Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
47.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haftaya nasip olursa siparis verecegim aklima yatarsa suphelerim var ses performansi dokunmatigi beni uzmez insAllah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

quote:

Orijinalden alıntı: turkuwaz

uygulama hafıza sorunu derken neyi kastettiniz anlayamadım? ürünün dokunmatiğinde sanırım bir sıkıntı yok telefonu esim kullanıyor, sadece birkac defa konusurken ses kesiliyor dedi, bilmiyorum telefondanmı yoksa hatlardanmı kaynaklandı emin degilim.

soyle android telefonlarda belli bellek olur dark evo p60 ta 8 gb alan var lakin sadece 2 gbsine uygulama kurulabiliyor bu depolama alanina bakarak anlayabilirsiniz peki hocam kamerasi nasil optik odaklamasi var mi varsa iyi mi ses performansi nasil

suanda calısıyorum yarın incelerim, kamera cekimi fena degil bizim için yeterli diyebilirim, birazda zizin beklantinize baglı tabi söyle söyleyeyim, ben samsung 5670 kullanıyorum 5 mp kamerası var, arasında dünya kadar fark var diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

haftaya nasip olursa siparis verecegim aklima yatarsa suphelerim var ses performansi dokunmatigi beni uzmez insAllah

Aklinizda bir sey takilirsa bize burda istediginiz zaman yazabilirsiniz saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler hersey icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-279634539 -- 17 Mayıs 2015; 21:08:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @quatromobile ve @Quatro China arkadastan herseyi ögrenebilirsiniz, size herturlu yardımda ulunacaktır. telefondan genel olarak memnunuz, serviste sonuna kadar arkanızda bircok arkadasıma telefonu tavsiye ediyorum, bu fiyata alabileceginiz en iyi telefon bence. bende M1453 ün biraz fiyatının düsmesini bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuwaz -- 17 Mayıs 2015; 21:30:42 >
  • Çok bekleme istersen çünkü f1453 hâlâ 569 TL ye satılıyor. S1453 ise 599 TL ye tabi bulabilirsen. Almak istiyorsan hemen al yoksa m de s gibi bitebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 18 Mayıs 2015; 0:01:50 >
  • Buradan Quatro yetkililerine sesleniyorum. Buradan sesleniyorum.çünkü m1453 konusuna destek verilmiyor. O Raya yazsam bile yazımı görmeyip cevap vermiyeceksiniz. Bu yüzden buradan sesleniyorum. M1453 konusuna destek verirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

Buradan Quatro yetkililerine sesleniyorum. Buradan sesleniyorum.çünkü m1453 konusuna destek verilmiyor. O Raya yazsam bile yazımı görmeyip cevap vermiyeceksiniz. Bu yüzden buradan sesleniyorum. M1453 konusuna destek verirseniz sevinirim.

Bizde sana cevap vermiyosak bu forumda kimse cevap vermiyordur.

• quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    Hocam daha öne yazmıştım ama görmediniz herhalde ben anneme bu telefonu aldım kulaklık başlığı olmadı annemin kulağına bende internette sizin kulaklığın yedek başlık aradım bulamadım nerden satın alırım onu telefonla ilgili bir de birkaç kusur gördüm.

Mikrofon sesi azdı ama onu yazılımla hallettim şuan sıkıntı yok
    Kapak tam oturmuyor telefonu ele alınca ufak gıcırdamalar oluyor.
    Birde kamerada ufak bir çizik var ama görüntüyü bozmuyor kameranın.

Cihazın türkçesi iyi hatta çok ufak detaylar bile türkçe örneğin satti 12saat baremine aldığımda ki pm am ler öğleden önce sonra diye bile ayarlanmıştı.ama pin kodu girilen ekran ispanyolca kalmış birde telefon içindeki uygulama izinleri uygulaması ingilizce kalmış bu kadar türkçesi iyi olan bi cihaza yakışmıyor.

Cihazda çok memnunuz annem çok sevdi beni anneme mahçup etmediğiniz için teşekkürler benkimim50.

• Şimdi destek varmı yok mu?

