Şimdi Ara

Quest bug

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Quest bug u düzeltmenin bir yolu yokmu ?
    2 quest 1 legend 1 story vitirdiğim halde hala yeşil ve topladığım halde iteml yer kaplıyor boşu boşuna :S
    Yok mu o konuya bir çare ? Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim ...

• quest bug die bişiy yok sürekli yeni questler eklenir sürekli ilerler böyle bitirmeye çalış yada bi ss yolla daha ii yardımcı olalım...
  • Eğer aldıgın görevin itemlerini alıpta "banker sun" diye tabir ettiğimiz charınızın bankasına koyarsanız ve tekrardan o görevi yapmaya çalışırsanız,Sürekli aynı itemleri alırsınız atamazsınızda kafayı yer durursunuz yani onun için yapmayın öyle bir şey yaparsanız hataya düşersiniz
  • bazı görevlerin itemleri,o görevin devamı da geleceği için inventorynde kalır
  • bir char açtım questleri yaptım üzerimdekileri dier chara aktardım quest itemlerini. sonra o charla questleri yaptım ama quest itemleri 2 şer adet oldu ve atılmıo satılmıo. çok akıllıyım ya uğraşmıcaktım quest itellerle.
    neyse var mı bi çaresi?
  • sanrım bi yerde quest item dismantle gibi bişiler vardı belki ordan düzeltebilirsin dragon valeriyde Chi hp tea satan kadında sanrım onu dene bende tam bilmiyorum ama işte sen bi bak derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizciks

bir char açtım questleri yaptım üzerimdekileri dier chara aktardım quest itemlerini. sonra o charla questleri yaptım ama quest itemleri 2 şer adet oldu ve atılmıo satılmıo. çok akıllıyım ya uğraşmıcaktım quest itellerle.
    neyse var mı bi çaresi?
    ne zamanki konuyu canlandırmışın ama olsun bakşimdi
    dc (dragon castle)a git orda tavern var illaki biliosundur o kadında item dismantle var ona bastin mi tüm görev itemleri kaybolur ama şunu unutma eğer görevi bitirmeden yaparsan görev orda takılır ve bitiremezsin
  • beyler akıllı olun azcık biz az para kazanmadık o yolla twine of meeting fln bunlar para eden seyler bunları sürekli,y yapın baska bi charla :D at bankaya yap at bankaya yap .d
  • quote:

Orjinalden alıntı: silov

quote:

Orjinalden alıntı: Denizciks

bir char açtım questleri yaptım üzerimdekileri dier chara aktardım quest itemlerini. sonra o charla questleri yaptım ama quest itemleri 2 şer adet oldu ve atılmıo satılmıo. çok akıllıyım ya uğraşmıcaktım quest itellerle.
    neyse var mı bi çaresi?
    ne zamanki konuyu canlandırmışın ama olsun bakşimdi
    dc (dragon castle)a git orda tavern var illaki biliosundur o kadında item dismantle var ona bastin mi tüm görev itemleri kaybolur ama şunu unutma eğer görevi bitirmeden yaparsan görev orda takılır ve bitiremezsin

saolasın. bunu denedim ama olmadı. quest demiştim ama story ya da legend itemleri de olabilir bunlar. sanırım olmamasının sebebi tamamlamamış olmam. bu arada konuyu canlandırmasam yeni konu açsam arama yap diyosunuz nolcak böle ya? her neyse cevabın için teşekkürler arkadaşım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.