Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
46.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu root isine sicak bakmayanlardan biriyim. Bu cihaz zaten saf android. Bir samsung veya turkcell cihazi filan olsa anlarim. Bir suru gereksiz uygulama var bana gore. Telefon uykudayken hemen hic pil harcamiyor zaten. Genellikle ayni sitelere girdigimden onlarin on bellekte kalmasi faydali. Tum bankacilik islemlerimi ve odemelerimi tel.uzerinden yapiyor ve gunde 4-5 kere kullaniyorum. Forumlarda okudugum kadar kapanipta acilmayan telefonlarin tamami root'lu. Benim tavsiyem cesaretli olup olmamaktan cok bu isi iyi bilmeyenlerin kesinlikle buna yanasmamalari yonunde. Bir de bankacilik acisindan sakincaliki is bankasi giris yaptirmiyor.Tabiiki bunlar benim dusuncelerim. İlerde gozden cikardigim 2.ci bir telefonum olursa zevk icin yapip denemeyi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Fark ettim zaten. 😎
    Telefonu verimli kullanabilmek için root şart diyorum. Buradan root etmeyen arkadaşlara tavsiye olsun. Sadece banka uygulamaları sorun çıkartıyor galiba onuda root uygulamasında bir dokunuşla root u iptal edip kullanabilirler.

root yapmayı becerebilsem bir dakika bile durmam da bilmediğim için böyle kullanmak zorunda kalıyorum ne yazık ki. Çok karışık geliyor bana
  • burcufeyzoglu kullanıcısına yanıt
    Ben bu cihaz icin gerekli oldugunu sanmiyorum. Ama samsung tab S tabletimin garanti suresi dolar dolmaz bu isi yapmak lazim. 3gb rami olan cihazin 2gb ni sistem kullaniyor. Bir iki siteye bakmak icin internete girdiginizde bu oluyor 2.7gb. Ustelik hic bir samsung uygulamasini kullanmiyorum. Cihazi sirf ekran kalitesi ve camera ve pili icin aldim. Hakkini fazlasiylada veriyor. Ama yok baktigin surece ekran kapanmasin veya elini sallayarak ekran kontrolu gibi nice samsung uygulamalarinin hic birisini kullanmiyorum.

• burcufeyzoglu kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk sayfasi ilk mesajinda root yapabilmek icin bir dosya linki var. Onu telefonunuza atip apk dosyasini normal uygulama kurar gibi kuruyorsunuz.

ardindan kurdugunuz uygulamayi acip ekranda root yazan yere basiyorsunuz. Akabinde uygulama telefonda islem yapiyor yeniden baslatiyor ve root olmuş oluyor. Asil is rootladiktan sonra ne yapmak istediginizde ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Emelek53

Bende bu root isine sicak bakmayanlardan biriyim. Bu cihaz zaten saf android. Bir samsung veya turkcell cihazi filan olsa anlarim. Bir suru gereksiz uygulama var bana gore. Telefon uykudayken hemen hic pil harcamiyor zaten. Genellikle ayni sitelere girdigimden onlarin on bellekte kalmasi faydali. Tum bankacilik islemlerimi ve odemelerimi tel.uzerinden yapiyor ve gunde 4-5 kere kullaniyorum. Forumlarda okudugum kadar kapanipta acilmayan telefonlarin tamami root'lu. Benim tavsiyem cesaretli olup olmamaktan cok bu isi iyi bilmeyenlerin kesinlikle buna yanasmamalari yonunde. Bir de bankacilik acisindan sakincaliki is bankasi giris yaptirmiyor.Tabiiki bunlar benim dusuncelerim. İlerde gozden cikardigim 2.ci bir telefonum olursa zevk icin yapip denemeyi dusunuyorum.
    quote:

