Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pmden adresinizi ve iletisim numaranizi yazarsaniz size yardimci olabiliriz saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f 1453 kullanıyorum güncelleme lolipop oluyo galiba nezaman alcaz güncellemeyi acaba
  • birde telefonl konusurken kulagına koyunca ekranın karaması lazım ekran kararmıyo karasada acılıyo ve menuye oraya buraya girmeye baslıyo yardım bekliyorum arkadaslar ne yapa bilirim
  • delikan77 D kullanıcısına yanıt
    bizim cihazlara lollipop gelmeyecek. Inew v3 orjinal lollipopta henüz yok ortada. ancak Cm12nin lollipop romunu portlayıp needroma koymuşlar. denemek bedava sorumluluk kişiye ait.
  • delikan77 D kullanıcısına yanıt
    Yakınlık sensörü ile alakalı olabilir o ekran kararması. Menüde bir yere değilde muhtemele sol üste saate basınca açılan saat menüsü geliyor. Teknik servisle isterseniz görüşün.
  • Mrb.quatro m1453 u dört aydır kullaniyorum bu aralar rehber e girerken rehber acılmiyo yukleniyor deniyor onbes dakka bekledikten sonra ancak açılıyor.arama özetlerine girerken de ayni sorun var çok yavaş açılıyor onbeş dakika falan bekletiyor. bu sorunun nedeni ne neden böyle oluyor yardimci olurmusunuz.... İyi günler

• Selam

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

bizim cihazlara lollipop gelmeyecek. Inew v3 orjinal lollipopta henüz yok ortada. ancak Cm12nin lollipop romunu portlayıp needroma koymuşlar. denemek bedava sorumluluk kişiye ait.

kaynak kodların yayınlandığı bilgisi dolaşıyor ortalıkta keşke en azından Inew çıkarsa.. Bu arada CM12'nin sürümünde video kayıt çalışmıyor. GPS, ses kayıt ve USSD kodlarında sorunlar olduğu ve özellikle GPS için düzeltme çalışmasının devam ettiği bilgisi yer alıyor. Yüklemeyi düşünenler bunu da göz ardı etmesin..
  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    Sorun zaten inew boyle bir calisma yapmiyor. :(

• Mehmet1720 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba Mehmet Bey

Bu sorun için yazılım ekibimiz çalışmasını sürdürmekte en yakın zamanda güncelleme ile sorun giderilecektir.

Quatro Mobile
  • Tesekkürler sayin yetkililer iki gun once sarj sorunumu yazdim pm den ve bugun kargom geldi siz bu isde oldukca başka telefon kullanmam ben ne model cikarirsaniz cikarin siz bu öz veride oldukça biz sizinleyiz

• Merhabalar bendede m1453 telefon var artık kendi cihazı ile sarj etmiyor ama samsung kablosuyla ediyor. iki telefonu bir sarj aletiyle şarj ediyoruz. Ayrıca telefonun alt çıtası farkında olmadan düşmüş yardımcı olursanız sevinirim. ....

• mavi_5585 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba mavi_5585

Pm den özel mesaj atarsanız yardımcı oluruz.Mesaja isim soyisim adres cep telefonunuz ve model yazarsanız yardımcı oluruz.

Quatro Mobile
  • Firmamız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 28/10/2015 saat 13 den itibaren 02/10/2015 saat 9:00 kadar tatil sebebiyle kapalıdır.Tüm müşterilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.
  • slm arkadaslar bende f1453 var telefona nerden geldiğini bilmediğim hızlı launcher ve apus launcher diye bir seyler yyüklendi. bunları nasıl kaldırabilirim uygulamalarda ve google playde kaldır seçeneği çıkmıyor ve bunlardan kaynaklı 4-5 adet uygunsuz içerik yükleniyor ve silemiyorum bunları ne yapmam gerekir bana bi yardımcı olursanız sevinirim telefona fabrika ayarlarınada döndürdüm yine fayda yok
  • rüzgar10.5 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba rüzgar10.5

Telefonunuzu servisimize gönderin yazılım yükleme işlemi yaparak ve cihazınızı temizleyerek size gönderelim

Quatro Mobile
  • rüzgar10.5 R kullanıcısına yanıt
    Uygunsuz içeriğin bu uygulamalardan geldiğini düşünmüyorum ama telefona launcher yuklendiğinde Menü / Ayarlar / Ana Ekran diye bir menü oluşur. Oraya girdiğinizde Orjinal olan Launcher3 dür. Diğerlerini çöp kutusu simgesine tıklayarak silebilirsiniz. Bir başka yöntem ise adını verdiğiniz uygulamaları google playde yazarak aratınız. Uygulama zaten yuklu yazar. Oradanda kaldırabilirsiniz.

Fabrika ayarlarına döndüğünüzde uygulamaları vsleri yedeklemediyseniz gmail hesabınıza ve telefonunuzda fabrika ayarlarına dönmeden. Verilerin silinmesi lazım.

Bir başka yöntem Recovery moddan format atmak.

Bir başka yöntemde önceki konularda resimli anlatmıştım. Needrom'a ücretsiz üye oluphttp://www.needrom.com/author/quatromobile/ bu adresten F1453 romunu indirerek telefonunuza yüklemek.

Bir başka yol ise ben bunlarla uğraşamam servise gönderim onlar yapsın göndersin ;)

• QuatroMobileTeknik Q kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ilginize şarj cihazı geldi. Telefon müsait olunca çıta için en kısa zamanda servise gönderirim inşallah. Tekrar hızlı ve güzel ilginiz için teşekkür ederim.

İYİ ÇALIŞMALAR.......
  • m1453 modlei var bugun adroidin son sürümü yükledim ekran simsiyah oldu acıldıda neden böyle oldu arkadaslar son sürümüdemi yükleyemiyeyiz bu telefonun bilenler acil olarak paylasabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.