Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
46.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlışsan düzeltin Ama Telefonu tamir edip yollayabiliyorlarsa tabi ki Tamir edip aynı ürünü yollarlar. niye yeni ürün yollasınlar ki? Garanti sözleşmelerinde bahsettiğiniz gibi bir madde hiç okumadım. Ayrıca O bahsettiğiniz iphone servislerinde ülkemizde insanlar 3 aç boyunca bir ekran değişmesi için bekliyorlar, Türkiyede ki en kötü servis ağlarından birine sahipler. Ayrıca Bir telefon 300 tl diğeri 3bin tl.

Adamla telefonu tamir edip yollamışlar bide yaranamışlar, Negatif eleştiri yapmak kolaydı. Bunun yerine bu problemle ilk ortaya çıktığında bunları burada yazsaydınız, Bu forumda herkes yardım edip bir iki günde çözmeye çalışrdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neosinan -- 9 Şubat 2016; 15:20:02 >
  • Biraz önce firma sahibi doğrudan telefonla bana ulaştı-Halil bey. Çalışanlarının üslubunun tam tersine gayet yapıcı ve olgun bir üslupla konuştu ve beni dinledi. Süreç sırasındaki yaşananlardan dolayı kendi hatası olmadığı halde özür diledi ve bir üst model telefonu-F1453- ücretsiz vermeyi teklif etti. Gerçekten çok memnun olduğum bir konuşmaydı. Kendisine de izah ettiğim gibi yapıcı konuşma eksiklikleri olduğunu ifade ettim. Kendisi ücretsiz bir yükseltme teklif ettiği halde bunu kabul etmedim teklif ettikleri farkı ödeyip bu üst modele geçeceğimi belirttim. Ama müşteri odaklı yaklaşımın hemen sorunları çözdüğünü, esas olanın iletişim olduğunun altını çizmeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıbıkçı -- 9 Şubat 2016; 15:43:45 >
  • Beyler serviste sorun yok bakın telefonun şarj cihazının ses yaptığını söyledim yolladılar hatta biraz yüzsüzlük yaptım ekran jelatini istedim şarj cihazı ile beraber yolladılar kargo parası bile vermedim gidip serviste hiçbir sorun yok!!
    Bidaha telefon alacağım oda quatro olacak parası iyi kalite iyi inşAllah bozmazlar bozmaasınlar yaa adamakıllı bir telefon şirketi var oda bozmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serviste sorun olmuyor değil ancak Önemli olan iki tarafın da doğru iletişim kurabilmesi bir şekilde iki tarafı da memnun edecek sonuca ulaşabiliyorsun. firma olarak tabi ki kat edecekleri yol var onlar da bu tarz olaylardan kendilerine ders çıkartabilirlerse daha iyi bir seviyeye çıkabilirler insanlar sorun yaşadıklarında Tabii ki Kendi sorunlarını bir şekilde çözümlenmesini istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunlarin anlayis ve tatlilikla cozulmesi cok guzel. Sonunda herkesin memnun olmasina da sevindim. Ayrica buradaki gurubun seviyeli olmasida gayet hos.(Maalesef facebook gurubu buranin tam tersi)

• Emelek53 kullanıcısına yanıt
    Facebookta ki gruptan kastınız. Son kullanıcılar tarafından kurulan adı quatro yardım ve destek olan grupsa size katılıyorum. Orası biraz orada ki yönetici arkadaşların keyfi idare yeri olmuş. Genç arkadaşlarımız öyle idare ediyorlar ne diyelim.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Evet o gruptan bahsediyorum. Son derece gayri ciddi ve kendini bilmez kisiler var. Baska bir gurup dahami var acaba.

T1461i satalı baya oldu o gruptan çıkmadım hala ama yakındır çıkarm. İnsanlara yardım ediyoruz dövmekten beter ediyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Zaman zaman insanlara yardımcı olabilmek adına o gruba katılıp çıkıyorum. Orada ki genç kardeşlerimiz ile aramızda çoğu ile neredeyse 2 kat yaş farkı var. Yardımdan çokta sohbet etmek için kurulmuş bir topluluk intibası var. Başka bir grup var mı bilmiyorum ama telefonla ilgili bir sıkıntı vb bir şey olduğunda forum sitesine yazmak veya resmi quatro sayfasına yazmak bana daha mantıklı geliyor :D Şimdi bir de bana Facebookta destek grubu kurdurtmayın :D
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Bence sorun guruptan cok yoneticilerinde. Maalesef gordugum kadar duzeysiz kisiler.Bunun yasla pek ilgisi yok. Quatro adina yazik oluyor.

hocam o grubun firma ile alakası yok. quatro kullanan kisiler tarafindan kurulmus bu yuzden yoneticilerine mudahale etmek gibi bisi olmaz. zaten ilk kurucusu donanimhabrrden A.T.Ü veya oyunbozan rumuzlarini kullanan arkadaslar haklarında yorum yapmak istemiyorum ama neyse kısmet.

• Konu canlanmış girmeyeli :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • http://quatromobile.com/index.html quatro mobile ın sitesi yenilenmiş bir bakın derim yeni bu arada yeni bir üründe var 10-20bin mahlık BATTPACK ler güzele benziyor fiyatları uygun olur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 14 Şubat 2016; 11:52:48 >
  • o değilde piller yalan oldu :(
  • h0c@ H kullanıcısına yanıt
    yanlis bilmiyorsam bu hafta gelecek olmasi lazim. firmayi arayip sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

yanlis bilmiyorsam bu hafta gelecek olmasi lazim. firmayi arayip sorabilirsiniz.

Sen firmadan daha detaylı ve daha doğru bilgi verebiliyorsun. Sen haftaya diyorsan haftayadır o :)
  • h0c@ H kullanıcısına yanıt
    bu hafta içi herhalde gumrukten gelen mallarin içinden çıkması lazim. yani yine ay sonunu bulur.

• quote:

bu hafta içi herhalde gumrukten gelen mallarin içinden çıkması lazim. yani yine ay sonunu bulur.

Sen diyorsan doğrudur hocam. Firma diyorsa inanmam

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    hocam beni abartmayin bende firmadan ogreniyorum :) en son çin tatilinden önce yeni cikacak modellerin parcalari ile birlikte çinden kargoya yuklendi. ancak gumruk surecleri bazen beklenildiginden uzun sürüyor. yani aslinda bu kadar uzun surmemesi lazimdi ama işte neler oluyor neler. İnşallah beni yaniltmazlar da bu ay sonuna kadar piller stoklara girmiş olur.

• quote:

hocam beni abartmayin bende firmadan ogreniyorum :) en son çin tatilinden önce yeni cikacak modellerin parcalari ile birlikte çinden kargoya yuklendi. ancak gumruk surecleri bazen beklenildiginden uzun sürüyor. yani aslinda bu kadar uzun surmemesi lazimdi ama işte neler oluyor neler. İnşallah beni yaniltmazlar da bu ay sonuna kadar piller stoklara girmiş olur.

Valla hocam sen bu baslikta olmasan ben babama quatroyu bile almazdım benim icin önce sen gelirsin sonra firma gelir

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.