Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
46.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beklenen pil geldi arkadaslar biraz degil baya gec oldu ama buyrun piller icin ne yapmaniz gerektigi yaziyor.

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    ücretsiz mi gönderecekler? 3 yakınıma aldırdım bu telefondan üçünde de batarya sorunu var. %40 lardayken 10 dakika içinde pil boşalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

beklenen pil geldi arkadaslar biraz degil baya gec oldu ama buyrun piller icin ne yapmaniz gerektigi yaziyor.

Hocam ucretsiz mi gondereceklermiş durum nedir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mailimizi attik. Hayirlisi

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    pil ücretsiz kargo alici odemeli hatta resmi degistirmisler tekrar atim

• buyrun

• qontak0 Q kullanıcısına yanıt
    Pil ucretsiz, kargo ucreti aliciya ait.

• Batarya eline geçenler tecrübelerini yazarsa bizde ona göre bir beklentiye gireriz. Ben 1/3/7 gün kullanımdan sonra buraya not etmeye çalıscam inş.

• neosinan N kullanıcısına yanıt
    ben çok fazla etkisinin olacağını düşünmemekle birlikte %20 lik kısmın daha stabil bir şekilde gideceğini düşünüyorum. İnş. en azından geçte olsa firmanın bu girişimi olumlu karşılanır. Sonuçta herkesi mutlu etmek kolay bir şey olmadığı gibi mümkünde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

ben çok fazla etkisinin olacağını düşünmemekle birlikte %20 lik kısmın daha stabil bir şekilde gideceğini düşünüyorum. İnş. en azından geçte olsa firmanın bu girişimi olumlu karşılanır. Sonuçta herkesi mutlu etmek kolay bir şey olmadığı gibi mümkünde değil.

Hocam firmaya pek guven olmuyor.

Adamlar aylar once soyledi yeni geldi. Sana ne demistim ben firmaya guvenmem sana guvenirim.. Sen yazdin 2 hafta sonra batarya geldi.

• Yeni batarya az önce elime ulasti. 2000mah, oncekinden 0,5mm daha kalin ve yaklasik 3-4 gr daha agir.Yeni pili telf.na taktiktan sonra tel.elde daha tok duruyor.(yani agirligi hissediyorsunuz) 4-5 şarj,desarjdan sonra pil ancak kendine geleceginden kullanim hk.daki yorumumu o zaman yazarim.(Bu arada firmaya cok tesekkurler. Sagolsunlar hemen gondermisler)

• Emelek53 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:7:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Hangi kargo firmasıyla yollamışlar acaba?

Aras kargo diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bu firmaya ne diyeceğimi şaşırdım. iyilik mi yapıyorlar kötülük mü belli değil. 3 telefon aldık. 1 batarya yollamışlar. bataryayı dönüşümlü kullanacağız herhalde. her bataryayı ayrı ayrı kargolayıp ayrı ayrı kargo parası ödetmek gibi bir fantezileri varsa o ayrı tabi.
  • olaya bak pilin içindeki takip formunda 3 adet batarya yazıyor. ama 1 adet batarya var.
  • h0c@ H kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bir karışıklık olmuş olabilir yoğunluktan hocam.

Benimde iş yerindeki ekipten 3 kişide var. Tek isim tek adres 3 imei paylaşımı yaptım. Kargo bedeli hem biz 3 defa ödemeyelim hemde firmaya 3 kargo işi çıkmasın diye. İnşallah Tek tek göndermezler :D

Acaba siz Telefon sahiplerinin isimlerini Farklı farklı belirttiniz mi ? Ondan mı acaba tek batarya geldi ? Bilemedim.
  • h0c@ H kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen hocam bir yanlışlık karışıklık olmuş senin kargoda. İstersen durumu belirten bir mail at kendilerine.
    deme deme öyle deme :) Adamlarda yaptırmak için çok uğraştılar ben biliyorum süreci ama işte bazı sıkıntılar ellerini kollarını bağladı. Geç oldu ama gelmesi iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h0c@

valla bu firmaya ne diyeceğimi şaşırdım. iyilik mi yapıyorlar kötülük mü belli değil. 3 telefon aldık. 1 batarya yollamışlar. bataryayı dönüşümlü kullanacağız herhalde. her bataryayı ayrı ayrı kargolayıp ayrı ayrı kargo parası ödetmek gibi bir fantezileri varsa o ayrı tabi.

Ne kadar odedin hocam kargoya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunkBunny -- 15 Mart 2016; 15:37:42 >
    Aras ise enaz 5 6 lira rahat alır bence :D
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.