Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    muhtemelen virus yemis olabilirsiniz. onemli bilgilerinixi yedekleyip yeniden stock romu yüklemenizi oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli Quatro yetkilileri geçen Salı öğle saatlerinde servisinize ulaşan telefonum bugün öğrendiğim üzere halen işlem sırasında bekliyor. Önceki iki servis deneyimimde 1-2 günlük çözümlerinizle çok memnunken şuan telefonsuz kaldığım ve işim gereği en lazım olan dönemde 1 haftadır işlem sırası beklediğinden mağdur durumdayım. Bilgi ve yardımlarınızı rica ediyorum.
  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    destek@quatromobile.com mail adresine de mail atarak durumunuzu bildirriseniz daha hızlı bir sonuca ulaşabilirsiniz.

Bu aralar forumda pek aktif olarak firmayı göremiyorum.
  • F1453 sarji 3 saat gidiyor yardimci olabilecek var mi?

• R.gemici kullanıcısına yanıt
    bataryanızda şişme ve benzeri bir şey olmuş olabilir. Önceden kaç saat gidiyordu mesela bir bataryanız full dolu iken ?

Teknik servis ile iletişime geçip sıkıntınızı dile getirin batarya temin edebileceğiniz bir yere yönlendirebilir veya kendileri de gönderebilir.

Varsayımlardan yola çıkarsak;

Batarya kaynaklı sorun olabilir, ( şişme, şarj soketi, şarj etmeme )
    Kablonuz tam şarj yapmıyor olabilir, (kablo içinde kırık oluşmuş ise bazen pil %100 gözükür ama aslında %100 değildir )
    Yüklediğiniz bir uygulama bataryayı sömürüyor olabilir.

firmaya ulaşmak için destek@quatromobile.com mail adresine mail atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 15 Mart 2016; 16:00:57 >
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    slm arkadaşın inew v7si vardı ekranı kırmış acaba değiştirilirse masraf ne çıkar bilginiz varmı.
  • hagi06 H kullanıcısına yanıt
    serviste sanirim 200/250 lira arasi.

alixpresstende siparis verebilrsiniz.

inew v7 ekrani olarak burada birine taktirabilirsiniz yada takabilirsiniz. belki daha uyguna geliyordur.

• hagi06 H kullanıcısına yanıt
    200-250 arasi cikar.

• Telefonu birkaç gün öne n11'den sipariş ettim bugün öğleden önce elime ulaştı.Kutusunu açtıktan sonra telefonu incelerken üst taraftaki plastiğin yerinden oynadığını farkettim .Bataryayı takmak için arka kapağı açtıktan sonra parça yerinden tamamen çıktı.Ne kadar yerine oturtmaya çalışsamda tam oturmadı bir türlü.Bataryasınıda taktıktan sonra telefonu açayım dedim ama bir türlü açamadım.Neyse şarja taktım 15 dakika sonra açmaya çalıştım açıldı.Farkettimki şarjıda çok geç alıyor telefon.Telefonu çok beğenerek sipariş etmiştim.Ama ilk günden hatta ilk dakikadan soğudum telefondan.N11'den iade talebinde bulundum onay bekliyorum.Görüntü olarak çok beğenmiştim ama bu sorunlardan dolayı hevesim kırıldı resmen.
  • mrb kolay gelsin öncelikle f 1453 kullanıyorum 1 yılı doldurmak üzere gelen çağrılarda ve aramalarda isim gözükmüyor rehber açılmıyor iyice sapıtmaya başladı gelen aramalarda zor durumda kalıyoruz başına böyle bişey gelen varmı yada bunun çözümü nedir acaba nedenını bulamıyorum teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatan2185

mrb kolay gelsin öncelikle f 1453 kullanıyorum 1 yılı doldurmak üzere gelen çağrılarda ve aramalarda isim gözükmüyor rehber açılmıyor iyice sapıtmaya başladı gelen aramalarda zor durumda kalıyoruz başına böyle bişey gelen varmı yada bunun çözümü nedir acaba nedenını bulamıyorum teşekkürler şimdiden

Aynısını bende piranha zende yaşıyorum.

