Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
46.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu esime aldım baydır kullanıyor cok sukur bir problemle karsılasmadık bakalım yanlız t1461 e göre birde kılıf sorununu cozulseydi cok iyi olacaktı hiç bir yerde kılıf bulamadım.
    servisi ardım kılıf için ancak suanda yok dediler. yanlız servisteki arkadaslar cok ilgililer tesekkur ederim yan ilgi ve alakadan dolayı, 10 numara servisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuwaz -- 20 Mart 2015; 21:33:24 >
  • turkuwaz kullanıcısına yanıt
    Kılıf konusunu cozecegiz insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

birkac sorumdaha ollacak, Quatro T1461 gps (uydudan navigasyon varmı) daha güclü 2200 mah gibi batarya bulabilirmiyim, birde kılıf bulamıyorum nereden temin edebilirm tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuwaz

quote:

birkac sorumdaha ollacak, Quatro T1461 gps (uydudan navigasyon varmı) daha güclü 2200 mah gibi batarya bulabilirmiyim, birde kılıf bulamıyorum nereden temin edebilirm tesekkurler.

Navigasyon var marketten indirirseniz kullanabilirsiniz kilif kutu içeriğinde 1 adet çıkıyor koruyucu pil konusunda çalışmalar devam ediyor bilgilendirme yapacagiz

• quote:

quote:

quote:

Navigasyon var marketten indirirseniz kullanabilirsiniz kilif kutu içeriğinde 1 adet çıkıyor koruyucu pil konusunda çalışmalar devam ediyor bilgilendirme yapacagiz

Arkadaş kılıf derken kapaklı olanlardan bahsetmiş anladığım kadarıyla kendi kutusundan çıkan biraz kaba duruyor. Kapaklı kılıflar geldiğinde buradan yayınlarsanız ben de beklemedeyim.
    Pil konusunun çözülmesi gerek %20 nin altında tam bir eziyete dönüşüyor. Bir de cihazlarda sesin karşı tarafa gitmemesi gelmemesi sorunu var.

Servis olarak iyisiniz o konuda kötü bir söz söylemek yanlış olur. Fakat telefon ucuz diye atalım çöpe gitsin gibi bir olay yok. Ülkemizde alıştırmışlar telefonlara binlerce lira vermeye. İllaki üst modellerle arasında bir fark olacak fakat stabilite olarak fark olmaması lazım bunun için yazılım çalışmalarınız olması gerekli. Benim telefonumda sürekli arızalanmalar oldu ve bir çok kez servise gitti. Telefondan gayet memnunum bazı zamanlar hariç. Bazı donanımsal sorunlar çözümlenirken bazıları devam etmekte. Ama bu telefon 350 - 400 tl diye sorunlar olması normal şeklinde karşılamayın. Sonuç olarak asgari ücret hala 1000 tl yi geçmiş değil.

• Sar değeri nedir cihazın ?
  • Bunun orjinali bluboo x1 mi? kapaklı kılıfI var mı? @Quatro China @quatromobile

• Maalesef bizim elimizde yok saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

Maalesef bizim elimizde yok saygilar

Bende bu telefondan aldım hocam kutudan çıkan kulaklıklar kulağıma olmadı farklı boyutlardaki kulaklık slikonlarını nerden temin edebilirim.

• Arkadaşlar 400 lira bütcem var bu telefon 400 tl mi 500 tl mi bide bunu nerden alabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

Arkadaşlar 400 lira bütcem var bu telefon 400 tl mi 500 tl mi bide bunu nerden alabilirim

Fiyatı 399 TL gardaş n11 den satın alabilirsiniz.

http://m.n11.com/quatro-mobile-t1461-beyaz-siyah-cep-telefonu-powerbank-hediyeli-P60482375

Bu satıcıdan alabilirsiniz. Telefonun yanında power bank veriyor. Güvenilir bir satıcıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

quote:

Arkadaşlar 400 lira bütcem var bu telefon 400 tl mi 500 tl mi bide bunu nerden alabilirim

Fiyatı 399 TL gardaş n11 den satın alabilirsiniz.

http://m.n11.com/quatro-mobile-t1461-beyaz-siyah-cep-telefonu-powerbank-hediyeli-P60482375

Bu satıcıdan alabilirsiniz. Telefonun yanında power bank veriyor. Güvenilir bir satıcıdır.

Dostum bu cihazın kamerasında optik odaklama var mı

• Bu cihazda optik odaklama varmı oyun performansı nasıl dokunmatiği nasıl yanında ne hediyeler geliyor n11 de güvenli satıcıları kimlerkapıda odemesi var mı cihazın görünmü şık mı

• Ürünü kullanmadığım için birşey demem pek mantıklı olmaz. Ama muhtemelen vardır diye düşünüyorum.

• quote:

Ürünü kullanmadığım için birşey demem pek mantıklı olmaz. Ama muhtemelen vardır diye düşünüyorum.

Hocam n11 de bu satıcıda kapıda odeme var mı

• quote:

quote:

Ürünü kullanmadığım için birşey demem pek mantıklı olmaz. Ama muhtemelen vardır diye düşünüyorum.

Hocam n11 de bu satıcıda kapıda odeme var mı

Hayır yok.

• bu ürünü kapıda odeme ile nasıl satın alabirim

• quote:

telefonu esime aldım baydır kullanıyor cok sukur bir problemle karsılasmadık bakalım yanlız t1461 e göre birde kılıf sorununu cozulseydi cok iyi olacaktı hiç bir yerde kılıf bulamadım.
    servisi ardım kılıf için ancak suanda yok dediler. yanlız servisteki arkadaslar cok ilgililer tesekkur ederim yan ilgi ve alakadan dolayı, 10 numara servisi.

uygulama hafızası sorunu var mı telefonun bide dokunmatiği nasıl

• uygulama hafıza sorunu derken neyi kastettiniz anlayamadım? ürünün dokunmatiğinde sanırım bir sıkıntı yok telefonu esim kullanıyor, sadece birkac defa konusurken ses kesiliyor dedi, bilmiyorum telefondanmı yoksa hatlardanmı kaynaklandı emin degilim.
  • quote:

uygulama hafıza sorunu derken neyi kastettiniz anlayamadım? ürünün dokunmatiğinde sanırım bir sıkıntı yok telefonu esim kullanıyor, sadece birkac defa konusurken ses kesiliyor dedi, bilmiyorum telefondanmı yoksa hatlardanmı kaynaklandı emin degilim.

soyle android telefonlarda belli bellek olur dark evo p60 ta 8 gb alan var lakin sadece 2 gbsine uygulama kurulabiliyor bu depolama alanina bakarak anlayabilirsiniz peki hocam kamerasi nasil optik odaklamasi var mi varsa iyi mi ses performansi nasil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.