Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malesef olmadı.Sıkıntım sanırım donanım olrak vcomu bi görüyor sonra kayboluyor.Sürekli samki kabloyu çekip takıyormuş gibi oluyor.
  • yuppi007 Y kullanıcısına yanıt
    hocam spflashtool programi v. kac ? benim indirme linki verdigim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 1 Mart 2016; 19:10:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sizin linkteki.Sizdede telefonu kapalı konumda bilgisayara bağlayınca vcom driverları bir görünüp bir kayboluyormu? Ama şöyle birşey yaptım mtk tools programı ile recovery degiştirdim.Ve need rondaki bisshop linkindeki romu attım lakin kuruldu ekran geldi fakatekrana sürekli olarak bir şeylerin durduulduğunu yazdığı için bir şey yapamadım.Inev v3+ stock romlarını ise yükliyemiyorum.Sp flash programı ile hala sonuç alamıyorum
    suan gece vardiyasindayim. yarin oglen musait olurum. facebook.com/mehmetssl mesaj atarsan oradan konuşalım belki bir yardimim dokunabilir en azindan deneriz ;)

Şu an durum şöyle.Mtk tool üzerinden twrp recovery yi attım.Ama hala stock romları yükliyemiyorum.Ama custom romlarda sorun yok şuan needrom danhttp://www.needrom.com/download/octos-cm12-1-based-rom-lollipop-5-1-1/ linkteki tomu kurdum.
    Spflash ise hala çalışmıyor.
    Kabloda sorun yoksa driver ile ilgili bir problem olabilir. İsterseniz Uzakbağlantı ile bakabilirim ? PM attım oradan devam edebiliriz.
    Hocam merhaba daha once quatro kullanmis biriyim.ve merak ettigim bise var.bu yeni urunler(yeni cikacak telefon,powerbank vs) ne zaman gelcek?ucretleri bellimi sizin bi bilginiz varmi bu konuda?

• Bu yeni cihazın 2 hafta içinde çıkması ön görülüyor. (aslında daha erken bekleniliyordu) Gecikmesinin sebebi ise 4800mahlık pilin gümrük sürecinin uzaması ve montajının gecikmesi.

Bu battpackler Stoğa girdi mi bilmiyorum ama daha çok kurumsal kullanıma hitap ettiği için bireysel kullanıma fiyat olarak cazip gelmeyecek gibi bir beklentideyim.
    Tamam hocam tesekkur ederim.İnsallah quatro bi powerbank getirirde satin alip kullaniriz :)

• Powerbank niyetine cep telefonu getiriyor işte :D 4800mah :D
    Aynen hocam ama bizim oyle bir powerbanka gucumuz yetmez gibi

• Ben eldeki f plusı isteyen bir arkadaşıma verip elden çıkartacağım. T modelinide satmıştım parasını kenara koymuştum. Çıkınca uygun fiyat olursa almayı düşünüyorum :D
    Tüh haberim olsa t1461i ben alabilirdim.ikinci el yedek tel olsun diye oyle uygun fiyatlı bir cihaza ihtiyacim vardi aslinda :)

• Aslında hocam benim t modelini satma gibi bir niyetim yoktu. Aslında satmadım da :D İşyerinden arkadaşımın teli bozulunca bende yedekte duruyordu bu yeni tel alana kadar 1 hafta kullanım falan dedi t modelini sonra bu iyiymiş ya deyip ona el koydu :D 5 6aylık telefondu aldığım aldığım fiyata verdim. Hala kullanıyor ve memnun. Onunda işini görüyor. Konuşma, face, whatsapp, mailler falan :D Şimdi de F plus'a sulanıyor :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Ben eldeki f plusı isteyen bir arkadaşıma verip elden çıkartacağım. T modelinide satmıştım parasını kenara koymuştum. Çıkınca uygun fiyat olursa almayı düşünüyorum :D

bydublor hocanın gizli planları game of quatro
  • Biz cihazı bekledikçe cihaz gelmiyor :D Bizimle kafa buluyor sanırım :)
  • Ben sorunu cözdüm gibi."PMT changed for the ROM" hatası alan arkadaşlar için ben bu hatayı google yazınca youtube da bir video çıktı burada sp flashtool da önce format atıyordu.Bende bu yolu takip ettim önce format attım.Sonra önce format+sonra yükleme sectim böylelikle yükledi.Şimdi imeleri yazmam lazım. Bana zaman ayırıp yardımcı olan bydublor açok teşekkürler.
    format attirmama yada download all yaptirmama nedenim imei nin gitmemesiydi :) imeilerle ugrasma diyeydi neyse halletmissin o zaman kolay gele ;)

Ama iş inada bindi en son artık ne olacaksa olsun dedim.İmei işini halletim.

Not:Artık istediğim kadar stoc veya custom rom arasında gezebiliyorum.Sp Flash tool sıkıntı yapmıyor.Anlaşınlan ilk sefer bi format istiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuppi007 -- 3 Mart 2016; 10:39:56 >
  • Arkadaslar lutfen yardim edin.f1453 kullaniyorum telefonum kendi kendine programlar yuklemeye basladi ve ekran saniyelik olarak gidip geliyor.andoid yazisi geliyor ve bazi yazilar cikip donup duruyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.