Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
46.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yedek almak istiyorum aliexpressten bulabilir miyim?
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    hocam firmanin reklam yüzü yaptin cikardin bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slicer1 S kullanıcısına yanıt
    bluboo x1 battery derseniz bulursunuz.

ancak x1 uretilmedigi icin varolan bataryalarda eski batarya ve artik pek randımanlı olmayan urunlerdir.

onun yerine firmanin bu ay sonu gelmesi muhtemel pillerinden temin etmeniz daha mantikli

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    samsung s3 pilleri 3 dolar, bu 14 dolar zaten alınmazmış...
    Teşekkürler
  • Benim ekran koruyucu çok çizildi,
    telefonu ekran koruyucusuz kullanan var mı?
    Ekranın kendisi çizilmeye meyillimi sizin tecrübeniz de?

• Piller için Ay sonu firmanın elinde olur demiştim ama sanırım yalan oldum :(

Son aldığım bilgi şu şekilde Piller gümrükte bekliyor. Bir kaç resmi prosedüre takılmış. Halledildiği anda firmanın elinde olacakmış ve bekleme son bulacak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Piller için Ay sonu firmanın elinde olur demiştim ama sanırım yalan oldum :(

Son aldığım bilgi şu şekilde Piller gümrükte bekliyor. Bir kaç resmi prosedüre takılmış. Halledildiği anda firmanın elinde olacakmış ve bekleme son bulacak :D

Hatırlayan kaç kişi kaldı ki :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yilan hikayesine dönse de gelecek

• quote:

yilan hikayesine dönse de gelecek

gelir gelir şuana kadar firma sözlerini tuttu.
  • Bekliyoruz bakalım. İllaki gelir herhalde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Îllakide gelecek dört gözle bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tel.bana iyice alıstı herhalde. Son bir kac aydir hatasiz ve problemsiz calisiyor. (pil disinda). Bu sorunu da gelecek pille az bucuk halledebilirsek hedefledigim gibi iki yil rahat kullanabilirim insallah. Iki yil sonra da zaten android 11-12 filan cikar(android 7 yakinda cikiyormus). O zamana kadar samsung s6 bile cöp olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni piller gelince şarjin hizlica bitmesi sorunu duzelir mi ?

Ya da pili kalibre etsem o sorun cozulur mu ?

Şunu belirteyim. İlk yapılacak olan pilin numunesini test etme imkanım olmuştu. Şimdi 1650mAhta aldığınız ekran süresi 2000mAhta size 2 saat falan daha ileri götürmeyecek.

Ancak %20 de su gibi biten pillerimiz 1-2 dkda boşalmayacak. Keza o numunede %21de iken en az 45 dk daha açık kaldığını o sürede internet ve video kullandığımı tecrübe etmiştim.

Lakin bu yeni yapılan piller, numunesini test ettiğim firmanın pili değil. ama muhtemelen bunda da o %20 sonrası su gibi bitme olayı olmayacaktır.

• quote:

Şunu belirteyim. İlk yapılacak olan pilin numunesini test etme imkanım olmuştu. Şimdi 1650mAhta aldığınız ekran süresi 2000mAhta size 2 saat falan daha ileri götürmeyecek.

Ancak %20 de su gibi biten pillerimiz 1-2 dkda boşalmayacak. Keza o numunede %21de iken en az 45 dk daha açık kaldığını o sürede internet ve video kullandığımı tecrübe etmiştim.

Lakin bu yeni yapılan piller, numunesini test ettiğim firmanın pili değil. ama muhtemelen bunda da o %20 sonrası su gibi bitme olayı olmayacaktır.

Eyvallah hocam kalibreyle cozebilir miyim peki ?

zaten yeni alinan her telefon yada pil kalibre edilmeli ;) bu pillerinde %20 den sonra stabil bir sekilde dusecegini dusunuyorum

• quote:

zaten yeni alinan her telefon yada pil kalibre edilmeli ;) bu pillerinde %20 den sonra stabil bir sekilde dusecegini dusunuyorum

Eyvallah hocam. Kalibreyi ilk sayfada anlattigin gibi mi yapayim yoksa baska yolu var mıdır ?

• quote:

Zaten su anda kullandigimiz pillerin normal kullanim suresi bence iyi. Kendime gore yogun kullanimda bile gunu rahat cikariyor. Dediginiz gibi %20 den sonra daha stabil olmasi isimizi gorur. En kotu ihtimalle yedek pilimizin olmasi bile benim icin yeterli olacak.

ilk sayfadaki gibi yapabilirsiniz. onu yine forumdan ve bu konudan marque arkadasimiz xda forumdan cevirerek buraya yazmisti.

• quote:

ilk sayfadaki gibi yapabilirsiniz. onu yine forumdan ve bu konudan marque arkadasimiz xda forumdan cevirerek buraya yazmisti.

Tesekkurler hocam

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.