Şimdi Ara

QUATTRO MU / 4 MATIC MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar,şimdi öncelikle araç ömürlük olacak çok yakın bir aile dostumuz araç bakıyor ,65'li yaşlarda olması lazım,durumu çok şükür iyidir..
    2015 model A4 2.0tdi quatro 177 hp hatasız fiyat 168 bin.
    soru 1.Bütün quatrolarda direksiyonda vites var mı? Beğendiğimiz araçta yok sanki fotolarda göremedik
    soru2.Fiyat nasıl ?
    Diğer araç 2013 E250 cdı 4 matıc fiyat 230 bin. arada 70 bin lira var,gönlümüz E250 diyor..
    Biraz testlere baktım; quatro x-drive ve 4 matıce göre daha iyi tutunuyor yola,
    quatronun yoldan ayrılması diğerlerine göre baya iyi düzeyde.. işin özü,ne yapalım sizce ?
    Hangi aracı daha rahat kullanabilir (sürüş fonksiyon görüş açısı vs vs ) ve güvenli olur ? yaş 65 ..
    Ve hangi araç daha sorunsuz olur ? (motor,şanzıman,mekanik olarak )
    Araç en geç 2 hafta içinde alınacak,sadece bahsettiğim araçlar üzerinden değerli fikirlerinizi bekliyorum sevgili arkadaşlar..

• 2017 A4 2.0 TDI 190 hp quattro Dynamic S tronic 282.000 TL. Ömürlük dediğiniz için bence 0 ve kasası yenilenmiş bir araç olursa daha uygun olur.
  • Araclar konusuda bisey diyemem sinif farki var zaten ama sorunuzun cevabi quattro.

Dort cekerin atasidir Quattro.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___NeO

Araclar konusuda bisey diyemem sinif farki var zaten ama sorunuzun cevabi quattro.

Dort cekerin atasidir Quattro.

Abartma

• tabiki mercedes

• dodomoco kullanıcısına yanıt
    Abarti yok. Cogu dortcekere gore daha köklüdür quattro.

• Quattro.
     QUATTRO MU / 4 MATIC MI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batistuta -- 24 Şubat 2017; 23:42:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Quattro kullanıyorum, vazgeçemiyorum.

• 4 çekiş olarak quattro.

A4 mü E serisi mi derseniz E serisi.

Sorunsuzluk olarak da Mercedes'ten daha sorunsuz olan tek marka Mazda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 25 Şubat 2017; 0:36:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

4 çekiş olarak quattro.

A4 mü E serisi mi derseniz E serisi.

Sorunsuzluk olarak da Mercedes'ten daha sorunsuz olan tek marka Mazda.

Bmw in halini hiç beğenmedim:) sanki caddede yanlayan bir velet gibi.

• mercedes e nin rakibi a4 değil a6 dır.

alacak kişinin dört çekerden ziyade markaya karar vermesi gerekiyor

• dört çeker konusunda quattro tabiki en üstündür, bu bilinen bir gerçek

geri kalanında kişisel zevklere bakar ama a4 değil a6 yla kıyaslamak gerek e kasayı, neden dört çeker konusu bu kadar önemli? araç nerede kullanılacak?
  • Hocan 65 yasindaki amca bence yol tutusu o kadar onemsemez.Yanlis anlasilmasin ama o yastaki insanlar zaten daha sakinsurus tercih ediyormYani onden ceker olsa yeter bence

• KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    2 evi var biri şehirde biri köyde.Arada yaylaya da çıkıyor,onun için 4 çeker bir otomobil istiyor,a6 büyük gelecekti şehir içinde onun için düşünmüyor,aslında sağolsun arkadaşlar yorumlamış ama bizim için önemli nokta,bu yaştaki bi insan için hangisi rahat kullanılır sürüş,yol tutuş,dört çeker sist. ,sorunsuzluk ve mekanik olarak ..
  • Chuckly kullanıcısına yanıt
    o rakamlar zor max 235-240 civarı oda merc. olmak kaydıyla hocam
  • alperdgal A kullanıcısına yanıt
    İlk başta bende öyle söyledim ama 4 çeker şart hocam,köy yayla yollarında kullanılacak senede 2-3 defada şehirler arası yol yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaehaerys Targaryen

2 evi var biri şehirde biri köyde.Arada yaylaya da çıkıyor,onun için 4 çeker bir otomobil istiyor,a6 büyük gelecekti şehir içinde onun için düşünmüyor,aslında sağolsun arkadaşlar yorumlamış ama bizim için önemli nokta,bu yaştaki bi insan için hangisi rahat kullanılır sürüş,yol tutuş,dört çeker sist. ,sorunsuzluk ve mekanik olarak ..

Arada yaylaya cıkıyorsa a4 allroad quatro en mantıklısı.

• 65 yasndaki amcamiz icin bana sorarsaniz aradaki fiyat farki onemli degilse e class daha uygun olur.

Normal kullanicilar icin iki awd aracinda pek fark hissettirecegini, eger ralli yapmayacaksa dusunmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaehaerys Targaryen

A6 büyük gelecekse E de büyük gelir o zaman, hemen hemen aynı boyutlarda. Boyut mesele ise sorunun cevabı A4.

Bence o yaşlarda birisi için E daha uygun olur, fakat fiyat farkını ve yıllık vergi farkını da gözönüne almalı.
  • Cogunlugun gorusune bende katiliyorum. E serisi A4 ile kiyas kabul etmez ama quattto mu 4matic mi derseniz tabi ki quattro. 200 bin civarina cok temiz 2. el yeni kasa 2.0 quattro lar var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.