Orijinalden alinti: Emelek53

Bende bu root isine sicak bakmayanlardan biriyim. Bu cihaz zaten saf android. Bir samsung veya turkcell cihazi filan olsa anlarim. Bir suru gereksiz uygulama var bana gore. Telefon uykudayken hemen hic pil harcamiyor zaten. Genellikle ayni sitelere girdigimden onlarin on bellekte kalmasi faydali. Tum bankacilik islemlerimi ve odemelerimi tel.uzerinden yapiyor ve gunde 4-5 kere kullaniyorum. Forumlarda okudugum kadar kapanipta acilmayan telefonlarin tamami root'lu. Benim tavsiyem cesaretli olup olmamaktan cok bu isi iyi bilmeyenlerin kesinlikle buna yanasmamalari yonunde. Bir de bankacilik acisindan sakincaliki is bankasi giris yaptirmiyor.Tabiiki bunlar benim dusuncelerim. Ilerde gozden cikardigim 2.ci bir telefonum olursa zevk icin yapip denemeyi dusunuyorum.

Anlıyorum. Fakat bankacılık konusunda bankaların sadece formalite icabı root yetkisi olan cihazlarda uygulamalarını engellediklerini düşünüyorum. Çünkü günümüzde çoğu zararlı uygulamalar artık cihazın root ya da değil olmasına bakmıyor. Kendisi root yetkisi kazandırıyor cihaza, gerekli uygulamasını sistem dosyaları arasına gömüyor. Böyle çok şikayetle karşılaştım forumda. Cihazı güvende tutmak için internet üzerinden uygulama yüklememek gerekiyor. Androidde güvenlik bu kadar basit bence. Bankaların taktığı root ile alakası yok diye düşünüyorum.

• quote:

Ben bu cihaz icin gerekli oldugunu sanmiyorum. Ama samsung tab S tabletimin garanti suresi dolar dolmaz bu isi yapmak lazim. 3gb rami olan cihazin 2gb ni sistem kullaniyor. Bir iki siteye bakmak icin internete girdiginizde bu oluyor 2.7gb. Ustelik hic bir samsung uygulamasini kullanmiyorum. Cihazi sirf ekran kalitesi ve camera ve pili icin aldim. Hakkini fazlasiylada veriyor. Ama yok baktigin surece ekran kapanmasin veya elini sallayarak ekran kontrolu gibi nice samsung uygulamalarinin hic birisini kullanmiyorum.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:9:2 >
  • Haklisiniz. Bende oyle dusunuyorum. Ama yine de bu is beni huylandiriyor. Cunku tum bankacilik islemlerimi bilgisayardan cok daha guvenli oldugu icin telefondan yapiyorum. Markettende sadece cok guvenilir uygulamari indiriyorum. Dedigim gibi ilerde ikinci bir telefonum olursa bu root isini mutlaka deneyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: burcufeyzoglu

quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Fark ettim zaten. 😎
    Telefonu verimli kullanabilmek için root şart diyorum. Buradan root etmeyen arkadaşlara tavsiye olsun. Sadece banka uygulamaları sorun çıkartıyor galiba onuda root uygulamasında bir dokunuşla root u iptal edip kullanabilirler.

root yapmayı becerebilsem bir dakika bile durmam da bilmediğim için böyle kullanmak zorunda kalıyorum ne yazık ki. Çok karışık geliyor bana

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:9:4 >

• quote:

Haklisiniz. Bende oyle dusunuyorum. Ama yine de bu is beni huylandiriyor. Cunku tum bankacilik islemlerimi bilgisayardan cok daha guvenli oldugu icin telefondan yapiyorum. Markettende sadece cok guvenilir uygulamari indiriyorum. Dedigim gibi ilerde ikinci bir telefonum olursa bu root isini mutlaka deneyecegim
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:9:7 >
  • Bende bildigimden degil ama bu internet bankaciliginda resmi olmayan(windows,android vb gibi)diger yazilimlar tarafindan baska sitelere yonlendirilerek dolandiriliyorlar.Zaten bundan sonra alacagim telefon buyuk ihtimalle android anlasmali( nexus yada gm android one gibi) bir cihaz olacak.

