Şimdi Ara

peki BMW 7 serisi mi? Mercedes S class mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
22.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten 7.30 kullanmış, Değişiklik iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

arkadaşın belliki zengin.gitsin test etsin istediği aracı sürsün etsin.sonra kararını versin alsın.bizim söyleyeceklerimize itimat edeceğini düşünen varsa bişey söylemiyorum

arkadaşım mı?

konuyu baştan okumanı öneriyorum ve olay bizim sözlerimize itimat meselesi değil, sadece fikirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 18 Mayıs 2011; 23:30:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

arkadaşın belliki zengin.gitsin test etsin istediği aracı sürsün etsin.sonra kararını versin alsın.bizim söyleyeceklerimize itimat edeceğini düşünen varsa bişey söylemiyorum

arkadaşım mı?

konuyu baştan okumanı öneriyorum ve olay bizim sözlerimize itimat meselesi değil, sadece fikirler...

hatamı anlayıp değiştirdim yazımı

• quote:

hatamı anlayıp değiştirdim yazımı

eyvallah hocam
  • 7.40i'de yolculuk yaptım, yolcu olarak yorumum sizin için faydası olur mu bilmiyorum yine de yazayım.Uzun yol tecrübem olmadı.
    Şehir içinde defalarca uzun süre binme fırsatım oldu.

Dikkatimi çeken noktalar;

- Kabin içerisine aşırı derece egzoz sesi alıyor. Bazı kişilere ses muhteşem gelebilir. Motor sesi pek yok. Aksine ben çok sevdim, gaza abanıp o muhteşem sesi duymayı. Kısaca yaşlı insanları kısa süreliğine genç hissetirmesini sağlar.
    - Start-Stop düğmesindeki yazıların yarısında soyulma var. Direksiyondaki tuşlarda da soyulma değil de, hafif beyazlaşma var. ( Soyulma başlangıcı galiba)
    - Amortisör'ler aşırı sert. Bazen amorsitörlerden tak-tuk sesler duyabilirsiniz. Bu sınıf araçlardan çoğu kişi sıfır ses beklediği için sorun olabilir.(sesli mi çalışıyor ya da yoldan mı kaynaklı anlamadım.)
    - Arka sağ koltuk bel kısmı çok rahatsız ediyor. Herhangi bir koltuk ayarı için düğme yoktu, dolu bir araç değildi.
    - İdrive defalarca denedim, pek birşey hatırlamıyorum. Elektronik cihazlara ilgim çoktur ve meraklıyım. Fakat tek hatırladığım menü'de gezinmek çok zahmetli oldu.
    -Kapı mandallarının ortalarında siyahlık vardı. Sırıtıyor biraz. Kir filanda değil. İlk bindiğimde kapıyı ne ile çekeceğiz diye bakındım meğer ahşap şeritlerin içine gizlemişler, güzel ayrıntı.

Bunların dışında kabin kalitesi muhteşem görünüyor. Ayrıntılarda kusur aramaya çalıştım, bulamadım. Hatta sıkıntıdan bazen basmatik çekmeceyi aç-kapa yaptım, kaçıncı defada takılacak diye ama bir sorun olmadı.

Benim gözümde bu sınıfta bu araç 1 numara. Genç ya da yaşlı arabası olarak hitap etmek çok yanlış. S serisi ile 7 serisini test edenler 7 serisini tercih edeceklerine eminim. Araç her açıdan zevk veriyor. Galiba 65 yaşına gelsem yıldızı yetercilerin aksine 7 serisi alırım. Sesi ve sürüş dinamiği yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Pluripotent

7.40i'de yolculuk yaptım, yolcu olarak yorumum sizin için faydası olur mu bilmiyorum yine de yazayım.Uzun yol tecrübem olmadı.

- Kabin içerisine aşırı derece egzoz sesi alıyor. Bazı kişilere ses muhteşem gelebilir. Motor sesi pek yok. Aksine ben çok sevdim, gaza abanıp o muhteşem sesi duymayı. Kısaca yaşlı insanları kısa süreliğine genç hissetirmesini sağlar.
    - Start-Stop düğmesindeki yazıların yarısında soyulma var. Direksiyondaki tuşlarda da soyulma değil de, hafif beyazlaşma var. ( Soyulma başlangıcı galiba)
    - Amortisör'ler aşırı sert. Bazen amorsitörlerden tak-tuk sesler duyabilirsiniz. Bu sınıf araçlardan çoğu kişi sıfır ses beklediği için sorun olabilir.(sesli mi çalışıyor ya da yoldan mı kaynaklı anlamadım.)
    - Arka sağ koltuk bel kısmı çok rahatsız ediyor. Herhangi bir koltuk ayarı için düğme yoktu, dolu bir araç değildi.
    - İdrive defalarca denedim, pek birşey hatırlamıyorum. Elektronik cihazlara ilgim çoktur ve meraklıyım. Fakat tek hatırladığım menü'de gezinmek çok zahmetli oldu.
    -Kapı mandallarının ortalarında siyahlık vardı. Sırıtıyor biraz. Kir filanda değil. İlk bindiğimde kapıyı ne ile çekeceğiz diye bakındım meğer ahşap şeritlerin içine gizlemişler, güzel ayrıntı.

Bunların dışında kabin kalitesi muhteşem görünüyor. Ayrıntılarda kusur aramaya çalıştım, bulamadım. Hatta sıkıntıdan bazen basmatik çekmeceyi aç-kapa yaptım, kaçıncı defada takılacak diye ama bir sorun olmadı.

