Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
46.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bydublor

Aras ise enaz 5 6 lira rahat alır bence :D

İstanbuldan gelmiyor mu hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Bursada geliyor piller.
  • quote:

Yok hocam Bursada geliyor piller.

5 6 uygun fiyat hocam o zaman gerci anlasmalari da vardir firmayla en ucuz 4 lira olur zaten

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Valla hocam gelince göreceğiz kaç para ödeyeceğimizi :D :D :D
  • quote:

Valla hocam gelince göreceğiz kaç para ödeyeceğimizi :D :D :D

Haber edersin hocam bana da

Gerci bende bu aksam adresi falan yazıcam belki bana daha erken gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunkBunny -- 15 Mart 2016; 16:7:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

Orijinalden alıntı: h0c@

valla bu firmaya ne diyeceğimi şaşırdım. iyilik mi yapıyorlar kötülük mü belli değil. 3 telefon aldık. 1 batarya yollamışlar. bataryayı dönüşümlü kullanacağız herhalde. her bataryayı ayrı ayrı kargolayıp ayrı ayrı kargo parası ödetmek gibi bir fantezileri varsa o ayrı tabi.

Ne kadar odedin hocam kargoya

4,01 TL Alanyaya, anlaşmalı olduğundan her yere aynıdır.
  • quote:

Muhtemelen bir karışıklık olmuş olabilir yoğunluktan hocam.

Benimde iş yerindeki ekipten 3 kişide var. Tek isim tek adres 3 imei paylaşımı yaptım. Kargo bedeli hem biz 3 defa ödemeyelim hemde firmaya 3 kargo işi çıkmasın diye. İnşallah Tek tek göndermezler :D

Acaba siz Telefon sahiplerinin isimlerini Farklı farklı belirttiniz mi ? Ondan mı acaba tek batarya geldi ? Bilemedim.

yok hocam tek isim. 3 imei gönderdim. pilin içindeki formda 3 adet diyor ama paketten 1 adet çıktı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

valla bu firmaya ne diyeceğimi şaşırdım. iyilik mi yapıyorlar kötülük mü belli değil. 3 telefon aldık. 1 batarya yollamışlar. bataryayı dönüşümlü kullanacağız herhalde. her bataryayı ayrı ayrı kargolayıp ayrı ayrı kargo parası ödetmek gibi bir fantezileri varsa o ayrı tabi.

Ne kadar odedin hocam kargoya

4,01 TL Alanyaya, anlaşmalı olduğundan her yere aynıdır.

Tesekkurler hocam.

• h0c@ H kullanıcısına yanıt
    karışıklık olmuştur. tekrar ulaşın firmaya bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Koçak

quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Hangi kargo firmasıyla yollamışlar acaba?

Aras kargo diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:8:33 >
  • Aras kargo, ucreti 4 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel durumlarda (bir kisi adina 2,3 adet pil gibi) mail'inize dip not olarak eklerseniz geri donus yapiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emelek53

Aras kargo, ucreti 4 tl.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:8:35 >
  • piller tabiki bir kaç tam dolum boşaltım kalibre işlemi ile daha sağlıklı olacaktır ama ilk izlenim olarak nasıl ?
  • pil için quatro ya teşekkürler. 4tl cik kargo parası verdik pil daha yeni olduğu için detaylı incelemesini malesef şuan için yapamıyorum ama pilin önceki pille fiziksel kıyası ve telefonda nasıl oturduğunu gösterdim elimden geldiğince yeni pil nispeten daha ağır ve azıcık daha kalın umarım iyi bir pil çıkarda 7saat ekran açık rekorumu egale ederim bu arada pil kendinden %70dolu geldi.

Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 15 Mart 2016; 19:40:55 >

• Arkadaşlar bizimde 3 adet pilimiz gelmiş. Bugün evde olmama rağmen kargoyu amcama bırakmışlar. Hoş ikimizin ismi aynı olduğu için çoğu zaman o alıyor :D

Kargo ücreti olarak amcama 20 lira verdim.

Not ( 16 lira borcum vardı )

buarada Hoc@ arkadaşımızın kargosunda bir yanlışlık olduğu düşüncesindeyim. Umarım o sorunu da firma ile hallederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 15 Mart 2016; 18:51:08 >
  • Herkese 4tl olmuş bana bursa içi 5tl ye geldi Neyse kargocu bana 1tl çaksada önemli değil. 5tl ye yeni bataryam omuş oldu.
    Quatro yetkilerine buradan teşekkür etmek isterim. Sözlerini tutup güzel bir iş yaptılar ellerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neosinan -- 15 Mart 2016; 19:04:24 >
  • neosinan N kullanıcısına yanıt
    Genelde şehirlerarası ulaşımda da yakın mesafe pahalı, uzun mesafe daha uygun olur :D

Kargocu velki uğraşmamak için 5 ver sen demiştir :D
  • quote:

Muhtemelen bir karışıklık olmuş olabilir yoğunluktan hocam.

Benimde iş yerindeki ekipten 3 kişide var. Tek isim tek adres 3 imei paylaşımı yaptım. Kargo bedeli hem biz 3 defa ödemeyelim hemde firmaya 3 kargo işi çıkmasın diye. İnşallah Tek tek göndermezler :D

Acaba siz Telefon sahiplerinin isimlerini Farklı farklı belirttiniz mi ? Ondan mı acaba tek batarya geldi ? Bilemedim.

6 imei girmediniz mi hocam sonuçta çift hatlı değil mi alet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3x2 dogrudur 6 yapiyor değil mi :D

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.