• Pmden iletisim bilgilerinizi yazin bana kulaklik basliklari alternatifli olan bir kulaklik yollucam size kusura bakmayin mesajinizi atladigimiz icin

• quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

Pmden iletisim bilgilerinizi yazin bana kulaklik basliklari alternatifli olan bir kulaklik yollucam size kusura bakmayin mesajinizi atladigimiz icin

Saolun ilgilendiğiniz için lafımı olur siz bir mesaj görmemişsiniz koca firmalar müşteriyi görmüyorlar.sizden ürün aldığım için çok memnum bu gidişle bütün herkese sizin markayı aldıracağım zaten.

• quatro kullanıcıları bünyesinde fabookta konu acılmıs.
    https://m.facebook.com/groups/646497312148424?ref=bookmark
  • arkadaslar telefonu aldim. telefon hakkinda izlenimlerimi bir kacgunluk kullanimdan sonra paylasacagim

• Videohttps://www.youtube.com/watch?v=f7_2asdn-90

Öncelikle alıp kullanacak arkadaşlara şimdiden allah güzel konuşmalar haberler alacağı sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin.

Telefonu aldığımda henüz kargo yeni gelip kargoyu açmadan önce annemle aramızda şu konuşma geçti :D
    Telefon aldın mı _? Aldım
    Kaç para verdin ? 340lira
    O paraya telefon mu olur, çalışmıyordur o televizyonlarda görmüyor musun ?
    Yok ya çalışır.
    kargoyu açtım, hatları taktım. Sim kart teki çalışmıyor. Kullanamadım. Annem ne oldu dedi. Bozuk çıktı ya dedim. Annemin ilk lafı ben demiştim ama sana :D Aslında bozuk falan değil sim kartı kırıp kullandığım için sorun vardı :) Şimdi telefona geçelim.

Arkadaşlar T1461 modelini iki gündür kullanıyorum. 339 liralık bir telefon olarak değerlendirmek lazım. Tutupta Bir Samsung S3,4,5, LG G2 yada Sony Z2,3 gibi ünlü markaların amiral gemileri ile bir tutmak tabiki olmaz. Sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte. Bu telefonda fiyatının karşılığını veren bir telefon olduğunu ancak bu uygun telefonunda sonuç olarak özelliklerinde kırpma yapıldığı aşikar.

- Telefon 5 inç IPS / QHD 960x540 çözünürlükte. 247ppi inc başına düşen derinliği var.
    - Telefonda M ve F modellerinde olduğu gibi MTK6582 1.3 GHZ 4 çekirdek işlemci mevcut.
    - Telefon yine aynı modellerdeki Mali 400 grafik işlemci kullanıyor.
    - 8 Gb dahili hafıza ile geliyor. ve 32 gb ta kadar micro sd kartı destekliyor. 8 gblık hafızanın 2gblık kısmı sisteme ayrılmış.
    -Telefon dual sim bir normal büyük kart, birde micro sim kullanıyor.
    -F modelinde olduğu gibi 1gb Ram kullanılmış.
    -Telefonun ön ve arka kamerası sizi çok tatmin etmeyecektir. Zaten telefonun uygun fiyatlandırması bazı özelliklerden kırıpılmasına sebep olmuş. arka kamera sizi idare edecektir. Ön kamera olmak adına olmuş.
    - Yine telefonda 1650mAh bir bataryaya yer verilmiş. Teknikte 1 günü çıkarması zor görüksede uygulamada bir günü çıkartabiliyor. yaklaşık 4 saat ekran süresi alabildim. Full 3g açık, bu 4 saatin 3 saati video izleme, dolaşma vs. Telefonun Qhd ekranının az enerji yemesi bunda büyük etken.

- Telefon diğer modellere göre F ve M'e göre Daha oval köşeli değil. Elinize aldığınızda LG g2 büyüklüğünde yanların ovalliği GMD I'i anımsatıyor. Telefonun Kasası F ve M ye göre kalın. Buda uygun telefon olması dolayısıyla tasarıma fazla önem verilmemiş.

- Telefonun Kutusu M modelinde olduğu gibi Kırılmaz Buff, Ekran Jelatini, Kulaklık, Şarj cihazı, Sert şeffaf silikon kapak çıkıyor.

