Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
46.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler mail attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun dahili bellk toplan alan kısmında 1,97 GB yazıyor bunun sebebi nedir ? Neden böyle az gözüküyor. Kullanılabilir de 842 MB var zaten. 3 5 uygulama var telefonda hemen doluyor hafıza.

Ayrıca ön tanımlı disk kısmında sd kart seçtim ona rağmen her yüklediğim dahiliye yükleniyor. Bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Bir de telefonu ilk açtığımızda quatro yazısı sırasında çalan müziği kapatabiliyor muyuz ? Milletin içinde açıyorum telefonu bas bas bağırıyor müzik
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcufeyzoglu

Telefonun dahili bellk toplan alan kısmında 1,97 GB yazıyor bunun sebebi nedir ? Neden böyle az gözüküyor. Kullanılabilir de 842 MB var zaten. 3 5 uygulama var telefonda hemen doluyor hafıza.

Ayrıca ön tanımlı disk kısmında sd kart seçtim ona rağmen her yüklediğim dahiliye yükleniyor. Bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hafıza ne kadar ?

Depolama (ROM) : 8 Gb Dahili |
    1,66 gb system ,
    1,97 gb dahili bellek ,
    4,37 gb dahili sd bellek

için ayrılmış. Yetersiz gelmesi durumunda 32Gb'a kadar microsd desteği ile sorununuzu aşabilirsiniz. uygulamaları sd karta atmıyorsa telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp ön tanımlı belleği sd kart seçip bir deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcufeyzoglu

Bir de telefonu ilk açtığımızda quatro yazısı sırasında çalan müziği kapatabiliyor muyuz ? Milletin içinde açıyorum telefonu bas bas bağırıyor müzik

telefonu rootlamadan kapatmak mümkün değilmiş. markette bu sesleri kesmek için uygulama mevcut fakat bazen çalışıyor bazen çalışmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu annem almıştı taş gibi vallahi 330 tlye almıştık çoğu telefonu 5 e katlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • T1461 ekranı kırıldı acep fark verip s1453+ ile değiştirirler mi

• kaanrasmus K kullanıcısına yanıt
    Hocam onu isterseniz firmayı arayarak sorun. yapabilecekleri bir şey söz konusu mu ? bilmiyorum.

mailde atabilirsiniz. destek@quatromobile.com

yada

http://www.quatromobile.com/iletisim.html

yada 0224 273 33 33
  • Bugun on cam catlak diye servise gondermek istedim telefonu fiyat icin facebook sayfasindan mesaj attim 170 lira dediler. 301 liraya aldigim telefon icin dokunmatik saglam olmasina ragmen beraber degisir diyorlar. Adam opmek istemelerii anliyorum ama bunu da usturuplu yapsalar ya
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yalnız burda şunu belirtmeye çalışmış anladığım kadarı ile size cevap yazan servis görevlisi yada facebooktaki arkadaş, "Ekranın mı, dokunmatiğin mi kırık olduğu söküldüğünde" belli olur demiş. Ekranda çıkarsa kırık 170 lira demiş. Ekran + dokunmatik. Sadece sorun dokunmatikte ise o kadar ücret çıkmayacaktır. Yani zaten siz onay vermeden de yapmayacaklardır. Bu arada Piyasada zaten t1461 kalmadı. Son stoklar olduğunda fiyatı 329liralardan 400 üstüne çıkmıştı.

zaten fiyat 170 lira civarı çıkarsa 2.ci elini 150 200 lira arası bulursunuz muhtemelen telefonun. Boardunu sizinki ile değiştirir kullanırsınız. yada direk ikinci eli kullanırsınız.
  • Ben de oyle dusundum ama gelen mesajin devami bu sekilde ne anlamaliyim nasil anlamaliyim bilemedim . telefonu servise gonderip islem yapmicaksam ne anladim neden telefonsuz kalayim net olmayan bi tarife varken.

Şuan bende anlamadım :D
  • Sair quatro burada yedek parca sadece bende var alakasi olmayan parcayi da degistirim bu yuzden fiyati doserim diyo . demekki neymis yedek parca onqemliymis

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:9:55 >
  • t1461 karanlıkta şaşırttı :)

• Arkadaşlar 1 yıl önce anneme aldığım T1461 'de ekranda çizgiler oluşmuştu. Servise gönderdim. 25 mart'tı galiba. Parça gelmediği için, 250 tl farkla F1453+ önerdiler. Ben de kabul ettim. Bugün teslim aldım. Ben de F1453 kullanıyordum. Oldukça memnundum.

F1453 'ü anneme veririm. F1453+ da bir süre ben kullanırım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheus. -- 23 Mayıs 2016; 15:35:47 >
  • Telefon annemde arkadaşlar halaaaa tık yok canavarda canavar ön kamera hariç😥 hiç koymasalardı bence amaa iyi telefon çoğu telefonu tokatlar hele samsungları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quatro t1461 telefonumu 03.05.2016 tarihinde garantiye gönderdim. 10 iş günü sonunda muadil telefon istedim elimizde telefon yok gönderemeyiz dediler defalarca arıyorum gün içerisinde döneriz diyorlar dönmüyorlar. 20 iş günüde tamamlandı. mail attım; 20 iş günü dolumunda ya telefonumu isterim ya da parasını iade etmelerini yoksa yasal haklarımı kullanacağımı yazdım bana cevaben: ''Sizin telefonunuzun ekranda sorunu var. Şu an elimizde ekran yok, Haziran ayında gelecek. İsterseniz size telefonunuzu gönderebiliriz Tüketici Hakem Heyeti'ne gidebilirsiniz. Heyet para ödememizi istiyorsa mahkemeye parasını öderiz. Yasal hakkınızı kullanabilirsiniz.'' diyerek mailime cevap yazdılar.
    29 gündür beklemekteyim ekran gelecek deyip 2 hafta daha beklememi istiyorlar. Ne muadil telefon gönderiyorlar ne de para iadesini uğraştırmadan yapmaktan yanalar. İlgililere duyurulur. Quatro markasını tercih etmek isteyen arkadaşlar teknik servis tam bir fiyasko telefon piyasa koşullarında fiyat/performans uygun olduğu için tercih etmiştim. Öküz öldü ortaklık bozuldu misali telefon bozulunca firmanın ne olduğunu anlıyorsunuz. 1 Haziran günü 3 defa aradım yetkili ile görüşmek istiyorum onunla da irtibat kurdurmuyorlar burada yok diyerek; siz görüşün bana dönün diyorum dönmüyorlar. Aynı şeyleri yaşayıp duruyoruz... Bu ve bu gibi şirketleri gücüm yettiği kadar devletin yetkili mercilerine ve stk lara şikayet edeceğim Yasalarla tüketiciye verilmiş hakları uygulamıyorlar. İsterdim ki buralara yazmadan bu sorunlar çözülsün. Kendi vicdanları ile düzelmeyecek olduklarını düşündüğümden bunları sosyal medya ortamına taşıdım. Saygılar.

bydublor yardımıyla sorun Çarşamba günü giderilicek sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekubatoglu -- 2 Haziran 2016; 19:42:07 >

• Bilgilendurme icin tesekkurler ama bi yilda telefon degismis demek o yuzden cop olana kadar kullanmaya devam :))

• Bydublor u ise alsa quatro satis rekoru kirar quatro

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.