Şimdi Ara

peki BMW 7 serisi mi? Mercedes S class mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
2
Favori
22.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: Turbo'

M7'de uzay aracı ismi gibi duruyor rakamların uyuşması için o araca 700 beygir yüklenmeleri lazım

o da sıfırdan motor üretmek demek..

O zaman X6M motoru taksınlar sürsünler piyasaya hazır ortalık M kaynıyorken aradan çıksın buda

• quote:

O zaman X6M motoru taksınlar sürsünler piyasaya hazır ortalık M kaynıyorken aradan çıksın buda

olabilir de, olmuyor demek ki
  • ıkısıde cok ıyı ama sanırım ben bmw yı tercıh ederdım
  • quote:

quote:

olabilir de, olmuyor demek ki

60Li 544 beygir değil mi? X6'dakinden daha güçlü motor lazım M7 olacaksa S65'e kafa tutacak araç lazım

Araçta hayırlı olsun.Bol kmli günlere...

• Babam da S320 CDI 4MATIC var.. Aracı ben çok beğeniyorum..

Amcanızda BMW varmış.. Bu segmentte bu iki aracın bence üstünlük vs. kıyasını yapmak sadece hobidir.. İkiside bence çok güzel araçlar ama ben BMW almasını tavsiye ederim.. Alıştığı rahatlık ve araç karakteri Mercedes kullanırken ona farklı geleceği için ilk 6 ay canını sıkabilir..

Ben mesela kendime alacak olsam BMW alırdım.. Babama alacaksam Mercedes.. Ama ben büyük kasaları çok sevmediğimden bu sınıfa soğuk birisiyim.. C serisi hoş değil.. 5 Serisi benim için büyük.. 3 serisinin yeni kasası 5 gibi güzel çıkarsa kesin alacağım.. Şimdi bunun amcanızla ilgisi ne.. Benim ve sizin gibi yaşı genç olanlar farklı karakterde araçlara intibak sağlarlar.. Ama benim 65 yaşındaki babama 7.50 versen bu aracın .ötü başı oynuyor der.. Amcanızda da bu tepki oluşabilir..

Bu sebeple (şoför yoksa) ben BMW derim.. Eğer şoförlü kullanımsa Mercedes..

• Fan boyluk girmiş konuya.

Bana sorarsanız her türlü mercedes bende fan boyluk yapıyım bari.
  • Kasalar arası yenilenme tarihleri farklı olduğu için her yeni kasa BMW, mercedesden üstün aynı sekilde her yeni kasa Mercedes, BMW den üstün oluyor.
    Şu an şartlar BMW den yana.
    İç ve dış tasarım acısından BMW daha alımlı bence. Özellikle ön tasarım açısından BMW böbrekleri çok heybetli bir hava katmış.
    Sonuçta bu konuda araçların tasarımı belirleyici olacaktır. Ben olsam BMW derim!!
  • makam şöförlü bir S serisi hayalimdir motoru ve versiyonu farketmez. Şaka bir yana da Ailecek BMW ciyiz demişsin ilk bakman gereken 7 serisi o zaman. ankara için konuşursak S serisi yollarda çok sık görülen model.Belki farklılık olması için 7 serisi düşünülebilir.
    Dünyada genelde üstdüzey yöneticilerin tercih ettiği S serisidir.
  • BMW nin artıları var artık yeni 7 serisi ile ancak 7 nin en buyuk artısı , her zamanki gibi daha sportif bir direksiyona ve motor tepkilerine sahip olması. bence amca bunlara cok önem vermeyecektir, değişiklikte iyi olur hem
  • şimdi bakalım elimizde ne var 63 yaşında bir adam, daha önce bmw kullanmış bir adam

benim tavsiyem artık hem değişiklik olması açısından hem de yaşına göre daha fazla prestij getireceği için mercedes S class
  • Kardeş dersen ben performans isterim araba delirsin BMW derim.. Ama dersen ben otobanda gazlarım rahatıma bakarım Mercedes... Mercedes Ayrıcalıktır o Ayrı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miroglu_

mercedes derim ben. çok rahat araç. bmw daha çok gençlere yönelik. o yaştaki insana yakışmaz. ama kendini düşünüyorsan arada aracı kaçırırım diye bmw derim ama saçma olur. bmw'nin motoru daha iyi diye biliyorum.