- Telefonun arka kapağı parlak olması dolayısıyla parmak izi bırakıyor. Kapaktaki Quatro yazısı F ve M modelindeki gibi daha şekilli karakteristik olabilirdi.

- Telefonun Ses çıkışı Arka alt kısımda ve tatmin edici düzeyde. Şarj soketi GMD I modellerinde olduğu gibi üst tarafta ama etrafında koruyucu cover var ve sağlamlık hissiyatı veriyor.

- Telefonun ahize sesi tatmin edici ama yinede isteyen olursa MTK enginermode ile yükseltme yapabilir.

- Telefonda Bildirim LED'i mevcut. Sadece Kırmızı yanıyor. Mesaj, Pil, Cevapsız Çağrı, hepsinde kırmızı.

- Telefon bu zamana kadar güncelleme almamış bana kalırsada pek alacağını düşünmüyorum. Telefonun bazı kısımlarında çok olmasa bile hala ingilizce yazı mevcut.

- Telefon Kitkat 4.4.2 ile geliyor. Stabil bir sürüm mevcut. Sürüm bilgisinde quatro ya jest yapılmış kitkat K yerine Quatro Q su ve quatro yazısı kullanılmış. Espirili bir yaklaşım olmuş.

- Geliştirici seçeneklerini açtığımda beni en rahatsız eden kısımla karşılaştım. Geliştirici seçenekleri sınırlandırılmış. Tamamını açmıyor. ve animasyon geçişleri telefonu kullananları rahatsız edecek derecede.

- Telefon genel olarak fiyatı ile düşünüldüğünde başlangıç seviyesinde olup, performans olarak orta segment performansı vermekte.

-antutudan 18900 aldı telefon. GMD I 14binler alırdı. F ve M modelleride 18K+
    -Telefonun wifi çekimi çok kötü sayılmaz çokta iyi denemez ama evin içinde beni tatmin ediyor.
    -Telefonda çift hat kullanılmadığı takdirde ve çok fazla internet kullanılmadığında bataryasının 1650mah olmasına karşın 1 günden daha uzun kullanılacağı kesin.

Bir kaçtane resim ekliyeyim. Herhangi bir ayar yamadan. Kamerada otomatik odaklama mevcut . Lakin bence odaklamadan 1 önceki framede odaklasa daha net çekim yapacakmış gibi görüyorum ekranda. Renkler canlı gelmedi bana ama dediğim gibi burada 339 liralık bir telefondan bahsediyoruz.

Telefonu internet üzerinden alabileceğiniz gittigidiyor ve n11.com dükkanları ve kullanıcıları

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=quatro+t1461

http://www.n11.com/arama?q=quatro+t1461&srt=PRICE_LOW

alışveri sitelerinin kampanyaları ile telefonu 15-20 lira daha ucuza alabilirsiniz. Bazı kullanıcılar 16gb sd kart, kimide powerbank hediyesi ile satıyor.

ilerleyen zamanlarda telefonda root, geliştirme vs gibi bilgiler elde edebilirsem buradan paylaşırım.
     Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU
     Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 11 Haziran 2015; 5:26:48 >

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    Kingroot ile atabilirsin hocam ben bir çok root programı denedim ama tek root etmeyi başaran bu oldu.

• konu biraz geçmiş olsada bilgi bilgidir bir kaç gündür kullanıyorum gayet güzel ve kullanışlı oyun oynayan birisi olmadığım için baba fazlasıyla yeterli sorun olarak tek ir şey söyleyeilirim o dabataryası bu işlemci ve güce göre yeterli değil bana günü çıkartıyor ama yüksek kapasiteli uydurabilirsem hemen yenibir batarya alacağım e 320 tl lik 4.4.2 4 çekirdek 8 mp kamera bir eksisi olmalı değilmi bunun dışında her türlü işinizi fazlasıyla görürü.birde gps internetten bağlanabiliyor yada ben beceremedim
  • xlsm X kullanıcısına yanıt
    gps i mobil veri ile yandex ve google haritada denedim calisiyor. ama intenetsiz calisip calismadigina bakmadim

• xlsm X kullanıcısına yanıt
    mtk enginer mode dan gps ayarlari yapinca internetsizde buldu.

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    Siz alınca konuya hareket gelmiş. Elinize sağlık 😊

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.