Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
46.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Pil ile ilgili bu tarz sorun yaşayan oldu mu baska? şarj etmemesi gibi ?

o sorun bende de oldu firmaya ilettim bakalım durum ne olacak sonuca bağlanınca yazarım burayada.

Pilin şarj olmaması sorununu yaşayanlar,ilk takıldığındamı şarj almıyor, yoksa pil tam olarak bitip telefon kapandığındamı oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emelek53

quote:

quote:

o sorun bende de oldu firmaya ilettim bakalım durum ne olacak sonuca bağlanınca yazarım burayada.

Pilin şarj olmaması sorununu yaşayanlar,ilk takıldığındamı şarj almıyor, yoksa pil tam olarak bitip telefon kapandığındamı oluyor.

ilk takınca fabrikasyon şarjı ile yeni pili kullanıldı ama o şarj bitince bir daha şarj almadı o pil ve anakart arızası olabileceği şüphesiyle eski pili denedim ve ilk başta onda da bağlanıp kopma sorunu oldu ama sonra o eski pil stabil şarj olmaya başladı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ilk takınca fabrikasyon şarjı ile yeni pili kullanıldı ama o şarj bitince bir daha şarj almadı o pil ve anakart arızası olabileceği şüphesiyle eski pili denedim ve ilk başta onda da bağlanıp kopma sorunu oldu ama sonra o eski pil stabil şarj olmaya başladı.

Pil tamamen bitip cihaz kendiliğinden kapandıysa büyük bir ihtimalle pil derin deşarja girerek voltajı çok düşmüştür. Cep telefonlarında pil belli bir voltajın altında görürse yazılım gereği pili arızalı görerek şarj etmez. Tavsiyem elinizde 3-5 tl'ye satılan li-ion pilleri dışarda şarj eden şarj aletlerinden bir tane bulursanız 15-20 dk kadar orada şarj edip sonra telefona takarsanız sorun halledilecektir sanırım. Pil, ilk defa şarj edilmeden tamamen bitirildiği için olmuş olabilir. Telefon kullanım kılavuzlarında onun için telefonu hiç kullanmadan önce şarj edilmesi özellikle belirtilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 25 tl ye ikinci pilide alacaktim once pili demeyip sonra almaya karar verdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu cihazın aliexpress teki tam karşılığını bilen var mı? ekranım kırıldı servise gönderdim, onlarda ekran elimizde yok diye cihazı geri bana göndermişler
  • realwayy kullanıcısına yanıt
    Bluboo X1.
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Sorun pille ilgili degil bence yazilimsal.Surekli video izlerseniz % olayi duzgun calisiyor.Normal kullanimimda anlatildigi kalibrasyon yapmama ragmen pil az once %30 da gorusme yaparken kut diye gitti. Bence pilde sorun yok ama fazladan pil almanin da geregi yok gibi. İlerde pillerinizden biri bozulursa alirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sorun pille ilgili degil bence yazilimsal.Surekli video izlerseniz % olayi duzgun calisiyor.Normal kullanimimda anlatildigi kalibrasyon yapmama ragmen pil az once %30 da gorusme yaparken kut diye gitti. Bence pilde sorun yok ama fazladan pil almanin da geregi yok gibi. İlerde pillerinizden biri bozulursa alirsiniz.

Almadim bende hocam zaten haklisiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni pille ilgili sorun yaşamıştım burayada yazmıştım pil ile ilgili. sonrasında ilk quatro destek mail hesabına sorunumu yazan mail attım onlarda bana bu sıkıntının ilk defa olduğunun ve yeni pil göndereceklerini belirttiler eski arıza yapan pilide incelemek için geri göndermemi istediler. Ve bugün yeni pil geldi kargo parası ödemedim bu gelen pile ve gelen kargocuya arızalı pili verip quatroya geri gönderdim.bu konuda bana hızlı geri dönüşleri ve anlayışları ile takdirimi kazandılar ve sorunuma çok hızlı bir şekilde çözüm getirdiler kendilerine teşekkür eder hizmet kalitelerini daha da artırmalarını ve yollarının açık olmasını dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 22 Mart 2016; 19:28:04 >
  • quote:

Yeni pille ilgili sorun yaşamıştım burayada yazmıştım pil ile ilgili. sonrasında ilk quatro destek mail hesabına sorunumu yazan mail attım onlarda bana bu sıkıntının ilk defa olduğunun ve yeni pil göndereceklerini belirttiler eski arıza yapan pilide incelemek için geri göndermemi istediler. Ve bugün yeni pil geldi kargo parası ödemedim bu gelen pile ve gelen kargocuya arızalı pili verip quatroya geri gönderdim.bu konuda bana hızlı geri dönüşleri ve anlayışları ile takdirimi kazandılar ve sorunuma çok hızlı bir şekilde çözüm getirdiler kendilerine teşekkür eder hizmet kalitelerini daha da artırmalarını ve yollarının açık olmasını dilerim.

gönderdiğim arızalı pil ile ilgili quatro dan bilgilendirme geldi sorunu yaşayan varsa bilgisi olması mahiyetinde o mail i buraya koyuyorum.

iyi günler

bizim size gönderdiğimiz pili kullandınız mı.bir sorun varmı.

sizin bize gönderdiğiniz pil elimize geçti.ben açtım paketi.ilk önce pil voltajını ölçtüm.pil voltajında kararsızlık fark ettik.buda pilde bazen çalışma bazen çalışmama yapar.ilk defa böyle bir arızalı pil geldi bu t modellerden.bu arızalı pilide yurt dışına göndereceğiz.bilginiz olsun.kolay gelsin

• slm çoğu telefonda 3gli görüşme yok ama farklı rom yüklendiğinde 3gli arama katif hale geliyor bu çalışan roomda neleri alıp yüklesek aktif hale gelir deneyiminiz oldumu hiç..
  • hagi06 H kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:9:12 >
  • çalışan romda dialer contak apk falan alıyorum yeni telefona yüklemiyorum yüklense çalışan aslında sorun basit ama sanırım doğru roomun yanlış yerinden alıyorum teşekkürler genede.
    Cihazda zaten kendinden 3g görüntlü görüşme var ilk sayfada kanıtıda mevcut başka birşden basediyor olabilirmisiniz.ayrıca bu telefon için rom yok bildiğim kadarı ile.

• @bydublor hocam ilk sayfada güncel olmayan bilgi var güncellermisiniz servise ürün gönderme hususunda.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:9:15 >
  • tabi ki.

• bu telefon için değil..
    uzantıları apk yüklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagi06 -- 26 Mart 2016; 9:10:50 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:9:17 >
  • Firma sağolsun benim diğer 2 pili de gönderdi.

ayrıca s 1453 plus hakkındaki görüşleriniz nedir? bydublor hocam senden bir ana konu daha bekliyoruz :) Bu telefon çok dikkatimi çekti valla. Fiyatını merak ediyorum.
    Geçen Mesut çevik ve Erdi Özüağ fiyatlara göre telefonlardan bahsettiler hiç Quatro nun adı geçmedi. Şirket bu konuda bir kaç test örneği gönderse de adını daha fazla duyursa keşke. Gerçi şu durumda butik firma oluyor bize özel :) Şimdilik bizim için iyi gibi olsa da bu firmanın ticari hayatının devamını isterim.

Bu arada şu anda en iyi F/P cihazlarından biri F 1453 plus olmuş. 500 TL ye bulunabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.