BMW LER PERFORMANS ARABASI OLDUGU İÇİN MALESEF MOTORU 200.000 - 300.000 KM DE BİTER .. AMA MERCEDES 700-800.000 KM RAHAT RAHAT GİDER..
  • daha evvelde bu konuyu acmıstım kayınpederimin mersedesi yeni kasa sanırım 2007 omru hayatının onemli bolumunu serviste gecirdi. Soforlu kullanılan arac berbat. Arızaların cogu elektronik ve parca bekleme. S350

Aynı arabanın 2009 modelide aynı ailede baska zatta onunki Diesel fourmatic, onda hicbişi olmadı sanırım yeni modellerde sorunlar giderildi. Ahh forumda linealara fluencelera laf atan geri zekalar yokmu anlamıyorum.

Neticede BMW'yi keisnlikle daha saglam buluyorum ama prestijde ufak adımla mersedes onde.
  • Arkadaşım AUDİ A8 quatroo da düşenebilirsin ben Dayımın a8 ile belçikaya gittim ve otobanda rahatlıkla gittim sadece 2 mola ile 1460 KM yol ayrıca bir çok 730 Bmw geçtim mercedesler de ise sadece AMG ler e yetişemio ama araç gerçekten çook rahat arkası olsun şöför makamı olsun.. performans ıda öle araç ile 280 km gördügümü hatırlıorum ama bi aksiligi var araba hızlandıkça yere yapışıo türkiyede altını sürtebilirsin araba ön korumaya kadar inio 200 le giderken nerdeyse bir parmak gibi bir mesafe kalıo.. İnanın ki araç Bmw ve mercedes kadar hatta daha iyi artıları çok eksileri yok.. S-Class daha prestijli olabilir ama UDİ kılında da çok iyi ben A8 quatroo tavsiye ederim..
  • Yeni A8 iç tasarımı güzel olmuş.

Mercedes yeni S Class için F800 konseptindeki dış tasarımı uygulayabilir. O zaman bu araç rekor kırar.

peki BMW 7 serisi mi? Mercedes S class mı?

• Sırf bu iç tasarım için A8'i tercih ederdim.

• Yeni kasa 7.40 ı neredeyse (Antalya da) hiç görmedim ancak her yer mercedes kaynıyor. Araç güzel olabilir ancak bmw amcanızı asla üzmeyecektir bunu iyi biliyorsunuz. Benim tercihim ise bu paraya A8 i öneri olarak eklemek olurdu.

A8 Mİ? 7.40 MI? BENCE DAHA ELİT 2 ARAC
  • quote:

arkadaşlar çoğunuzu tanıyorum artık.. samimiyetine inandığım ve en önemlisi fikir sahibi olan (yanlış anlaşılmasın kesinlikle - ama arabaların yolda gidişini görerek yorum yapmanızı istemem) arkadaşlarımızdan fikir almak istiyorum..

amcam eski kasa 7.30Ld'yi değiştirecek.. ya BMW 7.50Li xDrive ya da Mercedes Benz S 500 BlueEFFICIENCY 4MATIC L almayı düşünüyoruz.. ailecek BMW'ci olduğumuz için ben tabiiki 7.50Li xDrive almasını istiyorum.. S class da tartışılmaz tabiiki..

fakat F kasalarda BMW'nin Mercedes Benz'in malzeme kalitesini hatta geçtiğini düşünürsek -ki dergiler değil otomobil otoriteleri bunu kabul ediyor- 7 serisi çok mantıklı.. ama yeni S class kesinlikle yeni kasa ile bir gömlek üste geçecektir..

S class'ı tam olarak 29km kullanma imkanım olmuştu bu yüzden araç hakkında atıp tutma hakkım olduğunu düşünmüyorum.. S320 CDI kullandım ve hakkını veriyorum.. ama F kasa ile 7 serisi önünde diye düşünüyorum..

tabii BMW'nin navigasyon - iDrive artısını göz önünde bulundurmanızı istiyorum..

benim fikrim belli ama yinede düşüncelerinize inanarak objektif yorumlarınızı bekliyorum

teşekkürler

Nasıl Amcanız memnunmu araçdan?

•  peki BMW 7 serisi mi? Mercedes S class mı?

gerçekten güzel.
    ama şu dört kollu direksiyon tasarımlarına pek ısınamadım...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.