• Emelek53 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:9:9 >
  • Hayirlisi bakalim. İleride duruma gore bakariz.
    Bu telefonunda hakkini yemeyelim.Sakar birisi oldugumdan fiyat acisindan bu telefonu secmistim. Hakkini fazlasiyla verdi. 7-8 kere elimdem yere dusurdum birsey olmadi. Hele bir keresinde yerde uzerine basmisim aldigimda ekran boydan boya simsiyahti. Eyvah dedim bu sefer is bitti. Bir saat kadar sonra telefonu actigimda inanilmaz bir sey ekran eskisi gibi piril pirildi.cok saglam bir telefon. Quatronun da yeni modelleri cikiyor. Yine Quatro'yu tercih edebilirim. Firmanin pazarda cok iyi niyetle durust bir sekilde mucadele verdigine eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emelek53 -- 16 Mart 2016; 17:39:08 >
  • Emelek53 kullanıcısına yanıt
    Usta aslında çok ram Yemesi iyi bisey olabilir. Rami çok kullanıp doğru kullansa bataryayı az yer. Tabi cihaz samsung olunca bu ihtimal azalıyor. 3 gb ram de en az 7-8 tane uygulama açabilmesi lazım, hiçbirini kapatmadan. Bi kontrol edin. Tabi diğer bahsettiğiniz sebeplerden root yine gerekir garantisi bitince.

• İlk gün itibariyle 6 saate yakın bir ekran açık zamanı elde ettim. Beklentimin ötesine. Tabi bu 3g ve gps açık ve ekran biraz kısık parlaklıkta. Eğer ekrani minimuma getirsem belkide 7 - 8 saate ulaşılabilir. Firmanın eline sağlık.

http://m.imgur.com/y9Fz5a3

Edit; yeni pille düzenli 5 buçuk saat üstü ekran açık sürelerine ulaşıyorum. Yaklaşık bir haftalık kullanımında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neosinan -- 22 Mart 2016; 20:38:04 >
  • arkadaşlar.
    bu quatro t 1461 in önce ön ekranını çatlattım. sonra cebimdeyken LCD de kırıldı..

servise göndersem biraz maliyetli olacak, zaten telefonu zamanında 310küsür civarı fiyata malolmuştu.

LCD si dokunmatiği dahil cam kısmını çin sitelerinden bulabilir miyim?
    çindeki marka karşılığını bilmiyorum bi marka/model ismi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsai -- 19 Mart 2016; 14:04:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corsai

arkadaşlar.
    bu quatro t 1461 in önce ön ekranını çatlattım. sonra cebimdeyken LCD de kırıldı..

servise göndersem biraz maliyetli olacak, zaten telefonu zamanında 310küsür civarı fiyata malolmuştu.

Cihazın yurtdışındaki adı bluboo x1 ama zor bulunuyor parça ama siz genede bakın bir.

• quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Orijinalden alıntı: corsai

arkadaşlar.

Cihazın yurtdışındaki adı bluboo x1 ama zor bulunuyor parça ama siz genede bakın bir.

çok teşekkür ederim..
  • zkose41 Z kullanıcısına yanıt
    Pil ile ilgili bu tarz sorun yaşayan oldu mu baska? şarj etmemesi gibi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Şarj etmeme gibi sorun yok ta pilin performansı hakkında bir şeyler yazmak benim için daha erken. Yine de ilk izlenımler eski pile göre oldukça daha dayanıklı ve düzgün. Tam sonuç almak için pille birlikte gönderilen arıza takip formundaki işlemi yaptım gerçekten %4'e kadar son derece düzenli düştü. Öyle %20'den sonra hızlı bir düşüş olmadıgı gibi sanki dahada uzun gitti gibi. Ancak benim normal kullanımımda önceki pil 2 gün gidiyordu, bu pil 3 gün gider herhalde ama %20'den sonra düşme nasıl olur onu zaman gösterecek. Sonuçta şu anda bir yedek pilimin olması bile benim için yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

o sorun bende de oldu firmaya ilettim bakalım durum ne olacak sonuca bağlanınca yazarım burayada.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.