalesef :http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-bluboo-x500
    Xfire Pro ile ilgili olarak da 170$ dan inşallah satışa çıkar ama 200$ a kadar cazip bir telefon haline gelir ve eğer o telefon Türkiye'de 900-1000 TL bandında satışa çıkarsa ve çok değil 1-2 tane teknomarkette de satılırsa güzel sonuçlar alınır gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokolik71 -- 4 Ekim 2015; 13:11:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik71

Bluboo Xtouch ' ı paylaşacağım linkte görmüştüm ama belirtilen özelliklere sahip değilmiş maalesef :http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-bluboo-x500
    Xfire Pro ile ilgili olarak da 170$ dan inşallah satışa çıkar ama 200$ a kadar cazip bir telefon haline gelir ve eğer o telefon Türkiye'de 900-1000 TL bandında satışa çıkarsa ve çok değil 1-2 tane teknomarkette de satılırsa güzel sonuçlar alınır gibime geliyor.

170dolardan satışa çıkarsa zaten o telefon ithal etmek için cihaz bulunabileciğini pek sanmıyorum çünkü o cihaz yok satar 170dolardan

• quote:

Orijinalden alıntı: halit95

quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

lenovo p70 den bahsediyorsanız peynir ekmek gibi sattı şuan stok yoktu en son baktığımda. En büyük avantajı ise 900lira altında 4000mah pil veriyor olmasıydı. Kalite kişiden kişiye değişir ama kamerası bana göre F1453 plustan kötüydü. Chipseti ise yeni çipset.

Yine 900lira segmentinde ZTE yapımı turkcell t60 ve vodofone smart 6 yı inceleyebilirsiniz.

Google Android One projesi ile ülkemize giren GMD 4G Android One modeline bakabilirsiniz.

General Mobile'a asla bulaşmam bir daha. Discovery kullanıcısıydım ve telefon 8 Ay sonucunda pert oldu ki telefon daha yere düşmemişti.Ayrıca Telpa çok kötü bir servis.Alacaklara asla tavsiye etmem

Avea,Turkcell,Vodafone telefonlarını sevmiyorum çünkü bir ton boş uygulama ile geliyorlar

Lenovo telefonları pazara çok hızlı girdi ve F/P oranı çok iyi tutturulmuş.Ayrıca kaliteli görünüyorlar

Quatro F1453'te ise tek beğenmediğim özellik Mali 450MP4 oldu.Ayrıca servis,satış sonrası destek gibi konularda ne kadar başarılı olur bilmiyoruz

ben enişteye telefon alacağım zaman lenovo yeni çıkmıştı.
    biz telefonla sadece konuşup ve maillerimize bakmanın dışında çok fazla da bir şey yapmadığımız için chipsetine vs. sine bakmadan yaklaşık 1 yıldır F1453 tecrübem olduğu için hiç düşünmeden F1453 Plus aldım.
    beni buna sevkeden en önemli etken Erkayasan firmasının kullanıcılarına bakış açısı ve servis anlayışı oldu.
    sattıkları telefonlara hiç bir zorunlulukları olmadığı halde Çin de özel pil yaptırıp bir de yanına ekran koruruyucusu ekleyip ücretsiz gönderdiler.
    bir kaç ay sonra ilk parti telefonlarda wifi az çekiyor dendi tüm telefonları geri isteyip parça değiştirip kargo ücretleri dahil her şeyi kendileri karşıladılar.
    o zaman ben de telefonu göndereyim ancak kullanacak telefonum yok dedim kullanmam için yeni bir servis telefonu gönderdiler. test sırasında telefonun pili değişmiş (değişmiş derken sadece ben telefonumun piline işaret koymuştum, bütün telefonlar ve piller 2-3 aylık, gelen pilin de benim pilden pek farkı yok. ben latife olsun diye söylemiştim.)
    o pilde sizde kalsın biz size sıfır bir pil daha gönderelim dediler, gerek yok dediğim halde kargo parasını da kendileri ödeyip sıfır bir pil göndermişler.
    bu güne kadar kendime ve aileme en az 15 telefon aldım, böyle servis ve firmayı rüyamda görsem inanmam. varsın benim telefonum eski çihipset olsun ama karşımda adam gibi firma ve servis olsun. derdim olduğunda çözüm üretsin.
    anlı şanlı dünya markaları bile burnundan kıl aldırmıyorken, dünya markası 2 telefonumun servis ve parça sorunundan dolayı parasını 6 ay sonra Tüketici hakem Heyeti aracılığı ile almışken, çoğu servislerin her şeyi kullanıcı hatası deyip milleti soyuyorken bana marka değil arkasında adam gibi ve dürüst firma lazım.
    bu vesile ile Erkayasan firmasının tüm ilgili ve çalışanlarına tekrar teşekkür ediyorum

• Aynen 170$ dan satarsa Mi4C yi bir hayli keser
  • F1453 akllı kapak kullanmaya başladım. gelen çağrıyı kapağı kaldırmadan nasıl cevaplarım
  • Sayın Erkayasan Firma Yetkilileri hizlial.com'dan Haziran ayında Quadro T1461 model satın aldım. Telefon bozuldu hiç açılmıyor. 28.09.2015 tarihinde bursadaki firmanıza yolladım. hizlial.com'a defalarca mesaj yolladım. Servise ilettik cihazınız serviste gereken yapılacaktır gibi cevaplar aldım. Telefon ediyorum. dahili numarayı bilemediğim için operatöre bağlanmaya çalışıyorum çalıyor çalıyor ve cevap veren çıkmadı. Ne yapmam gerekiyor nasıl yardımcı olursunuz bu konuda çok mağdurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smrt_Sistem