Benim gözümde bu sınıfta bu araç 1 numara. Genç ya da yaşlı arabası olarak hitap etmek çok yanlış. S serisi ile 7 serisini test edenler 7 serisini tercih edeceklerine eminim. Araç her açıdan zevk veriyor. Galiba 65 yaşına gelsem yıldızı yetercilerin aksine 7 serisi alırım. Sesi ve sürüş dinamiği yeter

hocam eski 7 serisi diyorsan senin şikayet ettiğin durumları biz yaşamadık.. tabii sanırım eski kasa 7 serisinden bahsediyorsun şu anda.. yeni kasa mükemmel en ufak bir şikayet yok..

zaten yeni 7 serisinde dinamik süspansiyon kontrolü var.. onları aşıldı yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: Pluripotent

7.40i'de yolculuk yaptım, yolcu olarak yorumum sizin için faydası olur mu bilmiyorum yine de yazayım.Uzun yol tecrübem olmadı.

hocam eski 7 serisi diyorsan senin şikayet ettiğin durumları biz yaşamadık.. tabii sanırım eski kasa 7 serisinden bahsediyorsun şu anda.. yeni kasa mükemmel en ufak bir şikayet yok..

zaten yeni 7 serisinde dinamik süspansiyon kontrolü var.. onları aşıldı yani..

Maalesef yeni 7 serisinden bahsediyorum.

• audi a8 olmazmı bence şahane bir araç
  • Tartışmaya yeni bir boyut kazandırmak istiyorum ve CLS öneriyorum.

Kanımca Güncel S Klass ve BMW 7 den daha elegant ve karizma bir araç.

peki BMW 7 serisi mi? Mercedes S class mı?
  • Madem işin teknik kısımları pek konuşulmuyor sanırım ben de fikrimi söyleyebilirim....Görsel bakımdan Mercedes daha şık ve hoş gedli bana.

Bu arada ben de CLS'yi önerecektim, arkadaş benden önce davrandı Adamlar uğraşmış, kafa yormuşlar, başarmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 19 Mayıs 2011; 0:07:42 >
  • Gösterge.

• 80 yaşımda da olsam panamera alırdım
  • CLS aklının ucundan geçmedi hocam.. tavsiye için teşekkürler ama S class düşünüyoruz Mercedes tarafında...
  • Ben bmw'ciyim ama mercedesi önerdim neden bmw'ye göre daha rahat arkadaşın amcasının yaşına göre daha oturaklı bir araç. Babamda jay jay justified adlı arkadaşın önerdiği araçtan var s350 L bizim jantlar daha büyük rengi aynı. 7 serisinede bindim bizim s'ide sürdüm. mercedes diyorum araba hiçbir şey hissettirmiyor. Ayrıca şunuda belirtiyim mercedes'in 2. eli daha güçlü diye biliyorum aklınızda bulunsun. Sonuçta zevk meselesi ben şahsi fikirlerimi sundum.
  • Söz konusu BMW olduğunda ne yazık ki objektif olamıyorum hangi kıyaslama olursa olsun gönlüm sürekli BMW diye bağırıyor =)

Sorunuza gelirsem eğer; sokağımızda AMG donanımlı S350cdi var araç ciddi anlamda sportif çizgiler taşıyor ama sportif dokunuşlar konusunda 7 serisinin yanına yaklaşması mümkün değil. Bu durum da haliyle alınması planlanan aracın çok ağır görüntüye sahip olması isteniyorsa dezavantaj teşkil edebilecekken amcanızın yaşı düşünüldüğünde e bir de BMW almayı planlayan bir insanın hiç bir zaman araç çok spor olmasa da olur mantığını gütmeyeceği gerçeği gözönüne alındığında avantaj sağlar.
    Hem heybetli hem bastın mı gidecek bir aracı kim istemez? Bu şartlar altında BMW kalitesinden mahrum olmamak adına BMW 7 süper bir tercih olur derim.
  • Sayın techzone

Bmw 7 yada Audi a8 mb den daha iyi olsa bile S serisi yıllardan beri üst düzey makam aracı olarak kullanıldığı için yani başbakan cumhurbaşkanı vs vs gibi insanlar hep bu aracı kullandığı için S tabiki bir başka duruyor.. Diğerleri teknoloji olarak üstün olsa bile S sersinin bir ağırlığı var..

7 serisi çok güzel harika bir araç ama sizin kullandığınız 5 serisi ile yan yana çekip baktınız mı hiç? iç profilden dış profilden çok andırıyorlar birbirlerini..

A8 i zaten hiç saymıyorum bile..

Gelelim S serisine C ve E serisine göre çook çook özgün bir tasarımı var. Eğer amcanız için kasa değişimi problem olmayacaksa bir tane S çekin adamcağıza problem olursada yenisinin çıkmasını bekleyin derim.. Çokta sabırsızlanıyorsanız 7 serisi alın gitsin

•  peki BMW 7 serisi mi? Mercedes S class mı?
    Olay budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obt -- 19 Mayıs 2011; 18:34:52 >

•  peki BMW 7 serisi mi? Mercedes S class mı?

S63 olucak olsaydı tabiyki AMG m7 yok çünkü ama 7 kasa fena
  • Teknik detay bilmiyorum ama 7 serisi s clasa göre çok daha albenili,lüx ve insanda pahalılık hissi (adamda para var yaa !!) uyandırıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.