bir türlü çözemedim gitti.
  • rainbowdivx R kullanıcısına yanıt
    Rehberde kaç kişi var, rehberiniz nereye kayıtlı ve rehber ayarlarında görüntülenenler olarak hepsi mi seçili yoksa özelleştirme var mı ?
    Son günlerde bu farklı marka modellerde çıkmaya başladı. Ya android sistemindeki bir açık ya başka bir şey var. Akrabam aynı sorundan GMD2 sini yolladı ona demişler sim soketi kırık. Sim soketi kırık olsa simi hiç okumaması lazım diye düşünüyorum. Simi okuyup şebeke alabiliyorsa rehberinede ulaşması lazım. Sanırım yedek alıp fabrika ayarlarına dönmekle sorun düzelecektir diye düşünüyorum.
  • Sa sayin site yonetimi yaptığınız isi faydalı buluyorum quatrof1453plus yeni aldım 2. Gunu cekmiyor sonye erickson arc ş marka telime kasa bulamadığım için çok begendigim yorumlari ve videolari izledim ve sparis verdim 6 yasindan berri esnafim 24 yıllık bir serüvenin var mükemmel tasarımlı bu orta sengmen telefonu çok begendim hediye almistim çok mahcup oldum ortalama çekimi 1 dis diger tel full internete girmek çok zor benim teli açıp wifiden bahlaninca super ayni gsm operatör lakin cekmeyince çocuga oyuncak olabilir diye düşünüyorum satıcı ile direk irtibat kuramadim bugün ç.tesi geri iade işlemi duzenledim o.tesi kargoya vericegim sanırım bu telefondan cok daha sparis vericektim tecrübeye mutakip gelsin bakalim sonra dedim

• dizayn666 D kullanıcısına yanıt
    şebeke ile ilgili sorununuz var ise ve telefonu alali bir kac gun olduysa satici ile irtibata gecip iade degisim talep edebilir, saticidan urun gonderimi oncesinde sebeke kontrolü rica edebilirsiniz. Muhtemelen satici olumsuz yanit vermeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dizayn666

Sa sayin site yonetimi yaptığınız isi faydalı buluyorum quatrof1453plus yeni aldım 2. Gunu cekmiyor sonye erickson arc ş marka telime kasa bulamadığım için çok begendigim yorumlari ve videolari izledim ve sparis verdim 6 yasindan berri esnafim 24 yıllık bir serüvenin var mükemmel tasarımlı bu orta sengmen telefonu çok begendim hediye almistim çok mahcup oldum ortalama çekimi 1 dis diger tel full internete girmek çok zor benim teli açıp wifiden bahlaninca super ayni gsm operatör lakin cekmeyince çocuga oyuncak olabilir diye düşünüyorum satıcı ile direk irtibat kuramadim bugün ç.tesi geri iade işlemi duzenledim o.tesi kargoya vericegim sanırım bu telefondan cok daha sparis vericektim tecrübeye mutakip gelsin bakalim sonra dedim

Geçmiş olsun

• Arkadaşlar merak ettim,acaba bu cihaz türkiyede ne kadar satmıştır,satılmıştır bilgisi olan varmı ?
  • arkadaşlar kesinilkletavsiye bir yıldır f 1453 kullanıyom almış olduk malasef atsan atılmaz satsan satılmaz güncelleme felan beklemeyin bir b.ka yaramaz ama servis olarak mallarının arksındalar
  • m1453 teli pc bagladım kabloda aygıtı takın diye uyarı cıkıyor nasıl ac acayız pc takınca usb yi bagkayınca bu hata cıkıyor drek dosyalarıo acamıyorum hafıza kartı olmadıgından dolayı bilen varsa yazsın lütfen
  • harbibirii kullanıcısına yanıt
    Farklı bir kablo ile denediniz mi ?

Ayarlar Depolama kısmına girince Menü tuşuna basın Usb Pc bağlantısı diye bir yazı çıkar oradan bir bakın.

Bunlarda olmaz ise usb kısmında donanımsal bir sorun olabilir. Servise konu hakkında ulaşmayı deneyin.

destek@quatromobile.com
  • Bu da benim F1453+ nın kafasına göre bu aralar çok sık olarak yaptığı şey.https://www.youtube.com/watch?v=u-MYvywSuQY
    Hani bu ekranda sıkıntı değil ama arma ekranındaki arama hızı tahminim hiç bir cihaz yetişemez.
    Gyroscope çalışmaz.Servisi İnew bize gönderdiği telefonlarda kapatmış demişlerdi.İnev V3+ romunun orj lini yükledim sonuç yine aynı.
    Anlaşılan artık iyive su koyuncaya kadar devam ondan sonra başkasıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuppi007 -- 8 Nisan 2016; 20:35:50 >
  • 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.