Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
46.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PunkBunny

factory reset nasil yapiliyor hocam?

Ben hic anlamam bu islerden hata yapma gibi bir durumum olur mu?

Bilal'e anlatır gibi anlatabilir misin sana zahmet olmazsa?

hocam t1461 sua elimde mevcut degil ama aşağı-yukarı aklimda kalani anlatim.

telefon komple kapali.

telefonu ses acma tusuna basiliyken aciyoruz ekranda 3 secenek geliyor.
    recovery
    boot
    normal
    diye. ses acma ile recoverynin yanina oku getiriyoruz. sonra ses kisma ile recoverye giriyoruz.

sonra bir liste daha çıkıyor. ses kisma tusuyla orada wipe data factory reset tarzi bisi yazar. oraya gelip ses acma ile icine giriyoruz. ardindan yes yazan yere gelip icine giriyoruz. ve telefon resetleniyor.

sonra reboot system yapip cikiyoruz. bir arkadasi yakalarsam elinde t modeli olan onun resmini cekim bi bakim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Hocam sabah 7 de ayak üstü servis beklerken arkadaşı yakalayıp çektim. Kusura bakma ama çok iyi olmadı genel olarak anlaşılır sanırım.

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    Cok tesellurler hocam resmi cekersen ayri sevinirim tabi

Gayet yeterli hocam allah razi olsun yine günü kurtardin

• Telefon hala canavar gibi çalışıyor zaten uygulamaları hafıza kartına kuruyor kasma 0 görüntüsü çok iyi ailem ön yargılıydı yeni tel alcam dediğimde quatro marka olsun diyorlar:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    isini gördüyse ne mutlu ayak ustu bu kadar oldu idare et ;)

Yeter de artar bile hocam teşekkürler tekrardan
  • benim telefonun dahili belleği 1.97 GB kullanılabilir 353 MB, telefon belleği 4,37GB kullanılabilir 4,37 GB, telefon belleği boş duruyor. oraya bazı uygulamaları nasıl atarız.Telefon rootsuz. rootsuz olarak buraya taşıyabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpine75

benim telefonun dahili belleği 1.97 GB kullanılabilir 353 MB, telefon belleği 4,37GB kullanılabilir 4,37 GB, telefon belleği boş duruyor. oraya bazı uygulamaları nasıl atarız.Telefon rootsuz. rootsuz olarak buraya taşıyabilirmiyim.

Oraya uygulama atamazsınz hocam ama hafıza kartı takarak telefondaki uygulamaları taşıyabilirsniz yada ana hafızayı sd kart seçip herşeyi orayada kurabilirsiniz.dahiliden yer kazanmak için var ise resim/video/müzik gibi şeyler var ise dosya yöneticisi ile telefon hafızasına taşıyabilirsiniz.

• sd kartta taktım denedim. Uygulamayı sd karta taşıyorum yine bir kısmı dahili bellekte kalıyor.uygulamaları silip sd kartı tekrar takıp tekrar yükleyeyim.
    sistem ayarları tercih edilen yükleme konumu sd kart seçeceğim. Bir de hemen altında ön tanımlı disk var. orayıda sd kart yapsam her yeni yüklediğim uygulamayı sd karta atarmı
  • quote:

sd kartta taktım denedim. Uygulamayı sd karta taşıyorum yine bir kısmı dahili bellekte kalıyor.uygulamaları silip sd kartı tekrar takıp tekrar yükleyeyim.
    sistem ayarları tercih edilen yükleme konumu sd kart seçeceğim. Bir de hemen altında ön tanımlı disk var. orayıda sd kart yapsam her yeni yüklediğim uygulamayı sd karta atarmı

Evet hocam öyle seçerseniz hafıza kartı dahili bellek olur ve herşey oraya kurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

sd kartta taktım denedim. Uygulamayı sd karta taşıyorum yine bir kısmı dahili bellekte kalıyor.uygulamaları silip sd kartı tekrar takıp tekrar yükleyeyim.

Evet hocam öyle seçerseniz hafıza kartı dahili bellek olur ve herşey oraya kurulur.

tamam hocam sağol.uygulamaların çoğunu sildim.dahili bellekte 800mb yer açıldı. şimdi sd kartı takayıp öyle yükleyeyim.
  • Telefona uygulama yuklemeye calisirken google playden yterli depolama alanı yok hatası alıyorum varsayılan depolamayi sd karti secsem de ise yaramiyor ne yapmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: apokoc00

Telefona uygulama yuklemeye calisirken google playden yterli depolama alanı yok hatası alıyorum varsayılan depolamayi sd karti secsem de ise yaramiyor ne yapmam lazım

tefon ve hafıza kartında da ne kadar boş alan var.
  • yakinda kismetse gelecek olan pilin gorselidir. sözünü guvenilir oldugu firmanin birkez daha ispatlanmis olacak kismetse. sanirim 2 3haftaya firmanin eline gecmis olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 21 Ocak 2016; 13:37:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

yakinda kismetse gelecek olan pilin gorselidir. sözünü guvenilir oldugu firmanin birkez daha ispatlanmis olacak kismetse. sanirim 2 3haftaya firmanin eline gecmis olur

ne güzel bir haber 2000mah pil ile o zaman ben 12saat ekran açık süresi felan alabilirim-dim

• Hafiza kartinda yaklasik 5 gb alan bos sistem bellegi 200 mb bos dahili bellek 3 gb bos ama yuklenmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla dort gozle ve sabirla bekliyorum.Eger piller gelirse eski pili de yedek olarak yanimda tasiyip pil sorununu kokten halledecegim insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: apokoc00

Hafiza kartinda yaklasik 5 gb alan bos sistem bellegi 200 mb bos dahili bellek 3 gb bos ama yuklenmiyor

ayarlardan depolama kısmından atama yaptınız mı. ve 200mb boş alanı biraz artırın büyük ihtimalle sıkıntı onda.
  • İsterseniz gerekli yedekleri aldiktan sonra telefonu fabrika ayarlarina dondurup sifirdan uygulama yuklenecek yeri sd kart secerseniz tahminim sorun duzelecektir.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.