Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
46.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu alali cok olmadıysa satici ile irtibata gecebilirsiniz. iade yada degisim talebinde bulunabilirsiniz. yada facebook.com/quatromobile adresine mesaj atabilir, 0224 273 3333 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz. ayrica ben bu mesaja aktif quatroteknik kullanıcısını ekleyerek bilgilenmesini saglayacagim.

not olarak simkartiniz mikro mu normal mi? orjinal kesim mi yoksa siz daha once kestirdiniz. bazen sim karttan dolayi t1461 de basima gelmisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 9 Kasım 2015; 10:19:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izdihamvar İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba Izdihamvar

Servise telefonu gonderin beyfendi test edilip soeunlar giderilip size gonderilsin kutunun icine sorunu yazarsiniz servisteki arkadaslarda sorunlariniz en yakin zamanda giderip size geri donus yaparlar

Quatro Mobile

• Hocam gönderelim de sizden ricam en kısa sürede netice alıp geri yollamanız. Çünkü eşim telefonsuz kalacak bu süreçte..
    Bir de şunu sormak istiyorum, bana geldiği gibi herşeyiyle mi geri göndereceğim. ve gönderim kanallarını öğrenebilir miyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izdihamvar -- 9 Kasım 2015; 10:34:28 >
  • Telefonu yeni aldım 4.4.2 var fakat kingroot ile root olmuyor root failed yazıyor.
    apk'yı yükleyip çalıştırmaktan başka yol var mı?
  • Arkadaşlar ikinci el t1461 arıyorum.Satan yokmu?
    Satmak isteyenler pm atarsa cok sevinirim..
    Iyi forumlar ;)

• slicer1 S kullanıcısına yanıt
    http://www.iroot.com/ buradaki pc olanı yukleyip deneyebilirsiniz. Genelde kingroot ile oluyordu ama. İsterseniz birde şansınızı bununla deneyin.

Ayrıca genelde ilk sayfadaki apk ile sorun olmuyor.
  • iroot'un apk'sı ile oldu.
  • @bydublor

Başkan t1461 de görüşme yaparken karşı tarafın sesi çok az geliyor bu ilk sayfadaki yönergeleri birebir yaptım biraz daha arttı fakat yine çok az bendeki f 1453 plus a nazaran bariz fark var çok derinden geliyor. Ayrıca sesi hoparlöre alıyorum konuşmada yken yankılanıyor ve tiz bir ses çıkıyor. Fakat normal olarak bir müzik açtığımda ses normal. Sadece konuşmada oluşan bir durum. Ne yapmalıyız bu konuda?
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    hocam muhtemelen sesi disari verdiğinizde mikrofon ve hoparlor konum olarak yakin olduğundan yankiya sebep oluyor. f plus orjinal volume set degerlerini kendi telefonumdan bir arkadas icin almistim isterseniz aynısını yapin. sorunun devami durumunda isterseniz teknik servise facebook.com/quatromobile uzerinden mesaj atiniz
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/215663/ef8cd8f7-7ac6-44bb-9785-c5a0cfc52343.jpg

• Quatro Mobile teknik servisine cok tesekkur ederim, telefonumda cıkan sorunu beni uzmeden halledip gönderdiler. 2200 lük yeni piller sanırım 25 güne kadar geliyormus.
  • Telefonum gayet güzel şuan tek sorunum kulaklığımı görmüyor nedense kulaklık başka cihazda çalışıyor sizce ne olmuş olabilr.
  • rucuer20002 R kullanıcısına yanıt
    Farklı bir kulaklık deneyin şayet onuda görmüyorsa kulaklık JAckında sorun olabilir. Teknik servise göndermeniz gerekecektir.
  • Farklı kulaklik deniyince sorn olmadi simdi telefonun cok begendigmn altin renkli kulakligini kullancm kulagima oturmazsa o baslarinn buyugunu nerden temin edebilirm
    androidi bana quatro sevdirdi . Şu sorunum cozuldu gene sorunsuz bir telefon
    Bu arada telefon cok saglam kac kere 1metredn fazla yuksekliktn 1.30 en assagi dusdu ekran ustu arka kabak dik fln hic cizik bile olmadi yere dusunce korkmiyip gulup geciyorm.
    M1453un plusi gelirse para birktrp ole bir teldn devam ederm sirf tasrm icn bu arada saf androidn faydasini goruyrm her zmn her oyunda
    Teşekürler Quatro Mobile

• Firma aylar aylar önce yeni pilleri gönderecekti bir ses çıktı mı acaba ?
  • Muhtemelen yalan olmuş piller

Garanti iyi ama tutulmayacak sözler vermenin bir anlamadı da yok
  • timati1990 T kullanıcısına yanıt
    Daha once belirtmiştim. Çindeki firmadan kaynakli sorun yasandigini. çindeki firma zamaninda kabul ettigi fiyat ve adedi yapmak istemiyormus. pilleri ysptirabilmek icin baska firmalar ile gorusuluyormus. bundan once f modelinde sözünde duran firmanın t modelinde de duracagini dusunuyorum. Ayrica cok ucuza alinan bir tel icin yeterli sayilabilecek ozellikte. sadece pilin sorunu %20 den sonra hemen kapanmasi. beklemekten baska yapabilecek bisi yok.

• Telefonu servise gönderdim, 6 gün gbi kısa bir sürede sorunu çözüp geri gönderdiler. Teşekkürler quatro ailesi...
    Kutusuyla birlikte şarj cihazımı da göndermiştim fakat o geri gelmedi, şarj cihazım yok şuan
  • İkinci el s4 alarak aranizdan ayriliyorum. S4 te pil derdi daha fazla ama olsun değiyor :)
    Teli satıcam ilgilenen olursa pm den ulaşabilir. Hayırlı günler.
    Bir gün yollarimiz kesişir belki tekrar quatro ile 😢☺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 20 Kasım 2015; 16:23:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun hocam, Dixon Jr. kullanıcısı arıyordu isterseniz irtibata geçiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 20 Kasım 2015; 16:29:57 >
  • Alacaktım 320 TL Ye Fiyat Arttı 430 TL Oldu Vazgeçtim. Ne Onerirsiniz Benzer Urun Ariyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.