Bmw 7 serisinde arka koltuklarda masaj opsiyonu sunmuyordu ama s-klasse de var, bu bile 2 arabanın farkını gösteriyor biri sürücü arabası diyeri şöför arabası :D ama yinede ben yıldızcı olduğum için S alırdım :) ayrıca airmatic ds süper konforlu.
Pardon?
quote:
Orijinalden alıntı: laax
quote:
Orijinalden alıntı: MINERVAL
Bmw 7 serisinde arka koltuklarda masaj opsiyonu sunmuyordu ama s-klasse de var, bu bile 2 arabanın farkını gösteriyor biri sürücü arabası diyeri şöför arabası :D ama yinede ben yıldızcı olduğum için S alırdım :) ayrıca airmatic ds süper konforlu.
Pardon?
alamanyada 7er s-klasse diyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: insomnia__
quote:
Orijinalden alıntı: laax
quote:
Orijinalden alıntı: MINERVAL
Pardon?
alamanyada 7er s-klasse diyorlar
arkadaş alman herhal
quote:
Orijinalden alıntı: TechZone
ZSARA: hocam zaten deneyim sahibi olan demedim, fikir sahibi olan dedim.. forumda bu tip otomobillere sahip olanlarin sayisi az evet ama esinde, dostunda vs olup az da olsa fikir sahibi olan arkadaslar yok degil.. amcam tabiiki kalkip buradaki yorumlara gore karar vermeyecek ama maksat hem muhabbet olsun, hemde fikir alisverisi olsun olay bu...
Cevap için teşekkür ederim. O zaman naçizane ben de fikrimi ve nedeni söyleyeyim. Araç şoför ile kullanılacaksa kesinlikle tercihim Mercedes S serisinden yana olurdu. Eğer aracı kendim kullacaksam BMW 7 serisini tercih ederdim. Sebebi Mercedes hayranı olmama rağmen BMW nin verdiği sürüş keyfidir. Mercedes ise 80 yılların başından beri konforun adıdır bana göre.
Sportif görünüş için 7 serisi.Geriye kalan herşey için S CLASS.
Yeni A8 lerde güzel.
750Li
bmw genç işi oldu daha çok. hatta zengin çocukları veye hanımları bmwye biniyor.
fiyatları bilmiyorum ama bmwnin istediği kadar özellikleri olsun. eğer bmw ile mercedes aynı fiyatsa kesin mercedes alırım.
tekrarlayayım, arabayı hemen hep amcam kullanacak.. şöförlü kullanım çok çok ender oluyor.. haftasonu İstanbul Etiler Mengerler'e gidip bir test sürüşü yapacağız.. sonra bir sonuca erdireceğiz bu konuyu..
quote:
Orijinalden alıntı: TechZone tekrarlayayım, arabayı hemen hep amcam kullanacak.. şöförlü kullanım çok çok ender oluyor.. haftasonu İstanbul Etiler Mengerler'e gidip bir test sürüşü yapacağız.. sonra bir sonuca erdireceğiz bu konuyu..
Borusanda 7 serisi test araci varmi yani herkes 7 serisini test edebilrmi ben esenboganin ordakine gittigimde 7 nin test araci gorememistim
quote:
Orijinalden alıntı: aanil
quote:
Orijinalden alıntı: TechZone tekrarlayayım, arabayı hemen hep amcam kullanacak.. şöförlü kullanım çok çok ender oluyor.. haftasonu İstanbul Etiler Mengerler'e gidip bir test sürüşü yapacağız.. sonra bir sonuca erdireceğiz bu konuyu..
Borusanda 7 serisi test araci varmi yani herkes 7 serisini test edebilrmi ben esenboganin ordakine gittigimde 7 nin test araci gorememistim
Çankaya'da var.. zaten test araçları genelde 1 hafta çankaya'da 1 hafta esenboğa'da duruyor..
quote:
Orijinalden alıntı: KYgt
Hocam konuyla alakasız ama aklıma takıldı, sormak istiyorum(imzanızdan yola çıkıyorum)
Ankara'daki Alkan otomotiv sizin mi?
Gözden kaçırdınız sanırım
alakamiz yok hocam..
7 serisi derim ben çok karizmatik bi araba s class yakında kasa değiştiricek ki yeni aldığım araçta bu benim hiç hoşuma gitmezdi ben 7 serisi derim bırakın bu bmw geç mercedes yaşlı işi demeyi hangi gencin altında 7 serisi gördünüz
quote:
alakamiz yok hocam..
Aman iyi hocam buna sevindim
quote:
Orijinalden alıntı: KYgt
quote:
alakamiz yok hocam..
Aman iyi hocam buna sevindim
alkan otoyla problem ne ki dostum oglu bizim okulda mavi m6ıyla gezıyor :D
Benim problemim yok başka bir forumda birkaç şey okumuştum oradan aklımda kaldı.
iki aracı da kullanmadığım için ben de farklı bir noktadan yola çıkmak zorundayım. geçen sene iki firmanın ar-ge araştırmalarına ayırdıkları bütçeleri ve ar-ge konularını araştırmıştım. mercedes bende bu konuda daha profesyonel ve daha fazla yol katetmiş bir firma olduğu izlenimini bırakmıştı. sonuçta iki araç arasında bizim gibi maliyet odaklı araçlar kullanan kişilerin farkedebileceği devasa farklar olmayacağı için burada farkı aradaki nüanslar belirleyecektir. ben de ar-ge den yola çıkarak mercedes diyorum. ancak yeni 5 ve 7 serileri tasarım(iç ve dış) olarak kanaatimce e ve s serisinden daha öndeler. yalnız s serisi benim nezdimda her zaman önde olacaktır. her ne kadar aklım 7 serisinde de kalacak olsa da ben ilk tercih olarak s diyorum.