Şimdi Ara

peki BMW 7 serisi mi? Mercedes S class mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
2
Favori
22.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çoğunuzu tanıyorum artık.. samimiyetine inandığım ve en önemlisi fikir sahibi olan (yanlış anlaşılmasın kesinlikle - ama arabaların yolda gidişini görerek yorum yapmanızı istemem) arkadaşlarımızdan fikir almak istiyorum..

amcam eski kasa 7.30Ld'yi değiştirecek.. ya BMW 7.50Li xDrive ya da Mercedes Benz S 500 BlueEFFICIENCY 4MATIC L almayı düşünüyoruz.. ailecek BMW'ci olduğumuz için ben tabiiki 7.50Li xDrive almasını istiyorum.. S class da tartışılmaz tabiiki..

fakat F kasalarda BMW'nin Mercedes Benz'in malzeme kalitesini hatta geçtiğini düşünürsek -ki dergiler değil otomobil otoriteleri bunu kabul ediyor- 7 serisi çok mantıklı.. ama yeni S class kesinlikle yeni kasa ile bir gömlek üste geçecektir..

S class'ı tam olarak 29km kullanma imkanım olmuştu bu yüzden araç hakkında atıp tutma hakkım olduğunu düşünmüyorum.. S320 CDI kullandım ve hakkını veriyorum.. ama F kasa ile 7 serisi önünde diye düşünüyorum..

tabii BMW'nin navigasyon - iDrive artısını göz önünde bulundurmanızı istiyorum..

benim fikrim belli ama yinede düşüncelerinize inanarak objektif yorumlarınızı bekliyorum

teşekkürler

• Bende 20'li yaşlarınızın sonunda bir hava bıraktınız, dolayısıyla amcanız da en az 50'lerinin sonunda 60'larının başında bir adam olması gerek. Öyle adama bence Mercedes daha iyi gider. Hele şöförlü kullanılacaksa Mercedes'in eli daha da güçlenir.
  • teşekkür ederim Concrete.. mantıklı bir açıklama olmuş.. dünyada S class'ın hitap ettiği kesim bellidir.. amcam 63 yaşında.. premiumdur, prestijdir bunları zaten bitirmiş bir adam.. Mercedes bu açıdan bakılınca mantıklı geliyor ama otomobili kullanma açısından (şöförlü kullanım haricinde) 7 serisi biraz daha sportifliğe hitap ettiğinden "ruhu genç" ibaresinin yakıştırılması daha çok hoşuma gidiyor açıkçası

güzel ve mantıklı yorumun için ayrıca teşekkürlerimi sunarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 18 Mayıs 2011; 22:36:18 >
  • Bence o yaştaki bir insana Mercedes yakışır tabiki BMW'nin kalitesi tartışılmaz ama toplumumuzda Mercedes'in böyle bir etkisi vardır.Tabiki son karar sizin...
  • mercedes derim ben. çok rahat araç. bmw daha çok gençlere yönelik. o yaştaki insana yakışmaz. ama kendini düşünüyorsan arada aracı kaçırırım diye bmw derim ama saçma olur. bmw'nin motoru daha iyi diye biliyorum.
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar.. haftasonu istanbul'a gidip bu yorumlarınızı okutturucam amcama o yüzden devam edelim..

saçma sapan yorumların gelmemesi çok hoşuma gidiyor.. seviyeli ve açıkça belirtilen fikirlere sonuna kadar saygılıyımdır, aynen devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 18 Mayıs 2011; 22:47:34 >
  • Kendisi kullanacaksa BMW alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 2 serisi mantıklı mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumda yaşa göre araba önerme hastalığı var.

İşte buna gülüyorum. Ayrıca böyle başlıklar fotoğrafsız olmaz;

Ben üsttekini seçtim gençler.

• Hem Cumhurbaşkanı hem de başbakan, S Serisinden 7 Serisi'ne geçtiler... Bu sınıfta Mercedes'in ezici üstünlüğü kalmadı artık, 7 Serisi gayet ideal olur iDrive ile birlikte.
  • S serisinin kasası değişecek,sanki 7 serisi mantık olarak daha mantıklı gibi.fakat açıkçası gönlümden yine S550 geçiyor..

ayrıca o yaştaki insana gerçekten Mercedes daha çok yakışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Forumda yaşa göre araba önerme hastalığı var.

yaşa göre araba önerme olayı değil esas olan yaw.. BMW mi? Mercedes Benz mi? yorumları.. 7 serisinin, S class'ın yeni kasası henüz çıkmadan proje aşamasında alınması..
  • Yok işte 20-30 yaş arasında bilmem ne sınıfı, 40-50 yaş arasına şu sınıfı, 60 yaş üstüne ambulans falan...

Komik değil mi? Bir de kendi içlerinde ayrılıyorlar gördüğümüz üzere; 7 Serisi genç işi, S Serisi moruklar için. Hayret

Zevk işi bu. 7 Serisi alsın derim ben.
  • Bekleme şansınız varsa yeni gelecek S serisini bekleyip öyle karar verin derim. Şu an için 7 daha mantıklı duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Yok işte 20-30 yaş arasında bilmem ne sınıfı, 40-50 yaş arasına şu sınıfı, 60 yaş üstüne ambulans falan...

Komik değil mi? Bir de kendi içlerinde ayrılıyorlar gördüğümüz üzere; 7 Serisi genç işi, S Serisi moruklar için. Hayret

Zevk işi bu. 7 Serisi alsın derim ben.

aynen.. o açıdan baktığında bende katılmıyorum bu tip görüşlere.. bende 7 diyorum
  • Bence hangisi gözünüze daha hoş geldiyse hangisi gönlünüze yattıysa onu almanız sonuçta bu araçlar mükemmeli neredeyse yakalamış araçlar ve bundan sonra da zevkler ve renklere kalıyor olay
  • amcanız aracını kendisi kullanacaksa 7 serisi çok daha iyi olacaktır ama şöförlü kullanımda S serisi bir adım öndedir benim için
  • biraz şenledirek ortalığı

• tabii şunu da belirtmem gerek.. 7 serisini 2007 yılında aldı ve iş seyahatlari, istanbul içi kullanım fln her şeyini düşünürsek şu anda araç 269.000km de en ufak bir şikayetimiz ve sıkıntımız olmadı periyodik bakımlarına gitti, geldi.. zaten abanmak, yanlamak, son sürat gitme gibi bir durumu yoktur.. bunları da göz önünde bulunduruyor kendisi..

ağırlıklı olarak kendisi kullanmakta.. zaten şöför fln çok sıcak baktığımız şeyler değil.. bazen gittiği yerlerde trafik sorunlarından şöförle gidiyor.. olay bundan ibarettir..
  • Yeni kasa S'in eli kulağında.Zaten 7 kullanıyormuş, Bmw ile devam bence.
  • amcanız belliki zengin.gitsin test etsin istediği aracı sürsün etsin.sonra kararını versin alsın.bizim söyleyeceklerimize itimat edeceğini düşünen varsa bişey söylemiyorum

bu arada kişisel tercihim S serisi olurdu.bu sınıfın konsey başkanı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 18 Mayıs 2011; 23:30:03 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.