Sayın Erkayasan Firma Yetkilileri hizlial.com'dan Haziran ayında Quadro T1461 model satın aldım. Telefon bozuldu hiç açılmıyor. 28.09.2015 tarihinde bursadaki firmanıza yolladım. hizlial.com'a defalarca mesaj yolladım. Servise ilettik cihazınız serviste gereken yapılacaktır gibi cevaplar aldım. Telefon ediyorum. dahili numarayı bilemediğim için operatöre bağlanmaya çalışıyorum çalıyor çalıyor ve cevap veren çıkmadı. Ne yapmam gerekiyor nasıl yardımcı olursunuz bu konuda çok mağdurum.

Sorununuz için en sonda quatromobile ve Quatrochina yı haberdar ediniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik71

quote:

Sayın Erkayasan Firma Yetkilileri hizlial.com'dan Haziran ayında Quadro T1461 model satın aldım. Telefon bozuldu hiç açılmıyor. 28.09.2015 tarihinde bursadaki firmanıza yolladım. hizlial.com'a defalarca mesaj yolladım. Servise ilettik cihazınız serviste gereken yapılacaktır gibi cevaplar aldım. Telefon ediyorum. dahili numarayı bilemediğim için operatöre bağlanmaya çalışıyorum çalıyor çalıyor ve cevap veren çıkmadı. Ne yapmam gerekiyor nasıl yardımcı olursunuz bu konuda çok mağdurum.

Sorununuz için en sonda quatromobile ve Quatrochina yı haberdar ediniz

Bu bahsettiğiniz kullanıcıları göremedim yardımcı olurmusunuz rica etsem

• quote:

Pm den iletisim numaranizi gonderirseniz size yardimci olmaya calisalim saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

quote:

Pm den iletisim numaranizi gonderirseniz size yardimci olmaya calisalim saygilar

Pm'den iletişim bilgilerimi yolladım

• Arkadaşlar kardeşimde F1453 var ekranını kırmış. Aşağıdaki ürünü alıp değiştirmek istiyorum fakat satıcı 3 versiyonu var ekranın dedi.

1-)Tft5k0585fpc-a1-e
    2-)Tft5k0461fpc-b1-e
    3-)Ips5k0639fpc-a1-e

Orijinal yeni INew v3 v 3 tam lcd ekran

Bunlardan hangisi bu cihaza uyar, yanlış olanı alsam çalışmaz mı yardım lütfen. Kardeşim kırık ekranını atmış bulamıyoruz
    İçini açıp ekranı değiştiren oldu mu daha önce ekranın alt kısmında versiyon yazıyormuş.
    Resimde gösterdiğim yerde. Yardımlarınızı bekliyorum.

• heache kullanıcısına yanıt
    isterseniz 0224 273 33 33 nolu telden teknik servisten bilgi aliniz. bu arada inew v3 lere quatro f1453 ekrani takildiginda yazilim olarakta quatronun romu kurulmak zorunda sanirim lcd driverindan dolayi. bu alacaginiz ekranda da inew romuna donmeniz gerekecektir. ayrica ekran cercevesiz umarim cerceve kismi duruyordur.

• Çerçeve duruyor evet.
    Servise sordum 200TL istedi ekran değişimi için. Bu cihaz için bence çok fazla fiyat verdiler.200 Oraya vereceğime 200daha koyar 2.el mis gibi cihazlar var ondan alırım.
    O nedenle kendim halletmeye çalışıyorum.
    Verdiğiniz bilgiler için sağolun.
  • xtarum X kullanıcısına yanıt
    answerMe programını kurdum kulağa götürünce gelen çağrıyı cevaplıyor ama pek sağlıklı çalışmadı sensörlerden sanırım
  • Quatro bayadir sessiz.

Halil Bey, Eser Bey ne oldu. Yeni bir urun yok mu?

• beyazid84 kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde mesaj attım bu konuyla ilgili. Mesajı gördüler ama geri dönüş yapmadılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Kendi aldigim bilgileri paylasim. Yeni model icin surec devam ediyor. karar kilinmis bir model henuz net degil. hong kongta bu haftasonu baslayan mobil fuari sonrasinda 2aydir yapilan gorusmeler test icin alinan numuneler fiyat vb. tum fizibilite calismalari sonucu en kisa zamanda bir sonuc cikacagini dusunuyorum ama tellerin biz son kullanicilara ne zaman ulasacagini firma bilir

• beyazid84 kullanıcısına yanıt
    4g modeller icin calismalar devam ediyor mtknin sundugu yeni chipler ve androidin yeni versiyonun birlikte sorunsuz calismasi icin ince eleyip sık dokuyoruz kasim sonu gibi netlesmis olur forum uzerinden bilgilendirme yapacagiz saygilar

• Merhabalar,m1453 telefonun şarjı artık şarj etmiyor.Başka şarj cihazlarıyla şarj ediyorum. (kablosu başka cihazlarda şarj ediyor.) Tavsiye edeceğiniz şarj aleti var mı?
  • 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.