Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
46.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:7:36 >
  • Hard reset nasil atılır.aciklayabiljrmisiniz. Hafıza kartı olmasına rağmen sürekli yeterli alan yok
    Deyip güncelleme yapmış. 7 mb luk uygulama dahi indiremiyorim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaanrasmus K kullanıcısına yanıt
    telefonu ses acma tusune basiliyken aciyorsunuz. acilan ekranda recovery giriyorsunuz. recovery ekranninda ise wipe data factory resete girip yes diyorsunuz. telefonu reboot yapip yeniden baslatiyorsunuz

• Tesekkur ederim bydublor:(

• 2 Sorum olacak
    1) Yeni pilleri aylardir bekliyorum nerede bu piller?
    2) Bu telefona Android 5.1 veya daha ust bir surumu yükleyebolir miyiz?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankurall

2 Sorum olacak
    1) Yeni pilleri aylardir bekliyorum nerede bu piller?
    2) Bu telefona Android 5.1 veya daha ust bir surumu yükleyebolir miyiz?
    Şimdiden teşekkürler.

Hocam o piller gelene kadar ben çinden yaklaşık 20 sipariş falan verdim hepsi de elime geçti.

O pilleri bekleme yani. Getirecek firma çoktan getirirdi. İhtiyacın varsa hangi pil olduğunu öğren 5 10 dolar ver kendin getirt daha iyi hayırlı olur
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Firma söz verdigi icin bekliyoruz. Gelmeyecekse soylesinler biz de çin'den siparis ederiz. Getirip dagıtacaklarsa siparis yapmanin bir anlami yok. Ustelik cin'den getirtebilecegimiz piller 1800mA lik. Firmanin getirecegi piller 2200mA.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emelek53 kullanıcısına yanıt
    - Firmanın getireceği pil 2000mAh.
    - Bu zaman kadar niye gelmediğini buradan yazmıştım. Daha önce anlaşıp kalıp yaptırdıkları çinli firmanın çindeki ekonomik krizi bahane gösterip anlaşılan fiyat ve adeti kurtarmadığını bahane ederek yapmaması.
    - Başka bir firma bulup kalıp yaptırıp numune almak, alınan numunenin testinin yapılması süreyi uzatmış olmalı. Benim bildiğim kadarı ile firma sözünde durup yeni pili getirecektir. Bundan önce verdikleri sözleri yerine getirdiler ancak burada zaman vermeleri insanların beklenti içinde olmaları sorun teşkil etti. Yoksa ben başka bir sıkıntı görmüyorum. Stock pil ilede bir şekilde idare ediliyor.
    Pil aldığınız yer için link verebilirsiniz. Aldığınız pil ile telefondaki pilin kapasite ve performans farkı oldu mu?. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zkose41 Z kullanıcısına yanıt
    Ben pil almadim hocam sadece arkadasa o yonde tavsiye verdim

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:7:39 >
  • Yok usta çok açık ve net söylüyorum, 4g desteklemiyor bizim telefonlar.

• merhaba öncelikle quatro nun tüm ekibi cok nazik ve ilgili ancak tespitlerinde sıkıntılar oluyor. Benim pil problemim için yeni bir pil gönderdiler 2000mah ancak bu pilde çok gitmiyor sanırım bu telefon kullanımı ile alakalı ancak öncekinden daha iyi. Ayrıca benim telefonda konusurken ses kesilmesi problemi oluyordu bu sebeple iki kez göndermeme rağmen problem düzelmedi. 3 . kez göndermedim problemi kendim araştırdım sound about programı ile sorunu çözdüm. Phone call kısmını earpiece yapınca sorunu gideriyor ama bu seferde kulaklık vs takınca direk earpiece hoperlarune veriyor anladıgım kadarı ile android ve donanımla ilgili bir yazılım sorunu bunu çözemedik bu şekilde kullanıyorum ama sesin kesilmesinden iyidir.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:7:42 >
  • Babamim telefonu bugun biraz kurcaladim ram full dolmus neredeyse telefonda kasmalar oluyor. Fabrika ayarina mi dondurmeliyim yoksa reset falan mi.atmam gerek. Yardimci olursaniz sevinirim. Reset atmak galiba wipe falan oluyor tam.emin degilim. O işlemi pek bilmiyorum ne yazık ki

• Bir de merak ettigim bir nokta var. Sizler ekran jelatini kullaniyor musunuz ? Babam telefonu sarip sarmalamis cikar diyorum ekran cizilir diyor. Ekrani kolay ciziliyor mu ? Jelatin sart mi ?

• Yukarıda arkadaş da sormuş Bu telefona Android 5.1 veya daha üst bir surumu yükleyebilir miyiz?
  • srabonn S kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:7:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Uygulamalari sd karta tasiyabilirsiniz. Kullanilmayan yada seyrek kullanilan uygulamalari kaldirabilirsiniz. Ön bellegi temizleyebilirsiniz.

Olmadi ayarlardan fabrika ayarlarina dondurebilisiniz(herseyi siler. Onceden resim,video,dosya vb.sd karta yedeklemeniz gerekir)

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.