Şimdi Ara

peki BMW 7 serisi mi? Mercedes S class mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
22.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O yastaki adama yakismaz diyorlar 7 serisi icin zaten aracin kullanici kitlesi 50 60 yasindaki adamlar. Zevkli adamlar.

Kac tane gordunuz 35 yasinda 7 serisi kullanan?

He ikisinden hangisi dersen S serisi tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A8 3.0 TDI Quattro Long Full donanım tercih ederdim ben olsam. Ailecek tanıdığımız biri almış içine bindim felan resmen kalite akıyor. Ama bana göre bi 7 serisi,S serisi,A8 serisinde özel şoför şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seal05 -- 20 Ağustos 2011; 17:07:55 >
  • S'in yeni Kasası gelene kadar F segmentinde en iyisi BMW 7 Serisidir. A8, S ve 7 kadar iyi olamadı hiçbir zaman Audi düşünmem F segmentinde.
  • Emicen almadı mı arabayı? Fotoğrafları koy da sevindir bizi. Forum araba görsün!
  • Onlar çok yakar, bence Megane iyidir. Bizde de Megane var. Az yakıyor. Hem cebin rahat eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

quote:

Orijinalden alıntı: Miroglu_

mercedes derim ben. çok rahat araç. bmw daha çok gençlere yönelik. o yaştaki insana yakışmaz. ama kendini düşünüyorsan arada aracı kaçırırım diye bmw derim ama saçma olur. bmw'nin motoru daha iyi diye biliyorum.

BMW LER PERFORMANS ARABASI OLDUGU İÇİN MALESEF MOTORU 200.000 - 300.000 KM DE BİTER .. AMA MERCEDES 700-800.000 KM RAHAT RAHAT GİDER..

Kardeş bmw'nin motoru rahat rahar bitmez hatta bmw en sorunsuz arabalardan biridir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

arkadaşlar çoğunuzu tanıyorum artık.. samimiyetine inandığım ve en önemlisi fikir sahibi olan (yanlış anlaşılmasın kesinlikle - ama arabaların yolda gidişini görerek yorum yapmanızı istemem) arkadaşlarımızdan fikir almak istiyorum..

amcam eski kasa 7.30Ld'yi değiştirecek.. ya BMW 7.50Li xDrive ya da Mercedes Benz S 500 BlueEFFICIENCY 4MATIC L almayı düşünüyoruz.. ailecek BMW'ci olduğumuz için ben tabiiki 7.50Li xDrive almasını istiyorum.. S class da tartışılmaz tabiiki..

fakat F kasalarda BMW'nin Mercedes Benz'in malzeme kalitesini hatta geçtiğini düşünürsek -ki dergiler değil otomobil otoriteleri bunu kabul ediyor- 7 serisi çok mantıklı.. ama yeni S class kesinlikle yeni kasa ile bir gömlek üste geçecektir..

S class'ı tam olarak 29km kullanma imkanım olmuştu bu yüzden araç hakkında atıp tutma hakkım olduğunu düşünmüyorum.. S320 CDI kullandım ve hakkını veriyorum.. ama F kasa ile 7 serisi önünde diye düşünüyorum..

tabii BMW'nin navigasyon - iDrive artısını göz önünde bulundurmanızı istiyorum..

benim fikrim belli ama yinede düşüncelerinize inanarak objektif yorumlarınızı bekliyorum

teşekkürler

ya 500 ü bırak s65 amg al

• quote:

Orijinalden alıntı: Amg6.3

O yastaki adama yakismaz diyorlar 7 serisi icin zaten aracin kullanici kitlesi 50 60 yasindaki adamlar. Zevkli adamlar.

Kac tane gordunuz 35 yasinda 7 serisi kullanan?

He ikisinden hangisi dersen S serisi tercih ederim.

20 yaşında kullanan arkadaşım vardı.2 yıl önce.

Pişman oldu park sorunu öğrenciye yakışmama v.s ile 730d 'yi satıp 3.30 aldı :)

Konu ile alakalı soruya gelirsek ben normalde S serisini seçerdim fakat yeni kasası çıkacağından 7 serisini seçerdim.

Yalnız 7 serisi ile 5 serisini ben bile zor ayırt ediyorum o kadar benzerler ki ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugrahan27 -- 15 Kasım 2011; 15:15:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

BMW 7.50Li xDrive'a karar verildi.. tesekkurler arkadaslar

HAYIRLI OLSUN
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.